Massa roligt ändå

Idag har varit en av de tråkigaste dagarna på länge men också en av de skönaste. Då jag inte alls mår bra har soffan,tvn och datorn varit mina enda vänner. Dock har jag lyckats sortera ut tvätt, städa undan en massa och slängt en hel del. på onsdag kommer den första praktikanten och då vill jag typ vara "ihoppackad" och ur vägen för snart är det inte längre min lägenhet.
Har även suttit och gått igenom dessa månader här i San D, man blir ju lite nostalgisk sådär på slutklämmen...Jag är den första att erkänna att jag inte festat mycket men har gjort desto mer andra saker, roligare saker!

Madonna, Lakers,Midway,Football and baseball och David Beckham-match är bara några av de saker vi gjort.  Har suttit och kollat igenom korten, Mexiko, kräftskiva,golfat(typ aldrig gjort förr), Zoo och Seaworld. Massive fun. Och resan jag precis gjort med min crew var toppingen på tårtan. Jag har varit lite skrämd inför nästa än så länge arbetslösa år men J sa till mig att jag ska se det som något spännande vilket hon ju har heeeelt rätt i.
Spännande är ordet. Jag ska se Seven pounds ikväll. Ser jag fram emot. Min favorit Michael Ealy är med i filmen. Han är för övrigt med i Beyonces nya video Halo. Han är assnygg, hon likaså. Ska man bli inspirerad eller bara sucka och ogilla deras perfekthet? Ima go with the first, enjoy! (klicka på strecket=)
http://www.youtube.com/watch?v=FIUHfTQ5MnA

CIao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0