Good ol' USA

Jag läste idag om en tjej på Facebook vars pojkvän blivit dödad i Afghanistan. Så himla sorgligt och det gör så ont att läsa om. Jag blir så illa berörd. Så meningslöst. Man kan klaga på mycket i livet men när man hör något så hemskt hända någon kan jag bara känna att jag är glad för mitt liv och för allt jag har...

Idag var jag på Walmart och Target i jakt på diverse saker. Det är ofta när jag är på någon av de affärerna som jag inser att jag gillar verkligen USA. Jag trivs så himla bra här. Hade jag bara fått ha E,J,E,J och alla andra som jag tycker så mycket om här så hade allt varit sådär superbt. Då hade vi alla bott i en villa i NYC, E hade underhållit med sina superba skämt, J hade lagat maten som hon är superbt bra på. E hade pratat oss till sömns och J hade jagat rika män som betalat vår hyra.  Jag hade mest funnits till tror jag eller så hade jag haft ihjäl fiskar, läst tidningar och uppdaterat alla på alla kändisars problem. LOVES IT!
Nästa gång jag bor i USA så ska jag go all out.

Jag ska cruisa rundor i en Cadillac Escalade(sorry alla miljövänner men min ghetto-side säger att det är OK=), jag ska få mina naglar fixade billlllllligt och ofta, jag ska ha en redig amerikanare till pojkvän(ett tag iaf hehe) och vara högljudd som bara dem kan. Bort med den svenska mentaliteten och försiktigheten. Även om det kan störa mig vid tillfällen så gillar jag det. Allt är stort i USA and I like it=)

On a side note- har haft en mysig helg med min nya roomie(över helgen). Vi har tränat, fikat och babblat en massa. Imorgon blir likadant, träning, fika och shopping. Härlish helg! Måndag kvar sen kommer härligheten (godiset). Haha Just kidding!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0