Me

Med fem veckor kvar i San Diego börjar jag gå i summan av kardemumman tankar. Vad har jag nu lärt mig, gjort, upptäckt och kommit på under dessa soliga sex månader?



¤ Praktik är otroligt lärorikt och har gett mig en bra inblick i arbetsvärlden
¤ Bra arbetskompisar är A & O, synd då att jag fick knasbollar i form av E och J som mer är som entertainers än stödjande kollegor=) ( Lavjo both=)
¤ Man lär sig jättemycket om sig själv, vad ens starka sidor respektive ens svaga sidor är och att man får arbeta med vissa saker. T ex jag har verkligen sjukt svårt för att ta viss konstruktiv kritik och tar det direkt som något negativt. I början intog jag värsta försvarställningen och började snabbt bortförklara. Jag gör inte det lika mycket längre utan lyssnar på personen och försöker se hur jag kan vända detta till något positivt för min egen del.
¤ Det är inte helt fel att bo där det är varmt året om, aldrig jacka, strumpor eller oroa sig för att man ska frysa, trots att jag saknar de fyra säsongerna skulle jag nog kunna vänja mig vid detta klimatet relativt fort.
¤ Att bra vänner är det viktigaste som finns. Jag saknar mina vapendragare och ser så himla mycket fram emot att träffa dem snart igen.
¤ Det har inte dykt upp någon pojke som svept mig upp på sin vita häst och burit mig in i solnedgången men jag har tack vare vissa olika saker kommit fram till vad jag vill ha av en kille, vad jag inte tar längre och att det faktiskt finns bra killar ( trots de senaste fem årens stolpskott) I wont settle for less anymore.
¤ Jag har nog valt rätt utbildning, jag gillar det mesta av mina arbetsuppgifter och Erik harju kommit på vilken bra assistent jag skulle bli, så jag har ju fler vägar att ta ifall informatörsjobbet inte skulle work out.
¤ Jag är ännu mer säker på vem jag är, vem jag vill vara, se ut och leva. Jag tror aldrig jag mått bättre(trots vissa klagovisor) och det har varit sjukt bra sex månader.

Kanske för att jag fått en så sjukt bra room-mate som jag vrider mig av skratt åt, sjukt mycket bra musik som kommit ut dessa månader, för att jag tränat något så otroligt mycket och verkligen lyckats "lära" mig att jogga(vilket jag HATAT innan) Jag ser mycket fram emot 2009 då jag hoppas på reunions med kanada-folket, mina musketörer, nytt jobb, lite kärlek, nygammal stad och massa annat galet!

Ciao


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilket härligt inlägg! Trevligt och positivt :) Kul att höra :)

2008-12-06 @ 23:35:24
Postat av: emelie

tjo the studio heter dom. finns i gbg, malmö och stockholm tror jag. de va på nån turne då när de va i jönnet. och for the record, för varje bra kort gick de minst 10 värdelösa.hahaha men de blev rätt fint i svart vitt sen iallafall. Håller med jenny positivt inlägg=) bojakka!

2008-12-07 @ 13:43:17
URL: http://browni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0