Candy Girl

image382
Nu har det gått två lååååånga veckor sedan min kära E skickade GODIS till mig. Jag har fortfarande inte fått det. Antinge har E rätt som säger att gottet ligger på Atlantens botten eller så är det i nuvarande stund på väg mot min brevlåda. Ihopklibbat, ihopfruset och tja gammalt. Men tusan i det så ska jag äta det ändå! när jag öpnnade brevlådan idag och såg att det fortfarande ej kommit ngt så skrek jag " I want my frikkin candy" Glömde bort att hela matsalen var fullsatt och det stirrades en del, haha så nu är jag Sanna the Swede the Candy girl- it just gets better.

Mtt snack om italienaren har för mig och mina vänner här varit på en skämtsam nivå, han e fine as hell men det är ögongodis som jag så gärna vilar ögonen på under dagarna. Men så idag kommer min kanadensiska vän springande och säger OKEJ NOW I KNOW EVERYTHING ABOUT UR GUY. Hon drar iväg mig till sin dator där en annan tjej sitter. När vi kommer fram säger tjejen Oh ur the one that likes my friend, well his name is.....bldasjdkasdf VA VA VA???? Bad jag om att få veta detta? Bad jag henne ta reda på saker? Nu kommer ju denna vän säga detta till honom och så kan jag inte längre spana på honom.. Maj god, jäkla nötta.
Anywhoo så är han iaf basketspelare, runt 22 år trodde hon och snäll, för när man pratar med honom så lyssnar han faktiskt på dej- hahaahahahaha GODE GUD, det märks tydligt att vi har olika åldrar och olika sätt att se på saker! Nåväl, antar att det inte spelar någon roll, jag får spana i smyg och låtsas som om han är luft när han kollar åt vårt håll haha.

Skolan går mycket bra, har fått nästan full pott mina spanska quizz så även på mina franska quizz. Fick ett B på min första uppsats och det är bara phonetics som känns jobbigt. Jag dansar ju på måndagar vilket är asroligt sen dansar ´jag loss alltsom oftast i mitt och J:s GIGANTISKA rum.

American Idol väntar

Ciao
Ps tack för komplimanger, ur are far to kind;) ds

Kommentarer
Postat av: Emelie

fast hörredu, två veckor är de inte.. förra veckan skickade jag det. men ftf konstigt att de inte kommit fram. jaja lets hålla tummarna att de e på väg..

2008-02-20 @ 07:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0