Drutta på ändan- check!

Idag efter 6 veckors vistelse föll jag för första gången. Tack vare is och snö och slask har det varit nära en del gånger men har lyckats klara mig men så idag gick det inte längre. Bilarna stannade vänligt för mig att gå över och jag tar ett steg ut mot gatan och inser att det var halare än jag trodde och föll med baken rätt ner i slasket. Jag landade mjukt som ni säkert förstår, ibland hjälper det att ha en del junk in the trunk. Ilskan över att jag trillade gjorde att jag skrek och gormade en massa men insåg efter någon minut att jag egentligen inte var så värst arg. Det var säkert roligt för bilisterna att se mig drutta på ändan en trist och grå måndagsmorgon så den bjuder jag på!

Efter mina år utomlands,på universitet, diverse äventyr har jag idag kommit fram till att jag är nog väldigt väldigt självständig av mig. Jag har mycket roligt i mitt eget sällskap(se ovan), jag gillar att göra saker på egen hand och jag behöver göra saker på egen hand. Trots att man har underbara vänner betyder det inte för mig att vi måste göra allt ihop. Jag behöver my space, my alone time och att jag får göra som jag vill när jag vill- för inte tusan beodrar jag någon annan att göra något de inte vill. Vill absolut inte känna mig tvingad att göra saker för att andra inte kan göra det själv. Tror bland annat det var en av anledningarna til helgens humörsvängningar, Im no frikkin boss u know:)

Nu har jag luskat ut att min italienare egentligen är egyptier och på fredag ska vi ut med en kille som känner hans kompisar! Har även kommit fram till att hans ena bruna kompis är redigt najs och går nu under namnet " the friend". Så två span i samma gäng har gjort att nackmusklerna jobbar hårt. Om två veckor är det Spring Break- då far vi till Quebec City och Montreal. Ska bli skoj med nya städer, få shoppa lite nytt, se nya saker och nya dansklubbar och få prata litta franska!

Supper awaits me
Ciao

Kommentarer
Postat av: Jenny

hahahaha så din italienare är nu egyptier!! hihi det ligger nog i säkten det där- jag har ju sälv fallit för 'italienare' från både iran, syrien och t.o.m tyskland! hahaha

2008-02-19 @ 09:28:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0