Irriterad för att jag var irriterad!

I was having A BAD DAY. Kommer inte ihåg vilken film det var men jag kan höra personen säga orden precis som jag sa dem till mig själv igår. Det var en sämre dag, vakna med huvudvärk och irritationen växte. Sarkastiska kommentarer kom lite titt som tätt och mina nyfunna vänner visste nog inte redigt hur de skulle hantera det. Det blev bättre under dagen, dock hängde molnet kvar hela dagen så när fransyskan stod utanför och rökte var jag galet temptad att springa ut och dra all ilska med röken och sen får spotta ut dem igen en gång för alla. Men STOPP blev det i dörren. Ett rungande nej från flickorna runt mig. Så inget rökande för mig och jag kan nu lägga till rökfri dag 18 på listan.
Jag vet egentligen VARFÖR jag var irriterad och det var ju ingen i min närhet som var föremål för irritationen så det var ju som vanligt trist att de skulle få ta emot den...DOCK var jag ej så farlig som jag brukar vara...:)

Igår var vi återigen på Doolan´s, baren vi var på förra gången. En del fina pojkar(efter sänkta krav,remember) och en mycket fin som jag så snällt kikade på mesta dels av kvällen. Problemet är att STÄLLET ANDAS DESEPERATION. Killarna försöker på VAD SOM HELST; HUR MYCKET SOM HELST och mottot ANYTHING GOES känns starkt påtagligt. Så kombon IRRITATION och vågor av DESPERATION gjorde att Doolan´s lägger vi på hyllan en vecka eller två, så blir det nog bättre nästa gång!

Har dragit på sig en redig förkylning men E:s mamma som är läkare säger att så länge man ej har halsont så kan man träna, så det ska jag göra. Eftermiddagens planer består av plugg, hang at the mall with canadian girls och hockey! Vi blir mer kanadick-aktiga för varje minut!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Emelie

du ser ju ändå lite killar.. jag har då banne mig inte sett en enda man på flera år.hahaha

2008-01-18 @ 17:44:10
URL: http://browni.blogg.se
Postat av: Shara

translation required... you had a bad day??!!
:(

2008-01-19 @ 20:04:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0