Posh


Precis som damen på bilden var jag ledsen över förlusten igår men hon kan ju glädjas av att hennes man iaf skrämde Spanien lite med siit mål! Det svenska svaret på Posh Beckham, Oksana- släng dej i väggen:)
Tillsammans med ett 40-tal andra svenskar såg jag Sverige förlora och fick snabbt spanjoren i luren som påpekade hur mycket de festade där nere nu, jaha som att det skulle störa oss lessna svenskar.... Han får det inte lätt när han anländer om en vecka, att sova under bar himmel i skogen har jag hört ska vara ganska farligt, även i båstad:)

En kär vän påpekade hur mycket lyckligare jag verkade vara i min blogg och livet jämfört med 2005 då jag började på universitet. Miss Neggo skulle jag vilja kalla mig då, den Sanna känner jag inte igen alls, förstår ej att jag var den då. Men hon har rätt, jag mår mycket bättre, jag är lyckligare och det känns som om världen är det med. Så ja, min darrlin, jag är lyckligare. och för att du skrev som du gjorde så gjorde du min söndag till en underbar dag. Är så glad att du finns i mitt liv. Puss på dej!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0