Massivt mycket att göra..

Så var det helg igen dådå. Inte för att det spelar så stor roll i mitt händelsefattiga liv, dagarna går lixom in i varandra numera haha. Det blir släktkalas gånger två, både farmor och mormor ska firas. Det blir jogging i skogen, träffa L som kommer hem från Gbg.

Jag har tyvärr utvecklat en dålig vana och går ej upp före tio numera, illa, man hinner ej med lika mycket om dagarna...För jag har så massivt mycket att göra menar jag...Dock har jag börjart plugga idag och VIPS så var tre timmar borta, sola måste man så där gick två timmar, lunch och uppsatsläsning och helt plötsligt var klockan tre och dags för min dagliga promenix till motorvägen där jag möter mor min. En knapp timme tar den och perfekt att göra varje dag!

Nåväl, ska ej klaga, festen har fått många deltagare och jag är superglad för varenda en!!! Ska börja så smått med planning på måndag!

Ha en bra helg ALLA!!!

Ciao

PS. ANNA!!! Jag tror jag kommer te Gbg den 14juni och stannar över natten, tänkte träffa dig och Anna A och två andra tjejer, tänkte vi kunde ha en festdag där i Gbg! What ya think? Lycka te med hundarna i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0