Snygging i herrbrillor!

Idag är första dagen på mitt nya liv. Så brukar det låta varje måndagsmorgon från min pappa. Ändå förändras inte särskilt mycket, kanske en efterrätt mindre under veckan, haha. Men jag känner faktiskt lite så idag. Det är så underbart väder ute och jag fick äntligen starta min morgonsimningar på Malens bassänger. Jag drack hallon/jordgubbssmoothie till frulle och jag är faktiskt väldigt fin brun:) Internetkursen går bra och är himla intressant, musiken dånar från skivspelaren, festen är igång och planeras för fullt och jag sitter och ler för mig själv när jag inser att 40 av mina vänner kommer samlas på en och samma plats och GO BANANAS!

Solket i glädjebägaren är väl kanske min syn. Fick reda på att jag använt mina linser för mycket och att jag behövde använda glasögon för att göra ännu en synkoll. Då jag blivit av med mina glasses fick jag ju låna från Synsam. Eftersom de är så fula har jag bara på dem när INGEN ser mig vilket resulterar i att jag går förbi folk jag känner väl utan att säga hej, får gå ända fram till skyltar för att läsa och i affärer får jag gå fram till varenda plagg för att verkligen se PUST STÅNK O STÖN. Hur snygg är man på motorvägen i snygg bil med för jävla brillor? Njae funkar ej men när jag kör måste jag ju ha dem. Nåväl bara några timmar till sen blir det linser igen!

Nu bär det av till H-town!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Jenny

hihihi kan se dig framför mig- gå ändå fram till stolpar, skyltar och fundera över vem det är som hälsar på dig 1 meter bort hihihi vill se en bild på brillorna! :)

2008-05-27 @ 13:01:27
Postat av: Sanna

Bild kommer, be so sure;)

2008-05-27 @ 15:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0