Mummel

Arbetsveckan är över, imorgon är det som sagt Thanksgiving och på fredag drar jag och tre andra härliga svenska flickor till LA för att besöka Viper Room och se en show, det ska shoppas minsann. Jag har inte shoppat alls mycket denna terminen, vilket har känts tråkigt men samtidigt har jag ju gjort lite utlfykter hit och dit och man ska ju inte klaga eller hur?
Men shoppingådran har börjat närma sig bristningsgräns så jag har gjort en låååååååååååååång lista på vad som ska shoppas. Om dryga två veckor kommer hela bunten från Sverige och då blir det LA LAKERS, Hearst Manor, San Francisco, LA, San DIego och massa in between, jag längtar så att få se några välbekanta ansikten!

Jag måste lära mig att lugna ner mig. Idag när jag kom hem insåg jag att jag glömt mina husnycklar på jobbet. Hoppade in genom fönstret, bytte om och körde tillbaka till jobbet meeeen inga nycklar. Hem igen och hittar dem i ytterfacket där jag aldrig lägger dem nornmalt sett. Snacka om att jag måste lugna mig innan jag brusar upp.

En person jag träffade för många år sedan har kommit tillbaka in i mitt liv igen, mer på allvar denna gången, vilket till 95% gör mig glad och ger mig ett sådant jobbigt leende på läpparna. Ljusglimt i vardagen, me likey=)

På söndag är det Britney Special och jag är faktiskt lite förväntansfull, I know I know, cheesy perhaps meeen det kan jag väl få vara?

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0