VEGAS!

I'm back Bitches! Vegas was awesome awesome!! Kändisar, fester, lights and wonderful settings! Efter en sex timmars drive kom vi fram och hittade till Motellet direkt och för 50 dollar natten så får man vad man betalar för. Men det var helt okej. Det roligaste var att på parkeringen träffade vi två killar som claimade att de var RAP-Stars,kända...och så...Meeeeeen varför bor ni då på 50 dollar-motel??? Juuuust  a question=) Vi vandrade runt på strippen och såg allt som finns att se i Vegas sen bar det av till förfesten med svenskar killar och sen PURE, där Lindsay Lohan festade loss. Jag såg en skymt av henne, så en kändis-CHECK!
Där stannade vi och dansade loss till den underbara musiken fram tills fem. Vid tolv nästa dag tog vi oss till FASHION SHOW, ett stort mall där vi shoppade loss. Vidare till vårt nya hotell där vi vilade innan vi gjorde oss representabla och tog oss till the Venetian, fiiiiiint hotel där två killar väntade på oss. De bjöd på Champagne.supergod mat och världensutsikt på restaurangen/nattklubben TAO. När vi entrade nattklubben, vem ser jag inte då? PEREZ HILTON!!!

Såhär såg han ut i lördags!!! Amanda Bynes, Tommy Lee och Lindsay Lohan(igen) var där men jag såg bara!!!! Perez. SWEEEEEEET! Kändisheaven for me!
TAO var underbart bra, värsta bästa klubben med tjejer i bikini i badkar, på sängar och dansandes. Superduper bra musik och MASSA hunkar. Bästa kvällen lätt...och gratis=)
På söndagen gick vi till MGM Grand och tittade på de lejon de har där..under hemska förhållanden på det lilla utrymmet de hade men underbart gulliga...
Helgen var hur underbar som helst och Vegas är ett MÅSTE för alla! Det finns såååå mycket att göra.
Kändisar jag sett under min tid:
Madonna
Tyrese
Lindsay Lohan
Perez Hilton

Audrina Partdrige
Var det ngn mer? OH well, LOVE IT, jag har fått min kändisdos and I love love it! Nu kan jag åka tillbaka till Båstad och se svenska kändisar igen haha. Nu är det ny vecka och en massa förändringar är på gång....Spännande.
BTW- ni måste skaffa Beyonces nya skiva, den har gått på repeat under de tolv timmar vi körde till och från Vegas, AWESOME!!


Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0