Det är..

värsta Halloween-stämningen här på kontoret. Eller ja om man kallar en överdos på godis för Halloween-stämning. Massa godis finns här och jag har goffat Hershey´s kisses, M&M´s, Starburst och skittles. Har ätit typ non-stop så till och mes skorna känns trånga. Oh well, bara fredag en gång i veckan=) Det var länge sedan jag la upp kändisbilder här i bloggen, så tänkte bjuda på några idag dock mindre vackra bilder

Vad tänkte Christina??? Beyonce i sin nya film, tänk vad "dåligt smink" och några kilos kan göra. Oh well, kan vara skönt att se att inte bara vi normala dödliga gör blunders och har dåliga dagar. Racka ner på kändisar- fredagsnöje. Allt går i fredagens tecken, gotte, lunchdate med resten av gänget, lite minishopping i eftermiddag och spa ikväll( panka Sanna gör eget spa Fanks very mucho)
Igår tvingade(jo jag kan säga tvinga för när man säger snääääälllla jag vågar ej själv och inte menar d så tvingar man=) erik mig att se skräckis med honom.The strangers, psykologisk skräckis. Den var läskig men slutade tråkigt. Trots det sov jag som en stock hela natten och tänkte faktiskt på morgonen att så här gott har jag ej sovit på länge länge, bring on the skräckisar kanske?

Nu blir det lunch, sen MÅSTE jag bli klar med talet, pust....

Tjarrrå


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Hjälp! vad är det för film beyonce är med i?

2008-10-26 @ 22:36:13
URL: http://petitemikaela.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tudels! ;) sg bilder av dig pa facebook- hottie dottie! en marylin i rott, snyggare an orginalet minsann! Vad ar det for tal du jobbar med??

2008-10-26 @ 23:14:24
Postat av: Linda

Sanna, im jobbing on a rekryterings firma ju!!! Skicka mej exakt vad de e du vill ha för jobb så i fix!!!!!!!!! Eller jallafall hjälper =) Min fina flickebarn, när ska vi äntligen ses? Jag drömde om dina boots... kommer du ihåg dom? I snakeskin =) Va dom inte lila?? Hihihiiihii va gulliga! Miss u även om vi aldrig ses! Pusssss

2008-10-28 @ 10:00:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0