Påsk!

Åhh vad härligt att faktiskt få gå till ett jobb som man tycker om och känner att man uträttar något på! Jag trivs som fisken i vattnet och en plan har börjat ta form i mitt lilla huvud över hur jag ska vidare sen efter denna sommar på turistbyrån.....Magnifique! E började skicka låtar från Paris-tiden för några minuter sedan och jag har gåshud över hela kroppen, fy fasiken vad jag saknar den tiden, den var lätt den bästa tiden ever. Musiken är underbar. Minnena är oförglömliga, hehe thats why they are memories I guess=)
Nu är det påsk och godisets helg och vad vore en påsk utan godis? Men mest ser jag fram emot Js sällis imorgon och en rejäl utgång a la kusinerna!
On a side note: Kim Kardashian släpper work out-video den femtielfte i raden av kändisar som gör det....vem i helsike köper den där skiten? Vem fasiken står framför en TV och hoppar efter en kändis på inspelat band?


Även om det är en sporre att man kanske en dag ser ut som Kim här så nej tack, jag kör på min spinning. Jag kan inte fatta att jag tyckte det var så tråkigt förr? Men det kanske är en mognads sak, jag var nog inte mogen för det då=)
Nu är det iaf fyra dagar påsk med påskägg, härliga promenader i en gassande sol i ett folkfullt Båstad! Om jag ska vara ärlig så bor jag HELT KLART på den finaste orten i Hela Sverige, på sommaren slår ingen oss!

Ciao

GLAD PÅSK EVERYONE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0