Idag spillde jag bönorna...

....(got it?) för min arbetskollega om vad jag har i tankarna att göra i oktober. Vad hon sa var: "Gör vad du vill, du är fortfarande ung och ensam och kan i princip göra vad du vill. Se till att ha roligt för när man kommer så blir det mer förpliktelser. Det blir roligt på ett annat sätt men se till att leva fullt ut och gör vad du VILL, inte vad du bör eller vad folk tycker att man ska göra".

Hon har ju faktiskt rätt. Det finns inget som säger att jag/vi inte ska göra vad hjärtat önskar men vad hjärnan säger inte går under "vad man bör göra". Jag önskar bara att något tecken kunde visa sig och ge oss en skjuts i rätt riktning.

Dock har min planering för hösten ändrats. Igen. Jag börjar bli van vid att inget blir som jag planerat. Sååå kanske ska sluta planililiera? Anywhoo, jag ska suga på denna karamellen lite till och hoppas att min partner in crime tänker samma som jag.

Ciao


Kommentarer
Postat av: Emelie

ååå sanna! Nico ska ut med tyskarna (där snyggtysken finns) och han fråga om jag ville med. Men det blir så jobbigt å trajja till glasgow så här mitt i veckan å jag har inga pengar och jag borde bara gå hem å sova men det suger. Å jag är så TRÅKIG och PANK och det är SÅ SYND OM MIG!!!!!!!!!!!!!!!

2009-08-12 @ 19:45:33
URL: http://browni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0