Hokus Pokus!


Igår efter jobbet dansade jag ner till Östermalmstorg där jag mötte upp två fabulösa flickor och en fab man för AW på ett ställe som hette vassa eggen. Efteråt tog jag mig och A till en bar vid Karlaplan där vi skulle få se trolleri! Spännande kan man tycka! And it was! Iaf de två sista trollkarlarna, de två första, nooot so good=)

Idag har jag vaknat efter en superb natts sömn, solen lyser, jag ska strax söka lite jobb, göra grönsaksoppa som matlådor och sen inhandla en baddräkt så jag kan åka och simma med S, första träningspasset på en månad!

Ikväll blir det drinkar med F, vad händer för er my darrlings?

Ciao

Kommentarer
Postat av: Erik

Låter underbart! Själv ska jag ha tre boråsare på besök för att gå på konsert. In Flames, Killswitch Engage och Dead By April. Det du!

2009-12-12 @ 14:15:33
Postat av: annelie

Jag följde ditt råd och gav mig själv en lite för tidig julklapp idag när jag var på stan. Jag fick även med mig en riktigt julklapp så det måste ju vara godkänt ändå. Nu ska jag föröka skriva på min praktikrapport..suck och stön...stakars mig!

2009-12-12 @ 15:29:13
URL: http://bitsandparts.blogg.se/
Postat av: Sanna

Erik: Vad roligt med konsert, noooot so sure of the music buuuut whatever works for ya hahaha=) Hoppas verkligen verkligen du kan nästa helg=)



Annelie: Heja heja, vad roligt med för tidiga julklappar, det måste man unna sig! Speciellt om man har rapporter att sitta o traggla med!=)

2009-12-12 @ 17:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0