Inget solsken utan lite regn!

Man ska aldrig ropa hej förrän man kommit över bäcken...här sitter jag och deklarerar hur bra livet är och då skrattar världens makter och tänker nähä du flicka lilla, lyckliga ska vi inte vara på denna jord, iaf inte en längre tid:
- Lägenheten är ftf sjukt kall och hyresvärden är out of town och kan inte fixa. Vilket gör att jag fryser konstant, tappar aptiten och orken att göra saker och ligger platt i badkaret och värmer mig.
- Fick ett sjukt konstigt sms igår som kan tolkas hur som men retarded och kanske inte jätteroligt var det.
- Jag höll nääääästan på att missa flyget i söndags pga att jag litade på någon annans ord om tider och tog lite lätt på vilken tid det var flyget gick(vilket jag normalt aldrig gör, börjar jag tappa stinget?)
- Värst av allt är dock att jag inte kan checka in online på ryanair för de kan inte hitta min bokning till Emelie i Glasgow. Och jag dör bokstavligen talat om det inte finns någon bokning....

Oh well, det behövs väl lite motgångar för att man ska uppskatta de ljusare stunderna eller något, försöker intala mig själv det...Nu ska jag sätta mig i telefonkö till flyggrejset, LYCKA MOI TILL!

Ciao

Kommentarer
Postat av: marresmamma

Men tänk så smal du blir av att inte äta! Och vad billigt det blir utan utgifter för el och mat! Underbart ;)

2009-12-29 @ 10:37:49
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0