Revealed!!

Idag klockan tre hämtade jag upp....nycklar till min nya lya!! Yes! Min egna 25kvm lägenhet på Gärdet, hutlöst dyr men jättesöt och grym potential att bli den bästa lyan ever! Imorgon tar jag mitt pick och pack och lämnar Gullmarsplan för nya marker, LOVELISH!! Min första egna lägenhet. Jag har bott inneboende, bott i korridor, hos mina föräldrar och sovit på soffor men nu ÄNTLIGEN blir det mitt första allra egna CRIB!

När jag lämnar placet och går mot tunnelbanan, snackandes i telefönen, möter jag en kille som stoppar mig och tittar igenkännande...då visar det sig att det är en gammal kompis som jag brukade hänga med i Båstad på somrarna! Han bor två hus bort!! Hur jäkla härligt är nu inte det? Snygg som få var han också, så ifall han läser detta någon gång så vet du att jag tänkte det haha=) Redan en ny(gammal)homie i mina hoods!

Helgen ska jag spendera med att inreda nya lyan, det finns möbler som jag ska ha sålänge men successivt tar jag över med mina egna saker, underbart! Säger som amerikanska tjejer säger varannan mening IM SO SUPER EXCITED!

Nu är det dags för JulAW hos en barndomskompis och hennes BF. Underbar fredag har det varit, kan bara avslutas med glögg, peppisar, lussekatter och trevligt sällis!

Ha en superhelt y´all!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Erik

Grattis!!! Fy fan va kul! Då kommer jag upp snart och hälsar på! Får man fråga vad du betalar?

2009-12-04 @ 23:15:40
Postat av: Pernilla

Hej tjejen!



Jodå, har koll på dig, men det visste du kanske?!? Härligt att läsa att allt gått så bra för dig! Fast jag visste ju att det skulle lösa sig :O)

Var rädd om dig i den stora stan, hör av mig när jag får vägarna förbi!



Kram kram

Pernilla

2009-12-05 @ 10:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0