Back..

....in Båstad. Back to mina rutiner. Jag är en rutinmänniska, det går inte att komma ifrån,jag är ingen spontan människa utan en planerare av värsta sorten. But it is OK! Det är ju jag och jag gillar mig själv ganska bra på det sättet. Arbetsintervjuer är väldigt lärorika, och även om man är nervös så tycker jag det är ganska roligt att gå på dem. Man får berätta vad man är bra på och vad man kan utveckla. Vad man tycker är roligt, vad som kanske intresserar en mindre och framförallt om man lyckas knyta ett band med de personer som intervjuar en. Då tror jag det är viktigt att man tror på sig själv, känner sig själv och vet vad man vill. 3 intervjuer har jag gått på och för varje intervju känner jag mig starkare som person. Jag kan mer förstå varför jag är som jag är, och framförallt ACCEPTERA den jag är. Länge strävade jag efter att bli mer spontan, mindre intresserad av kändisar, sluta överbry mig om människor osv. Men jag är som jag är och jag gillar mig själv a hell of a lot, ska jag säga er=)

Tror det är många som behöver tänka igenom vem de egentligen är och vill vara och KAN vara. Osäkerhet gör tyvärr folk grymt otrevliga, grymt ledsna och grymt lost. Jag är inte världens mest självsäkra person MEN jag vet vem jag är, vad jag vill och vart jag ska och det hjälper mig att jobba med de saker jag inte är så säker på.....

Vilken moraltant jag blev där för en sekund, men jag har länge länge funderat på detta, så tänkte ta tillfället i akt att ventilera=) Nu hoppas vi på att en viss person ringer mig SNART så att jag får flytta till Sthlm och gifta mig med F, har en liten crush på honom,haha!

Ciao 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jamen hur gick de nu då? Va? du måste ju BERÄTTA fattar du väl=)

2009-02-26 @ 16:23:45
URL: http://browni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0