Nej roligare än så har jag inte...

Igår gjorde jag en intervju för Manpower och ligger nu tryggt i deras databas och inväntar arbeten...eller något sådant=) Sen spenderade jag hela dagen med familjen i Lund. Jag tror nog jag såg min drömkille, han såg ut precis the way I like it,sen om han var rolig förtäljer ju inte historien=)
Snart slutet på vecka fem hemma i Båstad och visst är jag less på detta livet men vad ska man göra, jag kan ju bara fortsätta söka jobb, träna och läsa massa böcker. Har idag gjort ännu en fotbehandling själv eftersom jag inte kommit mig för att ringa till en fotperson som kan göra det "på rätt sätt". Lat- yes sir, indeed!

Tradera och jag har blivit bästa vänner och jag har snart sålt saker för 600 spänn vilket ger en vinst på 500, har lagt upp brors oanvända saker och snart kommer mer av mitt. Min biljett till Skottland är ju iaf betald!

Nej roligare än såhär blir bloggen inte, så roligt har jag ju, oh well, Im off tomorrow, förhoppnings blir helgen roligare än de fem veckor jag spenderat hemma combined=)

Ciao 

Kommentarer
Postat av: emelie

hehe värsta lukrativa branschen de där med tradera. Kanske borde prova det jag med=) Sitter här på jobbet och har en dålig dag. undrar bestämt om det kan vara så att jag har "den där tiden i månaden" eller om jag bara fått nått tillfälligt psykbryt.haha.

kramar

2009-02-12 @ 13:11:44
URL: http://browni.blogg.se/
Postat av: Erik

Jag hittade en annan av dina drömkillar när jag åkte hem från stan igår. Iallafall misstänkte jag att han hade passat dina ramar, och att du hade blivit lite röd om kinderna om han hade tittat på dig;)

2009-02-13 @ 10:00:11
URL: http://www.rokaas.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0