Vecka 4 and counting...

En månad har jag nu varit hemma i Båstad. Känns som ett år. Däremot har månaden varit bra, fått gjort en massa bra saker som städat ur garderober, tränat och fått erfarenhet av att gå på arbetsintervjuer. Nu blir det nya äventyr. Jag ska börja läsa tyska! Aber dorh(stavas det så?), det ska jag. Detta språk som jag för jämnan talar men som jag inte alls behärskar, ska bli skoj att lära sig på redigt! Jag ska till manpower och se till att de fixar drömjobbet till mig, jag ska till K-town och hälsa på kusselinen, och VI ska boka resa te G-L-A-S-G-O-W, nu är jag sugelilugen på en resa, och på att träffa E. Att jag inte har sett hennes vackra nuna på mer än 8 månader, nej så kan vi inte ha det! Here we come!

Vårt internet fungerar knappt, ibland som nu fungerar det men oftast inte, vilket gör mig G-A-L-E-N!! Min TV fungerar inte heller utan stänger av sig var tredje minut och min egen dator flimrar bara....Har jag haft en bra dag? Njaeee, imorn ska jag ha så många reparatörer springandes här, de måste bara fixa d!

Jag får roa mig med Beck ikväll, för TV4 tror inte på att visa nya filmer. Nej varför ska vi förändra, vi kör Beckfilmerna varje år, varje söndag, om och om och om igen. Skitbra tycker ni på TV4. Skitdåligt tycker vi på Syrenvägen 1.

Ciao

Kommentarer
Postat av: emelie

SHIT nu har jag precis pratat med en OTREVLIG JÄVLA stockholmare. GUUUUD jävla NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT



2009-02-09 @ 13:32:59
URL: http://browni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0