Kaffesump & Red Ken

Med nyinköpta "Red Ken Rescue Force"  i håret och kaffesump i plastpåsar om fötterna söker jag jobb för fulla muggar och har hittat några godbitar att söka. Jag har använt hårinpackningen en gång innan och jag tycker den är superbt bra för mitt hår. Färgat,blonderat och tunt hår behöver all "rescue" det kan få och har faktiskt gjort mitt hår mycket bättre det senaste halvåret. Min frisör rekommenderade också Red Ken -leave in treatment (blå flaska). här i Svedala är den fruktansvärt dyr, över 400 kr men jag inhandla den i USA där den gick på 12 dollar- 100kr. 
Kaffesumpen...ptja den känns som lera på fötterna och när den kallnar är den lite grusig i konsistensen. Fötterna känns inte mjukare men jag smörjer in med Scholls kräm för spruckna hälar och väntar en timme. Fötterna är mjukare och ser "hela" ut. NAJS! Try it!

Har nu varit aktiv jobbsökande i två veckor och skönhetsbehandlingsförsökskanin (jäkla långt ord) i två dagar. Det kommer ju inte finnas någon med bättre hy, bättre fötter, naglar , ja rubbet när jag väl får ett jobb. SWEET. 

Ifall ni hört om någon behandling som ni vill ska provas men inte har tid med i ert hårt arbetande vardag, holla at ur girl!

Ciao 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0