Myshelg!

Detta blir till en bättre helg än jag kunnat vänta mig. Snart blir det promenix med L från Gbg sen ikväll blir det Benjamin Button med kusselinen. Imorgon väntar brunch med en gammal men dock mycket kär vän- ser jag fram emot!! På måndag ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen, här ska det mjölkas pengar om det går mohahaha, nejdå, jag är inget fan av att få hjälp men eftersom jag faktiskt ÄR arbetslös får man väl se vad som kan göras för en. Ska jag resa lite nu under våren får kanske ni andra som jobbar betala för det=) U know Im kidding y´all!

På tal om inget. Jag har ju sagt att jag läser Blondinbellas blogg....men efter att ha sett henne på Let´s Dance igår....hur kan man bli och vara så jobbig? Det var så jag vred mig i soffan av pinsamhet, lilla söta du, håll dig till bloggandet, det är betydligt mer uthärdligt(ett ord??) att LÄSA vad du vill säga än faktiskt höra det. Lawd...

Nu fick jag ett redigt sug efter att dansa till Single Ladies igen... vet ni om att jag lyssnat på den mer än 400ggr på mitt Itunes och säkert 100 på skivan?
YES Im a retard;)

Ciao


Kommentarer
Postat av: Erik

Yes, you're a retard.;)

2009-01-25 @ 20:45:45
URL: http://www.rokaas.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0