Oops...

...kanske är ett bra ord för vad som hände igårkväll. Det började lugnt och städat med förfest @ my place. Folkmängden ökade i takt med att timmen blev senare.Vid tolv drog vi till Bar West. Därefter sade lilla Sanna av någon jäkla anledning- AFTER PARTY MY PLACE!!
Så jag och tio andra personer tågade in till mig. Vi kom knappt in på vår lägenhetsområde förrän en kärring stod utanför och klagade och efter två minuter kom managern och skrek att nu måste vi vara tysta. Annars blir det varning. Tydligen tyckte hon inte att jag lydde henne så idag satt det en not på dörren att jag fått en varning och att det var min final note och att jag nu åkte ut om jag gjorde något mer.....Det kan inte påverka W och U då de är nya som flyttar in och inte har med mig som bodde här innan att göra.Så är det bara jag som får en varning så kan jag bara säga såhär:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, får de två varningen, not so good kanske, men en varning kan ju inte finnas kvar på lägenheten utan måste ju följa med den som fick den. Så In her face- fem dagar and IM GONE and u´ll never see my pretty face here again..ever.

Imorgon är det Konsulat, sista grejerna att fixa och sen Monday Margaritas.

5 days and counting.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0