Ich Spreche Deutch!

Jaha så har man pratat tyska. Ett äldre par tyskar som nästan började gråta när de frågade om jag talade tyska och jag skakade på huvudet. Jag tyckte så synd om dem att jag minsann tänkte OKEJ EFF IT, jag kör på. Så jag klämde ur mig
- Ich ferschte ein bichen( egen stavning klagades det inte på tack=)
De sken upp som två solar och frågade efter ein waffel museum. Nu finns det inte något museum dock ett wåffelbruk där man kan äta, så på teckenspråk och funf minuten-anvisningar fick jag dem på rätt väg. Aaaaaand Im pattin my shoulder. Heja mig. Jag har tyskan i blodet så nu ska den bara sättas i språkliga kunskaper.

Jag fick en konstig tanke häromdagen. Att personen som skapat världen(om det finns ngn sådan) sitter och läser gonattsagor för sig själv. Dessa sagor är i själva verket våra livsöde. När personen är på gott humör får en människa ett bra liv men har personen en dålig dag blir en annan människas liv olyckligt....Så alla dessa historier som han berättar som godnattsagor blir våra livsöden...

Är jag ute och snurrar nu, har jag för mycket tid on my hands eller en fantastisk skrivådra med en sjuhelvetes fantasi? Ja, självförtroende idag säger såklart det sistnämnda=)

Sen har jag två frågor:
- Kommer mitt hår bli längre än det är nu eller är det som Frissan sa att vissas hår växer till en viss längd och sen inte kan bli längre?
- Vad är det som gör att min hy blivit så ofantligt dålig med utslag och blemmor i hela ansiktet? Är det rättvist eller?


Ha en bra helg y ´all!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Erik

Bra jobbat med tyskan Sanna! Och dina tankar om gud är nog inte så pjåkiga, iallafall inte om man jämför med alla andra beskrivningar av gud i världen. Heeeelt tokiga, men likvärdiga:)



Eftersom jag är utbildad ingenjör och inte dermatolog eller hårspecialist hoppar jag att svara på dina sista frågor...

2009-05-23 @ 08:47:52
URL: http://www.rokaas.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0