Kristi Himmelsfärd

Idag efter jobbet ska jag spela...TENNIS! Det var minst 10 år sedan jag höll i ett rack men nu jäklar ska vi prova på´t igen. Annars är dagen solig,  ett turistfyllt Båstad och ett helt okej humör.

Min chef sa att jag skulle ta ledigt lite innan sommaren börjar...SWEET säger jag som varit arbetslös i fyra månader och inte gjort möe under den tiden! Jobba två månader och sen få SEMESTER- now how great is that!? Men jag har ju som sagt inte jobbat så mycket så jag tar lite försiktigt EN DAGs semester.
Så den 12 juni ska jag ta mig upp till Gbg för shopping, sushi och glida runt i en härlig stad, Erik, join me for sushi will ya?

Nästa vecka ska jag äntligen börja simma på morgnarna. Jag har väntat och väntat och skickat mail till dem för att få veta när de öppnar. Legat på dem som en igel! Måndag är den officiella öppningsdagen, LOVELY! Det finns ju inget bättre än att börja dagen med simning i en stigande sol. Ja Båstad är fan i mig härlish härlish och jag börjar tycka om sommar mer och mer. Tanken att bo kvar här i Båstad slog mig häromdagen och jag tänkte att kanske kanske hade det gått?...Men sen kom jag till mina senses. Nej vintern.... Nej jag vill helt klart bo i storstad.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Erik

Självklart:)

2009-05-21 @ 11:54:44
URL: http://www.rokaas.com
Postat av: Erik

2009-05-21 @ 11:55:02
URL: http://www.rokaas.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0