Det sägs att..

..Sanna har blivit kallad att ta vaccin mot influensan och står nu i valet och kvalet, ska hon eller ska hon inte ta sprutan?

..Sannas nya favoritfärg är rött, kan det bero på den annalkande julen eller att en vän tipsade om att killars hjärna inte kan få nog av tjejer i rött?=)=)

..Sanna ska uppfostra sina barn efter franska mått, hon klarar inte av många svenska barns frihet och fria uppfostran, därför tror hon stenhårt på aga av barn=)

...Sanna tyckte Beyonce var outstanding på EMA.

...Sanna var superimpressed with stället hon bodde på i Sthlm, total awesomeness!

...Sanna lyssnade på Backstreet Boys nya skiva hela vägen upp och hela vägen ner genom Sverige men det är inget hon vill confirma..

...Sanna ser fram emot en slappefredag med träning, hemmaspa och att lägga sista handen på tipspromenaden.

--det idag är exakt 7 veckor till jul, Berlinmuren firar 20-årsjubileum i dagarna, Tomas Dileva "kärlekens man" har misshandlat sin flickvän och Obama har varit POTUS i ett helt år, det mina vänner, har varit en annorlunda vecka!

Ciao

Kommentarer
Postat av: annelie

Ojoj...Tomas Dileva alltså. Läste om att en "folkkär" artist misstänktes för misshandel men hade nog inte gissat på honom....

2009-11-07 @ 12:25:34
URL: http://bitsandparts.blogg.se/
Postat av: marresmamma

Ta vaccinet, för bövelen. Inte för din egen skull kanske, du verkar ju frisk men för de som av någon anledning inte kan vaccinera sig (exempelvis små barn) så du inte smittar dem. Finns inget bättre skäl. Åsså är det gratis!

2009-11-08 @ 22:45:46
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0