First day

Så var första dagen avklarad. Jag ska alltså arbeta på Eniro i Solna där jag är timanställd för att arbeta med annonser. Jag fick titeln redaktör så det låter ju lite snajsigt=) Jag arbetar med annonser och sökord för olika företag, ganska enformigt jobb men man måste börja någonstans...Jag har ju aif ett jobb och letar febrilt boende. Arbetskompisarna var supertrevliga så det verkar lovande!

Jag tycker om rushen mellan tunnelbana och pendeltåg, dock springer jag inte med andan i halsen och kämpar med att komma med de tåg som redan lämnat perrongen som många andra, så stockholmig ska jag inte bli. Jag gillar att ha nya rutiner och jag gillar att lära känna min "nya" stad...dock kändes det lite sådär att komma hem klockan sex på kvällen och inse att dagen är typ över...är det såhär det är att vara vuxen? Only work no play? I guess it is...och jag ska nog inte uttala mig efter EN DAGS ARBETE haha. Pengarna gör ju att man har råd att RESA och ha roligt när man INTE arbetar...och sen när man har arbetsuppgifter som är roliga och drivande så känns jobbet mycket bättre! Jag ska inte klaga, inte efter första dagen, nej det ska jag inte, men jag är säker på att NI förstår dilemmat=)

Jag måste säga att jag blir så glad över hur många kommentarer jag fick på FB efter att jag skrev att jag nu bor här, alla som bor här som jag vill träffa och hänga med och alla lyckönskningar, real grejt people jag omger mig med=)=)

Nu ska jag fixa mig lite kvällsismat, kolla lite DH och kolla hur jag ska åka för att vara på jobbet halv nio imorgon! Hujeda mig att behöva gå upp typ HALV SEX;)

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0