No more Cyberlife

Mitt liv här i Sthlm har kommit att starta så som jag hade önskat. Men det är en sak som blivit lidande. Mitt Cyberliv...=) Som arbetslös följde jag fem-sex olika serier, jag läste säkert ett 50-tal bloggar, kollade alla sidor jag alltid kollar flera gånger om dagen och följde upp mina vänners liv noga.
Den biten är som bortblåst sen två veckor och liiiiite extremt liiiite kanske jag saknar det lugn det innebar att kunna sitta med lite kaffe och checka allt det där. Osminkad. Ouppklädd. Men nu spenderar jag jag ju dagarna på jobbet, jag springer och fikar/käkar med folk, går på date, på bio, promenader, shoppar och är aldrig typ hemma före 9 på kvällarna. Vilket jag älskar. Det är ju så livet ska vara och är för det flesta men det är ju inte förrän nu jag har det=)

Denna helgen har varit hård. Utgång både fredag och lördag och lika bakis båda dagarna. Dock har jag tvingat i mig ipren, starkt kaffe och lite nyttig frulle för att möta upp S för en djurgårdspromenad. Sen blir det kanske att kika på några lyor...hoppas hoppas verkligen jag får ett hem denna veckan. Jag trivs dock så jäkla bra hos sofia så hade hon haft det större så hade jag flyttat in permanent. Kanske ska ge sig på att slå ut en vägg.....?

Tjipp tjipp,
dags att bege sig!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0