Sista natten in B-town

Det kan bli ganska många saker som måste fixas när man bestämmer sig för att flytta. Jag har ju flyttat en hel del gånger innan men denna gången ser jag det som att jag lämnar Båstad förevigt och kommer aldrig mer bo här. Inte förrän jag är 70 år och ska leva på endast godis iaf. Om det inte blir franska rivieran och belgisk importerad choklad.
Så nu har jag avslutat mitt förhållande med min frisör,min nageltjej, min fotspecialist och mitt gym. Det blir ju såklart att ta och hitta nya sådana i Estocolmo men det är ändå lite tråkigt att lämna dessa kan jag tycka. Hur ofta hittar man en superbra frisör i dessa dagar lixom?=) Men allt är avslutat, tom linsaffären har jag tackat och bockat adjö(i mitt sinne, inte personligen haha).

Men sen kan man se det superpositiva i allt detta farvälande och det är att jag får sjukt många fler nageltjejer/frisörer/gym med supermånga fler pass att välja bland-Lovelish.

Jag har även "slängt" bort massa bloggar och serier. Nu ska jag minsann inte sitta hemma och uggla framför datorn på min lediga tid, nu ska jag ut och lära känna Sthlm och se kändisar IRL, det är ju den bästa staden i Sverige för kändisspotting deluxe=)

En vän till mig var nyligen i NYC. Han köpte med schampoon till mig som endast finns i USA och gör UNDERVERK för håret...och idag fick jag hem dem, YAY! Stockholmslivet börjar alltså med ännu bättre hår=) Hahaha



Ska läsa ut MJ-boken nu, den är så grymt grymt bra! Men den är en bok på 800 sidor och väskan som redan väger 89kg behöver inte en sådan bok på toppen, No one needs the cherry on top, as they would say..=)...or would they?

Ciao

Btw
Är det iaf någon annan än jag som tycker Lil Wayne är....retardedly...cute?=)

Kommentarer
Postat av: marresmamma

Spännande att börja ett nytt liv! Snart ses vi, darling!

2009-11-15 @ 20:33:58
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com
Postat av: Jenny

Ja, minus "ly" och "cute".

2009-12-01 @ 16:57:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0