Soptippen- en superb raggningsplattform!

Jo du Annelie, det ska jag berätta. Soptippen är värsta bästa raggningsplattformen för en singel chick som jag! När jag körde upp för det slingriga vägen mot tippen mötte jag en hel del hantverkare på väg därifrån. Killar i 25-35års åldern. Likadant när jag kom fram var det fullt med killar som dumpade saker. Tyvärr hade jag inte slängt på mig stassen eller sminket så jag smälte rätt bra in bland soporna hehe, men nästa gång ska jag fixa till mig och sen ska jag "be om hjälp" med tunga föremål, perfekt sätt att ta kontakt eller hur? Im telling u, my marriage will be in the works very soon....=)

Såg ni fotbollsgalan? Kaxiga Martin Motumba,kaxiga Zlatan gjorde hela galan, jag älskar killar med den sortens kaxighet. Som skojar fram sina kommentarer men som man samtidigt vet att de egentligen menar. De driver med sig själva och situationen och det är totalt något jag faller för=) Däremot kan ju tråkiga Seger go och dra något gammalt över sig, herregud vilken träbocka!

Nu ska jag iväg på lite ärenden, sen blir det Ullared, Desperate, GG och tyskaläxa. Det regnar och är allmänt höstigt, vad mer kan man göra då än serier och läxor?

Ciao

Kommentarer
Postat av: annelie

Så det är där de gömmer sig! haha..tycker absolut att du ska åka tillbaka med lilla partyklänningen på och en stor låda skrot i bagageluckan =)

2009-11-10 @ 19:28:57
URL: http://bitsandparts.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ja det hade varit en superb syn! Hahaha=)

2009-11-11 @ 09:24:47
Postat av: Emelie

Jamen gör de!! Du kanske får ett schysst ragg! Någon måste ju för fan hålla ställningarna och gå´ut med en eller flera karlar. Här är det fan torka. SPINDELNÄT sanna nilsson SPINDELNÄT.

2009-11-11 @ 15:22:59
URL: http://browni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0