Älskade älskade fredagar!

När jag slog upp ögonen klockan sju idag var det inte med ett leende. Leendet fanns heller inte med mig när jag åt frukost och kollade The Voice. Inte heller på träningspasset då ledaren hade Arvingarna och Carola som bakgrundsmusik. När jag sedan slog mig ner med kaffe och DI Weekend började det rycka i mungiporna då personerna de portätterade var så fantastiskt inspirerande. När jag sedan fikade med grannen som flyttar till Kanada om några veckor för att bo där tre år så log jag hela tiden. Hennes fantastiska fotoalbum från resor hon gjort är något jag ska efterapa helt. Något att pyssla med på min fritid. Jag ska även börja hålla i tipspromenader för Idrottsföreningen här i Båstad, som den eventplanner jag planerar att bli haha. FUN!

Nu ska jag lusläsa DI igen, söka lite jobb, uträtta lite housework för mamma och sen njuta av det regnar ute och musiken som flödar högt högt i högtalarna. Det är fredag, världens bästa dag, och jag har fått så mycket idéer och inspiration och klockan är inte ens NOON.

Vad jag gillar bäst med DI Weekend är intervjuerna de har med olika människorna över en frukost. Då skriver de alltid ut vad de äter, det är den jag älskar allra mest. Att just denna lilla informationen kan bringa sån glädje till mig, LOVE IT. Ju mer jag tänker på det ju mer inser jag varför jag läste vad jag läste, jag älskar ord, att leka med dem, komma på nya och sätta ihop texter och ta del av olika sorts information! Någonstans har jag definitivt valt rätt.

Nu: housework con Beyonce!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0