Djupa onsdagstankar

Ken Ring satt i tv häromdagen och sa att han höll inte med Sverige Demokraterna men att han faktiskt tyckte själv som invandrare att vi kanske ska sluta släppa in folk till Sverige för ett tag och istället fokusera på att ta hand om de som redan bor här. Alla apatiska människor som gömmer sig av rädsla att bli tillbakaskickade, alla som inte får gå i skola eller arbeta och arbeta för att få hitkomna att känna sig som en del av det svenska samhället. Mer integrerade i samhället. Det är ju bland annat för att vi har en dem och vi-mentalitet som många människor idag faktiskt röstar på SD. Tror jag. Rädsla för det dem inte vet något om. Rädsla för det media twistar fram.

Idag i Efter Tio pratar dem om stening av kvinnor i Iran. En man blev kär i en 14-åring och sade då till alla att hans fru varit otrogen. För att slippa betala underhåll till henne. Så hon blev dömd till stening till döds. Av sin man,sina barn och släkt. Vi lever alltså på 2000-talet och fortfarande använde STENING TILL DÖDS av kvinnor. Ja av män också men eftersom kvinnor inte får yttra sig alls i sådan här fall så är det ju kört så fort mannen yttrat sig. Jag har tänkt lite på det K Ring sa, det hade ju kanske varit en idé, men när jag blir påmind om hur fruktasnvärt för jävla hemskt det är i vissa länder, vad deras religioner gör så vill jag bara utrota Iran (bla annat) på kvinnor och plocka hit dem och låta dem få bo här i lugnet men svenska män, som kan vara konstiga som faaaaaaaaan men inte skulle de iaf låta sin fru bli stenad till döds, nej det tror jag faktiskt inte.

Träningen är gjord, planer för nästa vecka är gjord, nu blir det promenix med grannen!

Ciao


Kommentarer
Postat av: marresmamma

Tror att man måste hålla isär människorna och religionen samt att man kan ta hand om de som lider i Sverige SAMTIDIGT som man tar in fler invandrare. Vill vi så kan vi. Ken Ring är nog inte en person man ska lita på i politiska frågor... han är dessutom inte en person man ska ha sex med, haha!

2009-11-03 @ 18:36:05
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0