Dagen för H to the weeeen

God morning!
It´s friday morning, det är dagen före Halloween (lite som dagen för dopparedagen men för många barn är nog Halloween typ det) marken utanför fönstret är täckt med frost, solen bryter sig långsamt igenom molnen. The Voice är på, kaffet är kokat, jag är invirad i filt. Började lyssna på ljudboken "The Secret" igårkväll och kom till chapter tolv innan jag insåg att jag typ sov och lyssnade, om man nu kan det. Får lyssna om idag.

Träffade min bror igår och fick några tips och förmaningar om livet, tänk att ens LILLEbror ska ge en tips om det! Ja jag säger då det...

Nu är det iaf bestämt, antingen blir det Sthlm om omkring en vecka. Blir det inte det så åker jag till Glasgow, om typ 1,5 vecka. Jag tog det definitiva beslutet igårkväll. Jag ooooorkar inte sitta här längre. Humöret bara sjunker, negativiteten flödar och kontot sinar(hehe). Jag förstår långtidssjukskrivna/arbetslösa/hemmasittare over all, att de blir galna. Fy faaaaaaaaaaaaaaaaan för denna fjsdklfsfnö fhroifhreoifjerpiföjweip finanskrisen som tvingar oss idérika, glada, arbetsvilliga och drivna människor att sitta hemma och deppa ner oss. Fy fan fi fan fi fan.

Nu blir det städning av huset på begäran av mamsen!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0