Identitetskris in terms of style

Jag har en identitetskris. Jag har idag grubblat över hur jag vill klä mig. Jag och K var idag på Mocco och fikade. Mocco ligger mitt på Östermalm där alla överklassbrats hänger. Jag satt och tittade på alla, och alla hade jag har detta på mig för att jag vill att alla ska tro att jag är skitrik, eller iaf att mina päron är det och därför måste jag klä mig såhär-stilen. Det är otroligt underhållande att sitta på kafé och analysera folk och deras jox de har för sig. Men det var då det slog mig, vad har jag för stil? Vad tänker folk när det ser mig och det jag har på mig? När jag sedan gick in i affärerna och skulle handla stod jag mest mitt in affären och tittade runt och kunde inte för mitt liv komma på vad JAG vill ha för kläder, vad JAG tycker är snyggt, vad som är JAG....?
Jag städade igenom garderoben igår och nej det känns inte bra, jag har ingen stil jag gillar, det är så spretigt inget jag känner att det här är jag så det är mitt projekt för kommande veckan. På fredag ska jag shoppa. Då ska jag veta vad jag ska satsa på in terms of style. Vad säger ni? Vad skulle ni säga är en bra stil för mig, om ni ser utifrån den jag är?  Any advice?

Ciao


UPDATE: Im on to something, har IGEN kollat closeten, grubblat och satt ihop lite outfits så jag tror jag börjar hitta Sanna-stilen, den ska bara finslipas, YAY=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0