Två

Jag blir så illa berörd av olyckor, ja vem blir ju egentligen inte det? Igår när jag kom till T-centralen stod vakter och motade bort folk från mitt tåg. En man hade hoppat ner på spåret för att rädda sin mobil och hann inte ta sig upp innan tåg kom och dog. Fruktansvärt. Två personer hade försökt hjälpa honom. Mitt i rusningstrafik. Två. Av de 50-60 pers som väntade på tåget. Två. WTF? Varför reagerade ingen, varför gjorde ingen något? Visst, vad fasiken gav han sig ner på spåret för men ändå?

Veckan har rullat på i 190, jobbat långa dagar, tränat och gått på möte med min coach. Imorn blir det tvåjobbs-dag igen och fredagkväll är avsatt för shopping=) Mest av allt längtar jag till helgen. Lördag har jag avsatt till att bara kolla serier, och göra sådant man måste som typ tvätt. Söndag blir det frukostbio, två filmer och frukost följt av Alla Hjärtans Dag fika med två vackra flickor. Vi singlar måste hålla ihop på kärlekens dag=)

Jag kände imorse att nu NU kommer våren snart. Då började snöflingorna dala. Men trots det så tror jag på vårens ankomst, typ om en vecka eller två! Lovely!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0