Monday morning

Varför jag inte kan förlika mig med tanken på att jag ska bo här nu vet jag inte. Nyhetens behag kanske börjar avta och vardagen kickar in och då känns det som om någon stryper mig. Jag börjar funderar på vart jag vill bo härnäst, varför jag har bundit upp mig på lägenhet, jobb,försäkring och allt vad det kan vara. Att ge sig av skulle bli ett så stort projekt. Men så ser jag ju människor som bott hur länge som helst på ett och samma ställe bara bryter upp och beger sig och inser att, fasen, det kan jag också göra anytime I want. Ge dig nu Sanna, tänker jag, kanske bor du inte i Paris, NYC eller London nu, men du är ju i Stockholm, a FAB city!=) Det är nog förkylningen som talar..

På tal om förkylningen, huvudet dunkar, näsan rinner och rösten sviker, men jag valde att ignorera detta och leva precis som vanligt men närjag fick ta hissen upp till andra våningen idag när jag kom till jobbet insåg jag att jag inte är redigt frisk. Sanna.tar.aldrig.hissen.på.jobbet. Like NÄVUR. Då är det illa=)

LOST börjar snart,YAY! En fransk film, Prophete kommer snart ut och jag ser MYCKET fram emot den. Lil Wayne ska in i finkan i ett år, den ena efter den andra åker dem in. Vem blir den nya tro? ( Jag vet att jag är den enda som bryr mig om denna musikscen hehe) Några av de saker som sker under början av 2010.

Om man typ är pank( kanske inte pank men economically challenged=), har två veckor kvar till lön men ÄNDÅ vill köpa ett speciellt halsband till sig själv, får man lov att göra det då? Det kostar 299:-, is that allowed?....

Ciao


Kommentarer
Postat av: Erik

Yes, that is allowed.



Och du, jag intresserar mig också för den musikscenen. Så mycket att jag såg filmen Notorious igår, om allas vår Biggie Smalls a.k.a. Notorious B.I.G. Det du! Den var faktiskt sevärd, och det är ju ett bra tips så här mitt i snuvan. Krya på dig!

2010-01-11 @ 21:11:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0