Nehe det bidde inget chokelad :(

Har det varit min morgon? Not so much. Kommer fram till busshållsplats precis när bussen gått. Tänker: Jamen jag tar nästa buss som kommer, den går säkert TYP samma väg. Nix pix, den viker av och jag hamnar en bit åt fel håll. Tar närmsta tunnelbana och väntar på tåget. Ser i godismaskinen: Marabou Polka, yay, jag köper med mig till jobbet så kan vi provsmaka till fikan. Kollar plånbok, har 18 kr, ploppar i kronor, några ramlar rakt igenom. Tåget kommer. Visar sig att jag bara har 17:- ....tåget väntar inte på att jag ska välja något annat,...så jag hoppar på tåget i sista stund och lämnar mina 17 kr i maskinen, utan att ha fått något med mig, finns det en chans att ingen provar maskinen innan sju idag så jag kan åka tillbaka och hämta ut ngt? =)

Herreminje, vad kaotiskt det kan vara ibland, men får ju se det från ljusa sidan, sköna historier to tell!

Stand up på Norra Brunn igår, Johan Glans glänste, Ann Vestin did not. Jag vet inte vad det är med kvinnliga komiker men varenda en jag sett driver med sin uppenbara övervikt eller sitt misslyckade dejtingliv. På ett sätt som gör det tragiskt istället för roligt. Det slår aldrig fel. Tyvärr.

Snart helg, lugn och sovande ska jag spendera den! Lovely!

Ciao

Kommentarer
Postat av: annelie

Hihi...låter lite som taget ur en film. Missar bussen...hopar på fel..försöker trösta sig med lite gott och missar det med... Jag kan ju erkänna att jag definitivt hade slängt ett öga på automaten på väg hem =)

2010-05-06 @ 17:26:57
Postat av: marresmamma

Min kvinnliga komikerfavorit är Annika Lantz och hon varken dejtar eller är överviktig ;) Hon driver med medelklassens tvåbarnsföräldrar istället!

2010-05-06 @ 20:40:43
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com
Postat av: Sanna

HENNE hade jag nog också gillat då =)

2010-05-07 @ 07:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0