AUTUMN!

Så min kusselin fick biljetter till Cirkus. Cirkus tänker vi! Kul! Nja, vi hamnade i/på Djursholm där vi fick se en fransk clown, en polsk flicka ta några skutt och några söta hundar som hoppade i ringar. I paus ringde vi en taxi (eller en bulle som sthlmarna säger, som vi skrattar åt det) och lämnade förort och åkte hemåt. Not worth the money, men ett litet äventyr iaf :)



1 september. Nu är det höst för mig. Like real autumn leafs and all that shit =) Älskar hösten, starten för massa nytt! Vi diskuterade året jag o J igår. Först sa vi att nästan inget hänt...men sen började vi rada upp saker som nya jobb för oss båda, massa nya vänner, vi har rest massa, lite kärlek, lite tårar, massa äventyr OCH året är inte sluss!! Sen dem som har ett problem med att jag o J umgås mycket, BITE ME.

Snart har halva veckan gått och bästa halvan av veckan är kvar, ikväll ska jag unna mig lite shopping. F som var hos mig i helgen hade handlat så sjukt mycket fina saker att jag nu e tvungen att snika till mig hennes kvitton och handla på mig ungefär samma saker =) Loveliga saker!

Time to worky worky!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Sopa, idiot, bonnjävel... ;)

Härmapa, hehe;) Näää enjoy :) Akta bara så att du inte blir för fin å cool så att Johan T Lindvall kändisspottar dig igen;)

2010-09-01 @ 16:07:24
Postat av: Sanna

Japp, I admit, loud and proud att jag är en härmis delux! Så fina grejer som du skopat in! Ja jag får nog hålla mig borta från Karlavägen, nästa gg har han säkert kamera med sig också ;)

2010-09-01 @ 16:14:20
URL: http://zansi.blogg.se/
Postat av: frida

jag väger mig en gång i veckan. Ibland blir det varannan om man är bortrest eller inte hinner helt enkelt. Kör med det du känner dig bekväm med! :)

2010-09-01 @ 18:00:43
URL: http://fridasworld.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0