Finns kanske alltid en mening med allt.

Ibland kommer man till vägskäl i livet då man inser att det inte håller längre, då man måste lägga om rutten man gett sig in på. Jag nådde det för ungefärligen två veckor sedan. Det höll inte längre och jag vaknade och tänkte nej nu sjuttsingen är det dags att börja om. Gör om, gör rätt. Så det gör jag nu. Det går långsamt men det går så mycket åt rätt håll som det bara kan gå.

Tror ni på mening med allt? Jag börjar tro det mer och mer. Idag när jag kom hem från Finland och kylskåpet gapade tomt så var det bara att ge sig ut på jakt efter mat. Jag kunde gått till ICA som ligger två minuter bort. Men valde av någon anledning att knata ner till Sabis på Karlaplan. På vägen hem springer jag in i min käre käre bartender på Bagpipers!!!! Hunken har flyttat in i huset mittemot mig, same street, huset mittemot!! DÅ undrar jag vad som fick mig att knata ner till Sabis....meningen...eller? Blev jag djup där? Maybe men jag undrar ju =)

Det är iaf en hääärlig tid jag har framför! (Hängandes ut genom fönstret spanandes på el bartendo)

Ciao

Kommentarer
Postat av: marresmamma

Han med flickvän? Bara att börja jobba på projektet då ;)Vad väntar du på? Från och med nu får du väl börja tvätta i hans hus eller nåt...

2010-09-10 @ 09:21:42
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com
Postat av: Sanna

Precis han med flickvän men jag tänker att han flyttat ifrån henne nu. Så det så. Bra idé där Anette, jag ska börja tvätta där ist!!!!

2010-09-10 @ 11:32:23
URL: http://zansi.blogg.se/
Postat av: marresmamma

Bra, Sanna! Do it! Han är yummy! Och jag tror att man skapar sin egen mening med allt.

2010-09-11 @ 22:42:29
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com
Postat av: Sanna

Låter smart, man skapar sin egen mening...DET får vi utveckla nästa middag hos dig!!!

2010-09-12 @ 20:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0