Oooooooooooooonsdag

Alla vi som var uppe och tränade klockan sex, say haaaaaaay! Haaaaay. Oh U betcha, att jag var uppe, 45 minuters träning innan god frulle. Det är inte fy skam att få åka på affärsresor lite då och då. Kul om man är några stycken, not so much fun doing on ur own dock. Onsdag, mitt i veckan och eftersom jag längtar järnet till nästa vecka så kan jag inte förneka att jag vill att tiden går fort fort. Men den senaste tiden har jag gjort lite roliga observationer:

- Min nygifta kollega får ett härligt smile så fort hon pratar om sin man. Efter 8 år tillsammans (dock gifta i tre veckor) så är hon sådär löjligt kär. Supergulligt.
- Samma kollega säger alltid som svar "Just D". Till allt. Kom på mig själv med att säga det jag med. Jag tog efter folk på förra jobbet, nu tar jag efter folk på detta jobb. Härmapa.
- Mannen som satt bredvid mig idag vid frukosten påminde om Marcel Proust. Han hade plockat åt sig massa frukost men efter att ha ätit allt plockade han fram en muffins ur fickan. Då såg han ut som fransmannen som satt och njöt av en Madeleine. Retarderat men jag antar att jag lärde mig något på franskan på universitetet. Att Proust åt Madeleines. ( Fler observationer kommer)

Jag tycker det är jätteroligt att höra hur folk pratar och se hur de uttrycker sig, ansiktsuttryck och kroppspråk. Därför kanske jag observerar FÖR mycket. Mycket för att jag tycker människor är otroligt intressanta, spännande varelser. Spendera en hel dag på flygplatsen och kolla in människor. Fråga ut alla jag träffar om deras öden och deras livshistoria. Varför har de blivit som de blivit? Gör som de gör? 

En dag ska jag skriva en livsödesbok. Ja, det ska jag.

Nu ska jag jobbilobba,

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0