Tisdagmorgon 06.29

Ibland gör man idiotiska saker. Real stupid stuff. Som att prata om något på ett mindre bra sätt och inse att en, som har något med detta något att göra, går bakom en och antagligen hör allt man säger. Man kan också vara en person som pratar fortare än tanken och hasplar ur sig idiotiska saker som får folk att undra om man faktiskt har några hästar hemma...

Nu är ju inte jag den personen jag pratar om ovan (eeeeh jo) så jag skulle ju aldrig göra något sådant. =)=)
Men om jag hade gjort det så hade jag nog börjat fundera på om jag
1. Skulle ta upp det med personen eller 2. Helt enkelt bara låtsas som det regnar.
2. skulle lära mig prata mer långsamt och kanske bli tråkigare eller 2. Lita på att människor i ens närhet VET att man inte är så hästlös som det låter.

Första dagen denna veckan gick från att vara skit till att bli den roligaste kvällen på länge. E & A fick mig att gråta av skratt och vi hade en supertrevlig kväll, god mat och kändisspotting i form av Kishti Tomita. Hon och jag skulle kunna ha en battle i vem som kunde slänga sig mest med engelska ord....patetisk 1 versus patetisk 2 eller något.

Det går inte bra nu för mig. Jag vet inte om det ärligt talat är jag som är för känslig, för stängd, för rädd och utan talan eller om jag tar saker fel. I alla fulla fall så hoppas jag att dagen resulterar i färändringar, jag får försöka se till att det gör det helt enkelt.

IDAG KOMMER EMELIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!
Längtar till fem!!!!!


Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0