Part of me

Vad vore livet utan vänner? De som finns där när du är nere, som du kan skratta åt de minsta småsakerna med, som kommer skälla på dej när du gråtit över honom med H en gång för mycket.
Jag har haft tur i livet. I alla fall de senaste åren. Jag har haft många oäkta vänner. Några som jag inte ens idag tänker på. De är inte värda mina tankar.
Men sen träffade jag dem. De som jag idag anser vara en del av mig, som skapat mig, som fått mig att må bra, som tagit mig till sig så som jag är. Kanske för att jag stötte på de andra så kan jag idag uppskatta en riktig vän. De jag har närmast hoppas jag vet hur mycket ni betyder för mig... Ni som gjorde min Paris vistelse till en galen och sjukt kul period. Ni som fått gjort studietiden här i Öret till en crazy tid. Eller ni som finns där hemma jag kallar det  "riktiga" hemmet.

Ni är så speciella, ni inser nog inte vilka underbara vänner ni är, vilka unika personer ni är. Jag önskar er all lycka i livet och att ni alltid kommer vara en del av mitt liv.


Utan er hade jag inte varit den jag är idag.....


Kommentarer
Postat av: nina

jo du har banne mig haft otur med vänner... jag kanske inte alltid har varit en bra vän jag heller, but i was a fool, playing by the rules! hohoho, nu är jag lite mer på jorden och förhoppningsvis en bättre nina. och jag tycker om hela dig. kram /n

2005-11-20 @ 18:01:06
Postat av: Linda

Visst är det härligt att veta att var man än befinner sig (hemma hemma, hemma här eller någon helt annanstans) så har man en liten vän som väntar på en...!

2005-11-20 @ 20:34:10
Postat av: Emelie

asså, hallåå klart jag är helt fantastisk juh de visste jag redan.. mohahaha
nää men de va ju ett gullit inlägg
puss på dej

2005-11-20 @ 20:54:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0