Random information one might not need.

Det är ju fan så trist att komma tillbaka från äventyr. Jobbet känns aptrist, vardagen är aptrist och skulle man nu vandra in i mitt liv skulle det se ut såhär:

Katastrofalt stökig lägenhet då jag inte orkar städa. Outfits som det inte ligger en gnutta tanke bakom. Hår som är sönderblekt av den tunisiska solen. Solbränna som flagnar( heter det flagar eller flagnar?) Dammigt. Kallt. Och allmänt katastrof. På alla plan. Men så tänker jag. So maddafackin what? Det gör la inget att det är lite kaosartat just nu?  Jag har ju andra jobb på gång, städgenen ploppar säkert fram ikväll, frisörer finns det gott om och vardagen blir bättre när jag väl kommer in i den igen. Semestern är ju inte riktigt över. Båstad hägrar på torsdag. Så jag ska låta det vara en kaosvecka och just go with the wind. Så kan jag ta tag i det hele nästa vecka!

Såg Inception igår. Jag gillade den. Den var bra. Inte bäst i världen. Men bra!

Numera äter jag frulle på jobbet. På morgonen packar jag min macka and what else there is to eat och dukar sedan fint upp framför datorn. Det är mysfaktor på hög nivå, I tella ya that much.

Ciao


Jag. Kan. inte. riktigt. fatta. Faktiskt.

För varje dag som går blir jag mer och mer amazed över hur jäkla blind jag faktiskt är. Hur felaktig min bild av saker och människor är, hur fel allt kan bli och hur jag chockad kan sitta och titta på bilder eller lyssna på berättelser och inte inse förrän nu hur det faktiskt var, hur det faktiskt är. Knäppa, korkade lilla jag. Jag får skylla mig själv men med tårar i ögonen inser jag fakta. Torkar dock bort dem och tar nya tag. För är det något jag har inom mig så är det iaf att hitta nya krafter och motivation att starta upp saker.

Dags att jobba igen imorn, tre dagar innan det blir minisemester i B-town! Imornkväll väntar Inception, ska tydligen vara ruskigt bra, ser jag fram emot!

Ciao

Minnena och korten.


Me and min dromedar Helmi! Ute i Saharaöknen. K fyllde en flaska med sand från öknen som nu finns i Sumpan. Jag valde att inte ta med ngn sand. Minnena räcker gott och väl. Samt bilden av nomaden jag ville rymma med och bo i öknen med.

Han var grymt läcker under neath I tell ya =)

Jag önskade regn när jag åkte hem i fredags. Jag fick regn hela helgen. Svalkande och ger en anledning till att sitta inne och jobba och fixa. En vecka kvar av sommaren sen är det banne mig sluss. Har alltid sett sommarens slut den sista juli. Ser fram emot hösten. Typ megamycket!

Ciao

TUNISIEN!

Saludos todos!!!!!

Jag har lämnat Tunisien and its greatness bakom mig och slappar nu i lyan hemma i stan igen. JAG. HADE.EN.UNDERBAR. RESA!!! Hotellet var bra, staden var mysig, stranden var sandig, vattnet var varmt dock fullt av tunisiska killar som inte kunde lämna turisttjejer i fred. Fina och härliga restauranger där vi åt couscous med kyckling eller fisk, starkt och mättande. Vi fick smaka världens bästa vattenmelon och underbara tomater.

Vi gav oss ut på en två dagars roadtrip anordnat av Detur som vi flög med. Vi såg flera olika tunisiska städer, red dromedarer i Saharaöknen, besökte Atlasbergen, fick åker land cruisers i sanddyner så vi nästan välte över, bo på femstjärnigt hotell, besöka berber i bergen som bor i grottor, solat, badat, besökt medinan och prutat på allt vi handlat. Fått en personlig guide runt Sousse som visade oss sitt och sina föräldrars hem, gått på Afrikas bästa nattklubb (according to who I dunno=) som försökte blåsa oss på pengar(men Karins persistence paied off och vi gick vinnande ur striden), promenerat längs stranden klockan sex på morgonen hem från nattklubben tätt följa av tunisiska killar som ville ta hand om oss. Never a quiet moment. UNDERFUCKINBART, bästa resan på länge länge länge.

Mellan 37-47 grader varje dag. Aldrig upplevt sån hetta, but one gets used to it. Fått komplimanger, fått prata franska, haft en underbar tid med mina två edsvurna och fått en semester att minnas forever.

Första gången i Afrika men defintiely not the last. Friggin loved it!!!

Ciao

2 year olds?


Prettyyyyyy Funnyyyyy =)

Little things count the most

Mötte en gammal gubbe idag på vägen till intervjun. Han fråga om vägen. Jag guidade. På engelska. Han tittar på mig. Inte på vägen dit jag pekar. Jag frågar, vet du nu vart du ska gå? Han (fortfarande tittandes på mig) pekar bortåt vägen och säger Yes, but U are veeeeeeeery pretty. Tack du söta gubbe, jag behövde höra det. Idag.

Behövde support inför intervjun. Messade. Fick inget svar. Kom ut från intervjun. Har fått "Du är bäst" Tänkte - Ja det är jag fan!

Små saker i livet gör det så mycket bättre. Som bigarråer. Körsbär om man så vill.

Gamla Sanna lämnar över.

Jag känner i hela kroppen att jag behöver ett brejk från STHLM och mitt liv här. Sen jag flyttade i november har jag haft det så jäkla bra med sina dalar såklart men oftast har jag trivts som fisken in the maddafacking water. Men det är fasiken så stressande. Eller jag sätter press på mig själv så att jag blir stressad. Man (läs jag) vill prestera, man vill göra saker, man vill se bra ut, man vill vara smal, man vill ha snygga kläder, man vill resa, man vill flörta, man vill jobba, man vill ha nytt jobb, nya utmaningar. På tio månader har jag raserat en del saker för mig vilket idag gör mig ledsen i ögat men som jag inte kan göra något åt just nu. Jag har också blivit proffs på intervjuer, träffat massa människor, gjort Sthlm till mitt hem och kanske kanske kanske kanske kanske börjat gilla en person lite mer. Det sitter hårt inne men kaaaaaaaaaaaaanske.

Därför längtar jag ännu mer nu än när förra inlägget skrevs till att få komma iväg med två mumsiga flickor, sippa bundustarrosé med S i stråhatt och K gungandes till reggaemusik. Jag tänker INTE bry mig om den internetska världen, jobbintervjuer, pengar, utseende eller vad folk tycker. Nu tänker jag heeeeelt stänga av. (A, d kommer dock ett inlägg tillägnad dig, som den trognaste läsaren =) Sen tar vi nya krafter och gör hösten till en sjuhelvetes höst i Sveriges finaste stad ( Sorry Gbg och alla andra städer, men Sthlm rular faktiskt), ni som inte bor här, det är dags att pallra er hem och joina in!

SO LONG, FAREWELL, AUF WIEDERSEHEN, ADIEU!

Two feelings wrapped into one.

Det märks att det är sommar och stekhett ute. Inte en gnu som läser i bloggen, oh well, jag får läsa själv helt enkelt, hålla uppe statistiken =) 2 dagar kvar innan vi åker. Längtar ihjäl mig. Längtar inte ihjäl mig till sprutan jag ska ta ikväll. Men det är lika bra att jag vänjer mig. Kommer ju mos def åka till Afrika igen. Once u go Africa u never...ja fila på den ni =)

Mitt dilemma dessa sista dagar innan vacay är :

Kan man vara sjukt lycklig men samtidigt så in i bomben olycklig at the same time? För i såfall är jag det.

Ciao

Yttrandefriheten

Det finns inget roligare än att föra livliga diskussioner. Speciellt om man har konkreta saker för varför man tycker som man tycker. Men ibland kan jag känna att jag bara känner något för ämnet i fråga och egentligen ingen anledning varför jag tycker som jag tycker. Men då blir det svårt att försvara sin åsikt. Igår var det politik som diskuterades, idag var det Frankrikes förbud av burkan. Intressanta diskussioner men jag känner att jag tappar bort mig för jag kan inte tillräckligt mycket. Tyvärr. Men måste man kunna mycke för att tycka saker? Kan man inte bara få gå på känsla ibland, känna efter vad som känns rätt i magtrakten när man hör saker sägas?

Ciao

Regarder dans l´avenir

Tänk om man kunde se in i framtiden. Iaf 2 år. Typ. Det hade varit perfekt. Jag skulle vilja se hur mitt liv ser ut om 2 år. Sommaren 2012, jag vill se det. Hade jag 2008 sett hur jag satt här på Eniro två senare så hade jag kunnat relaxa lite mer under 2009. Ja det vill jag banne mig, se in i framtiden.

Idag måste jag inhandla det värsta som finns i världen, bikini. Det är förjävligt faktiskt. Samt lite andra saker som behövs. Det blev helt plötsligt bråttom eftersom det bara är två dagar kvar innan vi åker. Tjo och Tjim vad najs det ska bli, första chartern sen 2001, here we go!

Ciao 

D blev det!


Det blev Sousse!!! Resan är bokad! Jag har långsamt gått in i Vacay-mood och sitter och funderar på vilka resväskor jag ska ha, vilken bikini jag ska köpa, hur jag sneeka mig till en tvättid innan. För fredagkväll bär det av, en heeel vecka utan Sverige och allt vad det innebär, amen det kommer ju bli så jäkla bra!

Jag behöver komma bort, rensa tankar kring jobb, staden, känslor och allt och bara få ligga o läsa en bok på stranden, hoppa upp på en kamel och rida in i öknen och hänga på barer med en strawberry daquiri.  Å äntligen får jag komma till Afrika! Norra Afrika men jag jobbar mig ner successivt =)

Onsdag & Torsdag kvar!!

Ciao

Trött pårre

Alltså hade det inte varit så jäkla skönt om man bara kunde skita i allt vad utseende är? Skita i vad man hade på sig, skita i hur ens hy såg ut, hur smal,tjock,kort,lång,bred eller sned man var och bara VARA? Bara vara, lugn och rofylld.  Bara ha en tischa, en kjol och kanske en jacka på vintern men sen alltid gå runt i det? Bara borsta håret för att gå ut värsta tovorna, bara duscha för att man måste, bara endast det där nödvändiga. Efter utedass, kiss i skogen och mygg och fästingar i skärgården där inte det fanns varken dusch eller rinnande vatten, ja det var så befriande att bara vara och skita i allt ytliga. Hade jag kunnat hade jag fan skitit i allt det och bara varit. Ja det hade jag. Jäkla befriande tanke. Trött pårre e vad jag e.

Ciao

Skärgården

Godmorgon!
Nej denna värmen är inte rolig. Inte rolig alls. Svett svett svett är det enda som gäller nu. Back i Stan efter en fantastisk tid på Mjölkö, världens mysigaste ö i skärgården! Har badat i havet, solat, vilat och njutit av att glida runt på landet for reals. Härligt härligt





Inga fästingar, a few myggbett, massa sol o bad och härliga solnedgångskvällar. Sovit länge, tagit powernaps  Ks härliga hus och borde känna mig utvilad, men värmen gör att man bara vill lägga sig i badkaret och fylla på med is. Det är fasiken i mig inte konstigt att alla söderöver är så långsamma och manana manana, det ska jag också vara framöver. 4 dagar tills semester. Längtar järnet!

Ciao

Milk Island - Here I come!

Gooooood morning Sunshines!
Det är sjukt varmt och klockan är bara åtte!! Idag blirre nog en wonderful day! Den börjar med gemensam frulle för avdelningen, följt av sista lunchen med gänget innan de flesta går på Vacay. Ikväll tar jag o K båten till Mjölkö för att spendera helgen badandes, solandes och andandes av den friska luften, fun!

Ha en utomordentlig sjuhelsikes helg mina underbara så ses vi och hörs vi snart! =)

Ciao!


Madagaskar!

Jag måste ju bara få rekommendera något!

Arlas Madagaskar Vanilj-Yoghurt är superbt god!! Fick smaka den av någon och kommer ihåg hur jag blev helt kär. Helt Fabulöst god är den! Så from now on, Im Madagascar-frälst!

Irriterande: När jag kommer till jobbet låter jag lamporna vara släckta för det är ganska skönt att sitta i lite halvmörker och jobba de första timmarna. Ingen annan är ju här så jag ser det som min rätt =) Men runt halv åtta snåret kommer det alltid någon tillhörande vår andra halva på denna avdelning och ska tända upp. Inte lamporna runt där dem sitter, nejnej baaaara lamporna där jag sitter. Och varje gång utstöter dem " Vill du sitta sådär i mörkret??" 
Jag hade väl tänt lamporna om jag hade prefererat det any other way, now hadn´t I? Muppigt så det förslår faktiskt. Anywhoo. 

Imorgon åker jag till landet (som den extrema stadsbo som jag är) närmare bestämt Mjölkö, där jag o K ska spendera helgen vid vattnet, med träning och bokning av semesterresa, lovely weekend ahead!

Ciao


Curly curly

En sak jag önskar mig till hösten är det här:

Japp, lockigt hår, hur vackert är det inte och framförallt, hur cool kan man inte bli om man har sånt stort hår? Brassa på med coola örhängen och hela looken e gjord. Kanske en permanent hade varit något?


Solig dag med cykeltur som start. 7 dagar kvar till vacay!

Ciao


Det var det juli då..och jag var...var?


JULI 2006

JULI 2007

JULI 2008

JULI 2009

Tänk vad livet kan se olika ut om man kollar på samma månad fyra år tillbaka i tiden....

Where to find la petite fille qui aime les super marchées =)


Igår efter jobbet fick jag för mig att besöka det här stället. 18 minuter från min lya ligger billigaste mataffären och för att slippa ICA Gärdet som är dyraste dyrast så tog jag mig en svettig promenix dit. Fy fasiken vad det är varmt. Anywhoo, stor mataffär med billiga billiga saker. Stort utbud av lösgodis, naturgodis och allt annat som bara ska finnas på sådana här affärer. Denna affär är såklart inget fantastiskt men att veta att det finns en superbillig mataffär så nära känna bra i hjärtat. Så där hittar ni mig och om ni knackar på någon gång utan svar.

Missade återigen bussen imorse men jag känner att det är ingen idé att hetsa till en annan buss utan jag försöker njuta av morgnarna. Köpte mig största kaffen på 7/11 och promenerade istället två stationer och tog sen nästa buss. Det är livskvalité för moi. 9 arbetsdagar kvar innan vacay. Lyx.

Ciao

Nattliga tankar, frustrationer och beslut.

Jag hade en underlig kväll. Bestämde mig för att sova tidigt igår för att kunna vara på jobb supertidigt. Kunde.Inte.Somna. Läste Mia Skäringers bok. Helt.Underbar.Är.Den. Så jag kunde inte sluta läsa. Massa tankar myllrade i huvudet. Gick och satte mig på balkongen vid midnatt och satt där en stund och funtade på olika saker. Gick tillbaka in och läste lite till. Försökte sova igen. Någon gång runt tre slöt jag så mina ögon och vakna fem och funderade aldrig på att sova lite till. Gick upp och tidigt, tidigare än jag någonsin varit på jobbet satt jag här och fixade med mina kampanjer. Jag har iaf tänkt många kloka tankar och tagit många bra beslut. Jäklarns vad jag gillar Mia Skäringers tankar. Sätt att skriva, sätt att tänka. Hoppas hoppas hennes blogg finns någonstans.

Ciao

Mjaa är det verkligen hennes body?


Är det bara jag eller ser hennes huvud ut som att de satt på det på en annan kropp?  Ser sjukt konstigt ut. Dåligt photoshopjobb I must say. Har kommit igång med läsningen igen och läst ut alla böcker jag har i lyan, dags för lite nya. Off to ICA för nya.

Ciao

Tänk vad några ord kan göra!

FG- Du ska bara veta hur glad din kommentar gjorde mig!! Jag hade en dålig dag men tack vare din kommentar så kommer min söndag bli helt jäkla underbar! =) TACK!

Idag är det den 4 juli, USAs nationaldag. Den har jag firat med dunder och brak vid de tillfällen jag bott i USA, inga kan fira som amerikanerna. Eller fransmännen. Eller norrmännen. Eller...ässsch det är la bara vi som inte kan fira haha. Jag har sovit så himla mycke denna helg att jag undrar om det kan vara farligt med sovöverdos? Kan nog vara värmen som gör en dåsig och gör att jag somnar överallt. Ståendes och görandes kaffe, medan jag borstar tänderna, och medan jag läser en bok. Nåväl, känns ju bra att man kommer somna som en stock ikväll.

De flesta jag träffat har fått höra om "tremånadersteorin" som jag en gång hörde om på Skavlan och som jag nu berättar om för alla. Well, jag tror stenhårt på den. Den med att man är lycklig 3 mån och sen mindre lycklig 3 mån. Att en människa inte kan hålla samma "lycklighet längre än så" Well, jag känner att maj/juni och nu juli inte redigt varit mina månader. Det har varit många negativa saker och besvikelser, mest besviken på mig själv men också andra. Därför ser jag fram emot två lugna veckor på jobbet innan jag får sticka iväg och hämta krafter och bli av med all negativitet som nu bubblar i mig så att jag kan komma tillbaka happy och redo för resten av året. De flesta börjar gå på semester så E-huset ekar tomt. Lugn och skönt är det. Ger mig tid att hitta tillbaka till mig.

Happy 4th of July y´all!

Ciao

Busted


Den här mötte mig idag när jag surfade in för att streama en film. An end of an era. En efter en tas de ner.

Dagens

Mat: Jordgubbar och Vattenmelon
Humör: Ledsen och besviken
Glädje: Tyskland avancerar!
Bra :1,5 promenaden runt djurgården i solen
Dåliga : Sov till 12 och missade värdefull tid attt göra massa skoj

Snart Spanien - Paraguay. Ut med Para, in med Villa!




C une de mes filles favoris, meme si elle habite loin de moi =)

Igår fick jag veta att min älskade Glasgowflicka kommer hem i augusti. Sen kommer hon inte bara hem utan till mig kommer hon. Alla ni andra i Sthlm, det är MIG, MOI, ME hon kommer och hälsar på. Ni får kanske fem min av hennes extremt värdefulla tid men jag får resten. Det har jag bestämt. Då blir det middag,drinkar och spaning på min favoritbar, all expenses on me =) Hör du det E? Jag ser himla mycket fram emot att du kommer så vi kan för en gångs skull prata face a face. Det är ändå 8 månader sen vi sågs. Så d gör lite mindre om juli rusar förbi. För i augusti så kommer hon. Äntligen.

Ciao

Dagens..

humör: Mellow/happy
önskan: Jag har så många att jag går under av dem.
längtan: Hem till min soulsearchande myskväll.
grattis: till E som fått en ny tjänst inom företaget!
miss: Kom en minut försent till bussen eller en halvtimme förtidigt till nästa buss, beroende på hur man ser det.
undran: kommer det lösa sig på alla plan trots att jag idag är ganska rädd att det inte gör det?
visa ord: Natascha Illum Berg i Sommarpratarna. Hon, Per Holknekt m fl har massa visa ord att dela ut, det är bara att ta in och börja leva efter!
skratt : har inte skrattat idag..än
tankar : kretsar kring jobbsök, semesteresan, garderobrensning och framtiden
vill ha: ledigt och något spännande i livet att småle åt.
fina: min nya ring som jag köpte via en blogg.
dåliga: mina negativa tankar, jag ska skyffla bort dem fram tills imornbitti!

Det var dagens det. Nu blir det Dagens Lunch.

Ciao

2 weeks and counting.

Jag har sagt det triljoner gånger i bloggen men jag säger det igen. Inget, absolut inget går upp mot fredagar! Jag gick och lade mig halv tio igår och vaknade av mig själv vid fem, utvilad och med insikten att det är fredag. Solen lyser, det är varmt och efter en lång dag på jobbet blir det myskväll delux för mig. Jag ska rensa ut garderob för att lämna bort allt jag inte använder för att efter semestern köpa en helt ny garderob. Har tröttnat supermycket på allt som hänger därinne så nu ska det bort. Sen blir det middag på balkongen följt av fotbollsmatch. Imorn väntar utgång och massa ärenden så då blir det lugna gatan denna fredag. Om exakt två veckor får jag min första riktiga semestervecka. Den kommer spenderas utomlands, sistaminutenstyle. Längtar enormt.

Efter semestern v.29 har jag bestämt mig för att ta mina ladies till Nordic Light Hotel för en frukost inte utav denna världen. They don´t know it yet tho.

Vecka 30 bär det även av hem till B-town några dagar. Då ser jag fram emot grillning, häng med alla hemma, Pepes och promenader vid vattnet. Kom förbi om ni är på Bästkusten. Känns det inte lite som om sommaren är över 1 augusti? Juli känns verkligen som den enda månad då man redigt firar sommarens existens. Augusti är mest startsträcka för hösten...

Solen lyser och den ska lysa hela helgen, finns ingen ursäkt för att inte bli brunare, ut och promenera och sitta på en uteservering med glaset i högsta hand och fotbollen i ögonvrån. Härliga helg!

Ciao


Lists

Låt du hörde: Eminem Ft Rihanna  "I love the way you lie" Bästa låten like EVA!

Film du såg: Halva Bounty hunter, kommer inte se resten.

Mat du åt: Naturdiet

Kram: Jenny

Känslan: Enorm Trötthet

Resa: London

Glädje: Gårdagens häng på Bagpipers

Dröm: Att jag skulle gifta mig i apful klänning

Person du träffade: Alla mina kollegor på jobbet.

Personen du pratade i telefon med: Jenny

Personen du fick sms av: Jenny

Gången du åt 7-eleven korv: Har jag aldrig gjort lol

Gången du var utomhus: På midsommarafton!

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Kan det ha varit i julas?

Saken du köpte: Biobiljett

Allmänt

Ska bli skoj: Vår semesteresa!

Ska inte bli skoj att: Att köpa bikini

Sparar till: Alla resor vi ska göra i höst

Pålägg som gäller: Inget

Önskar att jag var bättre på: Mycket saker, framför allt att gilla läget

Dagens dryck: Kaffe en masse

Vad saknar du: A whole lotta stuff

Tre band/artister: Beyonce, MJ, Shayne Ward

Vad har du gjort idag: Jobbat, lunchat, kämpat mot trötthet

Brukar du svära mycket: Tyvärr ja.

Hur tidigt stiger du upp: Oftast halv sex

På helgerna: Runt 11

Vad ska du göra ikväll: Ikväll ska jag krypa ihop i soffan o sen lägga mig typ 8.

Hur många timmar sover du per natt: Aldrig mer än 6h

Vem är snyggast i världen: Beyonce

Vad är det för veckodag: Torsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Ja vad var det egentligen?

Byxa eller kjol: Kjol

Senast utlästa bok: Elsas Mode

Mitt rum kan beskrivas som: Mixat

Mig själv med tre ord (just nu): Trött,hungrig,grinig

Jag tränar: Väldigt sällan tyvärr, vet inte vad som hänt med mig.

Jag ville bli när jag var liten: Dansare

Vi vet alla att jag älskar listor så därför kommer ännu en ovan. Det roligaste med listorna är att om något år eller så, så kan jag gå tillbaka om läsa vad jag skrivit och komma ihåg.
Så ja, det är mest för min egen skull jag lägger upp =)


1 Juli 2010

Det var längesedan jag var på bio, hade typ forgettat hur mysigt det kan vara. Dock förstördes stämningen av 7000 skrikande tonårsflickor som fick orgasm bara de såg Robert Pattinson och Taylor Lautners namn på skärmen. Eclipse var bra, bra mycket bättre än film nummer 2. Man kan inte låta bli att le åt den naiva kärleken, underbar men surrealistisk. Efter bion drog vi till mitt favoritställe i stan, Bagpipers. Hängde på uterservering med J,K,S,S och T, jättemysigt och skoj hade vi ändra fram tills kl ett när jag och J kom till Östermalmstorg och insåg att tunnelbanan slutat gå. Det blev taxi för båda och i säng seeeent.
Kanske är det jag som är ur fas men min bartender var inte lika fancy schmancy igår och min förälskelse börjar avta, dock var baren så sjukt fylld av vackra män att jag hade nog med godis att mumsa på. Sommaren i Sthlm har än så länge varit mycket bra, jag tror juli blir än bättre!

Ciao

RSS 2.0