He is just not that into u...again

Fast folk är ändå jätteroliga." En kvinna hade tappat bort sina biljetter till konserten ikväll, som hon hade fått av sin chef. Så hon tyckte att jag skulle göra nya till henne. Vilket jag ju kunde om hon hade platsnummerna, vilket hon inte hade men OM JAG ringde hennes chef och frågade honom vart HON SKULLE sitta så att JAG kunde göra nya biljetter till henne så löste det ju sig. Hennes boss hade nämligen semester så hon ville inte störa honom men det kunde ju jag göra.... Nej det kunde jag inte sa jag, att HON hade tappat bort biljetterna var ju hennes fel så hon fick minsann ringa, så fixade jag resten sen...
Då lade hon på luren i örat på mig. MOGET. JÄVLIGT MOGET. Sen var det en annan som ville boka handikappsbilparkering... För det kan man ju boka...eller inte. Galet vad folk är konstiga, stissiga, mesiga, knäppa och komiska.

Nu blir det min favvisfilm " He is just not that into you" igen...Imorgon har vi gratisbiljetter till Diggiloo. Dem ska jag slarva bort och ringa och bitcha om att jag fick dem gratis men att de nu är borta och jag behöver nya, samt en parkeringsplats precis vid ingången...

Lång jobbevecka kvar, 7 dagar innan ledighet....men på något sätt har livet blivit betydligt enklare den senaste veckan, me likey.

U

..heard me A, NO CHEESE!! Det tar på krafterna, även om jag äter normalt och tränar normalt så är jag ju annars van vid socker/ost/kaffe-överdos normalt sett vid detta klockslaget aaaaaand brukar normalt sett inte vara nerkurad i sängen med filmer såhär tidigt....men ögonen går ihop och maggen kurrar...life is a bitch..eller inte!

Kan OCKSÅ vara för att jag var uppe sent igår. Bio- Public Enemies- med Johnny D, maj gad vad fin han är! Filmen var bra, både jag o J gillade den!

Så nu blir det Ice Age och Fast and the furious, den 85e i raden. Dag 2 imorgon, give me strenght. Må det göra att gifter försvinner från kroppen.

Ciao

Ojdå

Jag har inte tagit min enda kopp kaffe jag får ta om dagen och jag känner mig urkonstig...trött och med ett moln i huvudet, jag trodde faktiskt inte jag var "beroende" av kaffe but I guess I am..

DETOX

Sooooooo jag har idag startat en detox. Jag kände det var dags efter sommarens ups and downs, inge vidare ordning på matintaget precis...Kan vara bra att ta en paus från gifterna, mest för lilla kroppens skull=)
Så detta får jag inte inkludera i kosten de kommande tio dagarna:
- Bröd (INTE knäckebröd, det kan jag inte leva utan på morgonen=)
- Socker (alla former)
- Kaffe ( EN kopp om dagen, inte fyra som jag brukar dricka)
- Ciggisar, det har la blivit en del sånt i sommar...
- Ost

- Glass
- Sprit

Så då kör vi nu fram tills den 7nde då E behagar visa sitt söta tryne här, och då kör vi alla ovanstående för hela slanten!=)

Ciao

PICKLES!


Detta är vääääärldens bästa pålägg, end of story. Varje besökare vi haft hos oss har frågande tittat på tuben och undrat
"kan det var gott"... men sen när det väl låtit sig smaka så har de fullkomligt ÄLSKAT det!=) Yes jag promotar smörgåspickles, Kavli u should thank me=) Anywhoo, tröttnat på ost och skinka, try this!

Den

Augusti...
..står jag återigen som arbetslös och fram tills dess måste jag hitta en sysselsättning.
...måste jag fundera ut vad jag ska ha för ny frisyr, det är dags att röra om i hårgrytan.
.. måste jag ha fått fler shoppingtillfällen där jag faktiskt handlar något..
...måste jag ha bestämt mig om det blir plan B under hösten
...fyller MJ (eller skulle fyllt) 51 och jag hoppas på aldrig-släppt footage av hans konsert som aldrig blev av.
..skulle jag vilja ha en semester inplanerad. I NEED to get away, if only for two days!

Ciao

Hos frisören

Igår var jag his frisören. Mitt emot eller bakom spegeln(hur man nu än ser det) satt en annan och fick håret fixat. Hon förde en diskussion med sin anorektiska modegalna(so she said) frisör:
- (kund) Ja gud jag älskar att resa, Frankrike, Spanien, ja överallt!!
- (frisör) Ja jag med, det är så kul med kulturer och se andra länder och deras mode.
- (kund) Ja modet, ja då borde du åka till Milano, underbar stad med massa mode!
- (frisör) Ja, Milano....ja det ligger ju Spanien eller hur?
- (kund) Mmm njaeeee i Italien är det ju...

Hur kan du INTE veta var Milano ligger 1. Om du är MODEINTRESSERAD? 2 COMMON KNOWLEDGE?  VA?
Sånt skrämmer mig, att folk i min egen ålder inte vet VART MILANO ligger. Fine, det är en jäkelens massa jag inte vet som jag borde veta men en sak är säker, jag VET att Milano ligger i Italien SEN JAG VAR TYP tio.

Min frisör är världsbäst, hon lärde mig göra inbakad fläta som jag nu över friskt på och håret har en skinande glans=)
Loves it. Malmö-besöket var genomtrevligt och skoj! Kunde inte blivit bättre.

Ciao


Bee eller Kelly C




Fast....hur lika får låtar vara egentligen? Samma producent, olika sångerskor, olika stilar men ändå the same...

Hilarious=)



Wonderfully cute, loves it!

Stå emot?

Jag kapitulerar. Jag är grymt sugen på att köpa ett par converse-skor. Jag har aldirg ägt ett par sådana men börjar tycka det är snyggare och snyggare. Jag blev även grymt sugen på att åka till Ullared häromdagen då P hade varit där. Jag har aldrig varit på Ullared och har en pakt med S & V att aldrig åka dit...börjar mina principer svikta?

Nya plagg och snart helg!

Låg och gluttade i H&M-katalogen och gick precis in på deras hemsida och beställde hem två plagg. Tack vare Ms lista blev det INGA onödiga köp som en top så speciell att den bara kan användas typ en gång. Så nu får vi hoppas att det passar.... Och nu blir regeln, när något nytt hoppar in i garderoben får myrorna eller Emmaus ett gammalt plagg jag inte alls tycker om eller använder. That´s the rule. Det måste jag säga, att skapa en hel ny garderob känns extremt spännande...kanske säger lite om min vardag mohahaha.

Idag sa de på nyheterna att vi nu har 10% arbetslöshet i Sverige. 10%!!!! Hur ska man nu hitta ett jobb i september, det finns ju inte en möjlighet!! Mest lider jag med de som har familj som måste försörjas, själv sitter jag inte i skiten precis, dock tycker jag minsann lite synd om mig själv också...

De senaste dagarna har varit superroliga på jobbet, mina kollegor och jag har haft roligt åt knäppa kunder och skrattat ihop på kafferasterna, vilket ju känns najs, bra mycket bättre än dramat som var innan....

En dag till som blir kort då jag får gå lite tidigare för att hinna med spinning imorgon, sen är det heeeeeelg, får vi se vad det blir av helgen med allt som är inplanerat...=)

Ciao

Splittrad

Idag har jag rensat och städat min garderob. HERREGUD vilken splittrad garderob jag har. Inget som passar ihop och egentligen inget jag tycker om heller. Massa skjortor jag inte gillar, klänningar jag köpt men heller aldrig använt men som hänger där och som jag varje gång hänger in och tänker, jamen SNART kommer jag använda den! Likadant med alla skor som står under sängen...
Men nu är det nog, M har ju gjort en fantastisk plan för hur jag ska lägga upp garderoben samt att jag hittat världens mest inspirerande klädblogg, lovande för höstens shoppande. Och Tradera har fått tre plagg till att sälja åt mig.

Lyssnade på Kristian Luuk idag på på P1 sommarprat. Helt klart bästa sommarprataren av dem alla, riktigt rolig, spännande och jag kände igen mig i hans kontrollbehövssnack...Nu blir det Katarina Janouch-lyssning... 2 dagar till på jobb sen ledig en hel helg innan jobb i två hela veckor....those money betta be worth it=)

Ciao

A mishmash of thoughts

Såååå det var väl meningen att jag ska skulle börja söka jobb idag igen dårrrå...Meeeeen det finns verkligen verkligen verkligen inget att söka!! Assistent åt Johan eller Petra, maskinhanterare eeeh no way thanks! Men det är väl bara att fortsätta att hålla utkik och hoppas...eller plocka fram esset jag har i rockärmen....=)

Såg "walk the line" igår, lååååångt efter alla andra. Vad gullig den är! Reese Witherspoon är ju gudonlig, so is Jaquin Phoenix...Me liked a lot.

Såååå jag vann åter en kamp över min "arbetskollega", vi låtsas ju som om vi gillar varandra, för husfridens skull men vi vet nog båda hur det ligger till, det är ju inte precis som om vi kommer sakna varandra den 28 augusti när jag gör min sista dag på denna byrå. Hon snackar redan skit om de andra sommarjobbarna när de inte är här, så det kommer hon ju göra om mig med, ganska patetiskt och dumt av henne att göra....men är man 44 år i ansiktet och 3 i huvudet så vad ska man vänta sig egentligen?

Sååå jag har vad man kan kalla för "en date" på lördag.. undrar hur det ska gå....?

Ciao

Tankar...

Såhär vill jag se ut i höst:

Hur söt/snygg är inte MJ här då?

Just nu diggar jag Måns Zelmerlövs nya låt:
Hold On
Imorgon blir det tennis med Söderling Vs Vinciguerra!
Swedish Open
Sen blir det mycke sånt här med mina favoritflickor:


Lovely Weekend ahead!

Ciao

SPORT!

Jag gillar sport, så ända in i vassen gillar jag sport. Sitta och kolla på matcher vare sig det är fotboll,tennis eller innebandy. Igår satt jag i min ensamhet och kollade när Söderling och Lindstedt slog sitt motstånd. Idag hoppas jag på att jag hinner se dem ikväll igen efter jobbet. De spelar semi-final mot Robredo och partner. Det borde jag hinna då Robin nu spelar sin singelmatch. Han måste la få vila litta=)

Igår efter samtalet med E kändes allt så mycket bättre, man kanske analyserar för mycket, kanske grubblar och försöker planera för mycket och så blir det helt åt fanders ändå! Såååå nu skiter jag i att fundera mer=)

Tennis ikväll, S & J imorgon, lovelish!

Ciao

Om 20 år då=)

Igår framför mig på tennisen satt det en 45-årig kvinna, en 30-årig man och en kvinna a la 65 samt en man a la 65år.
30-åringen var fransman, gift med den 45-åriga kvinnan och de äldre paret var 45-åringens föräldrar. Jag såg mig själv direkt i henne. En äldre kvinna som inte hittat den rätte utan till slut vid en högre ålder hittat den fransmanne hon letade efter i ung ålder och som äntligen fanns framför henne(or so I imagine) och snatched him. Med är då mina päron som äntligen kan slappna av, hon har hittat någon, finally!! Haha. Och en fransman precis som hon vill hehe.

Ciao

Lovely Ledighet Indeed

Vilken häääärlig ledighet jag hade! Tisdagskvällen spenderades på Pepes i jakt på en bartender som kunde göra Grasshopper. Det fanns inte så M ska nu fixa drinkböcker till alla anställda på Leffes Lodega. Det kan ju inte heta Pepes om de ej kan göra en sådan coool drink som den=) Efter frukosten på onsdagen blev det lite tennis och lite kändisvolley boll...eller ja den mest kända av dem som slog bollarna i luften var Sofi Fahrman och allas vår Ekwall. Ja ni hör ju vad nivån på kändisfaktor låg på...
Sen var det dags för sunset tennis med Måns Zelmerlöv, avdankade Edberg,Björkman,Johansson och Järryd och sen själva huvudmatchen med Söderling. Men först kom värsta åskvädret. Hela stadion satt i lila regnponchos och tog skydd för hagel och smattrande regn och bad till vädergudarna att det skulle sluta. Vilket det gjorde och Måns sjöng och Söderling dominerade. Lovely evening I must say. Trots att man var halvt om halvt dyngsur.

Tillbaka på jobbet efter en morgonsimtur där det inte var några pensionärer alls att slåss med, snajsigt. Sen blir det en runda tennis ikväll igen, har man gratis inträde så ska det utnyttjas! Sen har jag fått en superb grej av M som jag ska börja fixa och trixa med ikväll!

Have a lovely Thursday, treeeeeee veckor tills E kommer, HEJA!

Ciao

Jag äääälskar ...

...när det regnar. Hela morgonen hällde det ner och då sitta och jobba och dricka kaffe medan du bokar boenden åt folk, ja det är dejligt. Sen sprack det upp och solen sken på de härligt smaskiga pojkar som knatade förbi fönstret. Imorgon kommer mina härliga flickor och bor hos mig.M, L och jag ska göra Båstad osäkert, sen är jag ledig på onsdag, wonderful! En heldag med mina chicks, tennis, glass och SOL, för även om jag äääääälskar regn så ska det hålla sig borta när jag är ledig. Jag fick hem lite MJ-låtar, osläppta låtar som är bara sådär helt sjukt bra. Imorn jobbar jag tio timmar, PUST, men kvällen kommer bara bli sådär härligt härlig så dagen kommer gå kvickt, I just know it!

Ciao

PS- Entourage har börjat igen, LOVES IT!

Ibland..

...får jag tankar på att jag vill uträtta eller göra något som gör mig uppskattad av en massa människor. Som gör att folk tittar och tänker ja där e hon ju, hon som gjorde det där. Kanske är det för att jag själv är så fascinerad av människor som gjort något som uppmärksammats. Jag beundrar människor som i det tysta gjort bra ifrån sig och som sen får uppskattning för det. Typ författare som skrivit flera år på något och helt plötsligt syns överallt för den magnifika boken de skrev. Eller en hockeyspelare som slitit och tränat sen barnsben och nu får uppskattning i form av NHL-kontrakt, för det är ju då de börjar "synas" för alla runt om. Musiker, artister, författare, ja alla dessa med talanger, riktiga talanger, nu snackar vi inte Lindsey-jag-har-inte-gjort-ngt-för-att-bli-känd-Lohan. Jag önskar inte bli känd kanske men jag skulle också vilja göra något banbrytande, något som blir uppmärksammat, något nyskapande. Men....vad? Vet inte om det är så banbrytande att vara hockeyspelare men ni fattar grejen. Att uppmärksammas för sin talang, kanske jag menar...

Först och främst kanske jag ska fokusera på att hitta en sysselsättning till hösten, men det är inget som lockar, jobben verkar tråkiga, utbildningar orkar jag inte med trots att kanske en turism-utbildning hade varit rätt för mig. Nej usch och tvi för hösten, må den inte komma för fort.

Ciao

Båstadspaning

Sjukt mycket snygga och snajsiga tjejer, min spanske vän Manuel skulle älska att vara i Båstad idag, I just know it. Eller what guy wouldnt like it? Däremot kan jag tycka att killarna (not all of them) ser så jäkla feminina ut. Njaeee gillart inte alls. Annat var det med dansken som var hos oss igår. Manlig. Härlig. Ätbar, helt klart.

Kvällen har spenderats på restaurang med familj och kändisspotting i form av Robin Söderling med Gf. Lite storhetsvansinne på pojken då han efter att ha handlat choklad på ICA drog upp huvan på tröjan och sen döljde ansiktet med den och hela tröjan...inte så att någon gick fram till honom eller bad om autograf...chill out dude.

Mina föräldrar har hittat en kille till mig,de tycker han e perfektus för mig och kallar honom redan för sin svärson. Undrar om jag får tycka något? Inget fel på pojken men det kanske hade varit bra om vi själva fick fixa det?=)

Imorn blir det simning och soooooooooooovmorgon, lovely.

Ciao

En tennisvecka to go.

Sååå jag kom att tänka på att plugga igen till hösten. Jobben trillar ju inte in precis så kanske kanske att jag ska fortsätta läsa? Frågan är vad och vart? Tåls ju att fundera på. Italiensk språkkurs i Rom kanske? Kanske skulle tänkt på det tidigare, men det är ju aldrig försent eller hur?

Denna veckan har gått sjukt fort och nu är det bara en tennisvecka kvar detta året. Vädret har ju varit svajjigt precis som mitt humör. Jag har tidigare tränat superbra medan denna veckan: 1 gång. En endaste gång. Motivationen har dalat. Precis som temperaturen.
Ikväll blir det sommarpratare, tidningar och The Wire- serien som alla hyllar men som Sanna missat som gäller. På söndag börjar Entourage igen, dejligt. Jag tror minsann jag såg den sötaste killen idag. Dansk var han minsann. Men gullig så det förslår. Ögongodis is the shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.

En jobbedag till sen är jag ledig på söndag, dejligt!

Ciao

Road-trip

XIBIT    - celebert besök i B-town, Yes sir! Synd att man själv inte besökte Pepes denna kväll.
Idag var det fullt ös medvetslös i Båstad. Då stack J och jag på roadtrip till Skåne och trekkade rundor i vår lilla bil. Mysiga platser, mysiga städer/byar, fin utsikt, men framförallt en härlig dag i Skåneland. Bästa lediga dagen på länge! Jobb fredag och lördag sen blir det lugna gatan på söndag igen. Sen börja tennisvecka nummer 2, förmodligen den ännu vildare....=)

Har hämtat lite inspiration och idéer och tankar kring vissa saker, tåls att fixa och trixa kring!

Ciao

Finns annat med...

De senaste två veckorna har jag fokuserat kanske lite väl mycket på MJ. Det blev så och jag önskade såklart att det inte hade hänt, men det har varit två veckor fulla av hans musik, alla videos och dvds och böcker jag har med honom, att återigen uppleva det jag är/var galen i. Men givetvis sker annat runt om. Som tennisen jag såg igår på Centercourten, rundvisning på Hotel Skansen, det finaste hotellet vi har i Båstad. Skitfint är det verkligen. Badet i kallbadhuset och första doppet i havet. Min vän som har en otrooooooooligt spännande dejt idag. Min egna date med A och J med vin och jordgubbar ikväll och min och Js roadtrip imorgon.

Att min poolia-kontakt ringde igår igen och hade något på gång åt mig. Att tre vänner kommer söderöver nästa vecka och hänger. Att det finns massa kändisar i Båstad, massssssssssa folk och chansen att uppleva Båstad at its best som jag inte gjort sen ptja 2005...

Det är härligt att leva trots MJs bortgång, det solkade bara bägaren lite.

Kom äntligen upp och simmade imorse, det är helt underbart på morgonen, har varit lite lat måndag och tisdag men nu är jag tillbaka i old manners.

Tennisvecka 1, day 3 - Here we go!

Ciao

RIP


Fantastiskt vackra ord sades, fina uppträden, hjärtslitande hälsningar, speciellt från hans dotter. Jag vill inte fatta det, så obeskrivligt sorgligt att jag inte vill ta in det. Men vad ska man göra...The best, forever and ever.

ILU

Tennisvecka: 1 day: 2

Det är halvtomt på gatorna, regnet hänger i luften men ändå hörs lite spridda applåder från tennisstadion. Igårkväll fick jag och fellow turistbyrå-ladies prova på kallbadhuset. Först varma poolen, sen kalla havet. Men det var redigt skönt, inte kallt alls! Sen blev det rundvisning på hotel Skansen där jag skymtade Tomas Johansson i korridoren, Carolina Wozniacki ute på banan och Patrik Ekwall(always) med sin laptop och pannan i djupa veck...hans kränikor är ju faktiskt väldigt djupa och invecklade så det kräver ju sin man....eeeh. Sen blev det god mat och gott vin. För mycket vin(två glas!) för det snurrade lite för lilla moi när jag trampade hem cykeln genom Båstad..eller ska jag säga genom havet av poliser. Här har det inte sparats på krutet.

Idag är det Rix Fm-Festival i hamnen. Men den kan jag glömma. MJ hela kvällen! Imorn blir det lite baluns med flickorna i H-town och på torsdag är det roooooooooad trip!! Skojsigt, första tennisveckan för mig har iaf jag sett till blivit redigt bra.

Nu vankas frukostmöte på jobbet,

Ciao

-Begravning för MJ idag, RIP-

Ny anda



Jag vaknade upp med en ny känsla. Dags för jobb igen och nu börjar de två mest intensiva veckorna i Båstad. Kan inte gå runt och vara depressed då jue. Så nu gaskar jag upp mig, man lever bara en gång och det är fasiken i mig bättre att göra det till ett sjuhelsikes liv, right?

Checka Bee sjunger till MJ, vackert.

Ciao

Helgens kändisar!

Igår var det 30-års fest på Madison´s. Spännande samling människor som jag hade mycket skoj med. Bl annat var vår egen prins Carl-Philip där och förgyllde kvällen. Han är riktigt snygg nuförtiden, dock är han enligt säkra källor extra glad för 16-åringar....Who knows...
Idag var det en bakis Sanna som tog sig till Torekov för att checka Carolina Gynnings utställning. Tavlorna var rätt morbida men hon själv strålade i lååååååångt blont hår och käck hatt. Pojkvännen Mattias Trotzig såg mest sliskig ut. En redig brat med back slick delux. Han är ju iaf i rätt environment...

Imorgon är det tillbaka till jobbet, förhoppningsvis ska det bli roligt att jobba igen, behöver känna glädje för det igen!

Ciao

Tappat lusten

Jag har helt tappat geisten. Helt tappat fokus och orkar inte fundera på vad jag ska göra framöver. Jag orkar inte vara driven eller planera eller drömma om saker i framtiden. Kanske beror det på att jobbat så mycket på senaste, kanske beror det på bråken och irritationen på jobbet, eller kanske beror det på att det blir ändå aldrig som man planerat, so what´s the use?



Jag vet också att den senaste veckan har alla tankar faktiskt varit på MJ. Det kanske tycks konstigt eller vad som men det har varit så. Men ikväll med ny klänning och solbränd efter dagens äventyr och stor fest att närvara på så ska jag skita i allt som finns runt om en och bara ha så jäkla skoj jag bara kan. En dag ledig till imorgon!

Geisten återkommer säkerligen snart med nya framtidsplaner och spännande projekt!

Ciao

He could´ve done it, Im sure.


Visst fasiken hade han klarat av 50 shower i London! Han var inte klar och så slutade som det gjorde. Ja det gnager mig verkligen att han åtminstone inte fick göra de där showerna. Nu blir hans sista show på tisdag- funeral för hela världen.

Tog en lååång sovmorgon, därefter kaffe och frulle på altanen med tidningar och MJs Dangerouskonsert som jag aldrig sett. Lätt hans bästa turné!
Läste en tjejs blogg om att hon satt och funderade på vad hon skulle fokusera på nu fram tills nästa sommar. Det har ju varit mina funderingar ett tag nu, kanske inte vad jag ska göra till sommaren men iaf till jul. Hon bestämde sig för KK och B- Karriär, kropp och boende...How striking, det är ju det jag själv fokuserar på. Jag måste ha ett jobb under hösten, bo någon annastans och ta hand om mig själv. Men det är ju så, man är aldrig ensam om sin situation.

Nu ska jag iväg o kolla de få affärer som finns i Båstad, simma och fixa jorgubbiligubbar till ikväll! What a wonderful friday this is and will be!

Ciao

LEDIG!

Jag avskyr konflikter. Jag undviker dem alltid. Vilket ju inte är bra för istället kan det bli att man går och irriterar sig tills det brister. Idag tog jag en konflikt med en arbetskollega. En arbetskollega jag anser inte behandlat mig schysst. Vi pratade ut om det och jag fick sagt vad jag ville säga. Jag tror inte hon var ärlig om sina irritationsmoment, men jag var iaf det. Nu får man gå vidare och jobba ihop och jag hoppas att vi kan jobba ihop. Jag klappar mig själv på axeln för att jag tog konflikten och lovade mig själv idag att jag ska försöka göra det oftare.

Idag jobbade jag min 18nde dag i rad och imorgon är jag äntligen äntligen ledig. Två dagar i rad. JIHAA! Imorgon blir det soooooovmorgon, simning, jakt på blommor och jordgubbar för la partaj och kanske något roligt i klädväg. Nu börjar tennsveckorna om exakt två dagar, håll i hatten!

One week. RIP MJ

Music in all its glory

Vad skulle världen vara utan musik? No matter vilken musik man gillar så är det ju enda det bästa som finns, eller hur? Lyssna på riktigt bra musik kan göra en dag, ens morgon ja ens promenad till den bästa stunden. Igår tog jag en joggingtur högt upp på åsen, solen gassade, musiken skrålade och fåren,getterna och ankorna agerade sidekicks längs vägen. Ikväll blir det samma promenad, denna gång med kamera.

MJs ranch Neverland ligger ju i Kalifornien. Back in the day lovade jag mig själv att ta mig dit någon gång och se det...vad hände då förra året när jag var sååååå nära men ändå så långt borta? Nåväl mor och jag har sagt att blir han begravd på Neverland så ska vi resa dit och kolla, sen ska vi till Graceland och checka Elvis. Så får både mor och jag våra viljor igenom. Tycker nog vi ska göra det redan till hösten. =)


Falska människor...har en vän som lever numera typ bara med idioter och falskingar runt sig och jag blir så arg så arg så arg att jag kan skrika högt, men stå på dig, vännen min, de jäklarna ska INTE INTE INTE komma undan med det, HELLS NO. Jag har ju min F¤¤¤¤ på jobbet och hon är en riktig ragata att jobba med, falsk, dum i huvudet och rent ut sagt patetisk. Sådana människor finns överallt och det enda man kan göra är att ignorera och undvika dem bäst man kan.

3 dagar kvar innan ledighet. Carolina Gynning ställer ut tavlor i Torekov på lördag. Ska man kanske checka det?
På fredagkväll är det då fest där man ska ha huvudbonad....funkar en ros i håret? Då har man ju "huvudbonad" eller hur?

Ciao




RSS 2.0