Dagens Man!

Idag började "DAGENS MAN" med C. Gynning. Annnnnnd I LIKED IT!! Det var ett snabbt, roligt och lite oförutseende program med C Gynning som kläcker ur sig det ena och det andra. Ger man sig in i leken får man leken tåla. Och i denna lek går den på två håll=) Check it out, if u have the chance!


Back

Nedsjunken i soffan, trött som en gnu. Sthlm var FAB, as always, mina två flickor A & S är wonderful, had a great time! Vi får se om jag blir Sthlms-Chick anytime soon...I would love it for sure!

Shoppingen var FAB också och jag låtsades inte om att jag var arbetslös och spenderade friskt mina pengar...=)

Imorgon ska jag på MASSAGE i 50 hela minuter, första gången i mitt liv, väldigt excitin I must say. Sen blir det XTRA-möte,fika med två lovely ladies, Danspass på Form och sen bio. ÄNTLIGEN ska jag få se Ugly truth!

Och imorgon får jag även besked på vad som kommer hända framöver...On verra bien...

Nu ser jag fram emot tidigt sänggående med Gossip Girl, DH och Entourage!

Ciao

Helgens bilder...not only mine=)



Detta är vad folk lägger upp bilder på i sina bloggar...Jag vill dööööööö, fatta hur mycket gott där är på dessa bord! MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMSSSSS!
Istället får jag lägga upp den enda bilden från helgen, från klubben, Enjoy!


Ciao

Inspiration måndagmorgon

Jag fortsätter på temat INSPIRATION och tror att jag nästan varje dag blir inspirerad av en person, så här kommer dagens inspiration:

Min vän som jag lärde känna i San D. Hon var då mest intresserad av fest, rika män och levde verkligen för stunden. Hon sa tom att hon funderade på lyxfrulivet... När jag så igår träffade henne över en kaffe berättade hon om sin nya pojkvän som inte alls är rik, utan att hon var kär och att hon hade gjort praktik på ett universitet inom Human Rights Watch och fått en mentor där som rått henne att göra utlandspraktik inom mänskliga rättigheter vilket hon ville göra, att göra det i Sydamerika för att hon talar ju faktiskt flytande spanska, vilket jag VET att hon kommer göra. Han hade själv varit i Elfenbenskusten och han talade flytande franska i sin tur och sa till J att läsa även det vilket hon nu anmält sig till. Till saken hör att hon är utbildad jurist och skulle fortsätta plugga fler kurser för att få en än mer gedigen utbildning. Att hon satt deadlines för hur länge hon skulle vara där hon är nu och att funkade inte livet där om fem månader så var det hon som bröt upp och skulle göra annat, hon skulle inte fastna i bekvämlighetsträsket utan tänkte köra på uppåt i karriären.

Jag blev inspirerad av hennes planer för jag VET att hon kommer göra det, plus att hennes sätt att prata om det var ett väldigt moget sätt att se på saken och att hon gått från en person till en annan. Jag inspirerades till att verkligen sätta dead-lines nu för hur jag ska göra i mitt liv, när det är dags att verkligen kasta mig ut ur detta hus och ge mig av.... TACK J för samtalet igår!

MÅNDAG! Ikväll åker jag till Sthlm. Imorgon har jag intervju. Sen har jag date med A & S. Ska försöka hinna med lite shopping på onsdag innan jag åker hem. Sen blir det SPA, Frisör och Möte. Fullspäckad vecka men en härlig sådan!




Saturday smile

A, I will tell u allll about it on Tuesday=)
Helgen har varit superbt bra. Utgången igår var Wonderful, den innehöll allt den ska: Spänning, nervositet, gammal uppvaknad vänskap, nya bekantskaper, efterfest och eftefesteftercigg, thanks ladies!
Septembermånad har varit mycket bra.
Söndagsfika med J var supermysig.
Bion ikväll ska bli nice.
Jag går från klarhet till klarhet, och jag hoppas på att veckans händelser ska utvisa vart oktober ska tillbringas och hur. Oktober kommer bli tuff, tuff som fan. Men jag ska reda ut stormen, och gå igenom den och komma ut på andra sidan. Cuz life is friggin good right now=)

Igår var FAB. Tack M för att du gjorde vad du gjorde, I really needed that!=)

Ciao

Sweetest thing ever.

Usch, jag hade en så konstig kväll, det enda kroppen skrek efter var godis godis godis!!! Kunde inte tänka på annat, inte fokusera på annat. Jag tvingade mig i säng med min bok och läste ut den, men jag föreställde mig bara alla personer i boken i chokladtappad form och vet egentligen inte hur den slutade hahaha.

Idag är allt bättre, det gäller att bara fokusera på annat så glömmer man bort vad man cravar, right?

Jag skrev om inspiration och A skrev så sött i inlägget. Jag håller med dig A, vanliga dödliga människor inspirerar allra mest, genom sina accomplishments och sina sätt att vara. Mina vänner, föräldrar, vänners vänner och vissa av bloggpersonerna jag läser inspirerar mig mest just nu.

"Det finns ju många att inspireras av! Du, tex. Som alltid verkar göra det mesta av livet och har en så positiv och vänlig attityd (med vissa drag av bitchighet, förstås)."

Tack A, det var det gulligaste någon sagt till mig. På länge=) It sure made my day!

Ciao


VILL HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NUUUUUUUUUUU!!!!!!!!


The way to be!

Enligt Marie Söderqvist Tralau i DI Weekend räcker det inte med prylar för att höja sin status, nu måste man ha mer:
1. Vara allmänbildad
2. Vara duktig på sitt arbete
3. Har arbetat ihop en egen förmögenhet
4. Vara en engagerad och duktig förälder
5. Kunna tala flera språk flytande

Allmänbildad kan alla vara, det handlar ju mest om att sätta sig in i världen, läsa mycket och kunna lite om mycket..typ. Duktig på sitt arbete....okej ska bara skaffa ett först SEN ska jag vara BRA på det=) En egen förmögenhet...det kommer. Duktig förälder..ja det kommer det med! Tala språk, now we´re talking! That´s my area of expertise hahaha.

Ciao

Faire des courses

Jay-Z on Oprah Doesn´t he seem awesome? Eller är det bara jag som är svag för Bad Boys som faktiskt är humble, cute and sweet men? Probably the case...=)
Nu är det dags för ärenden:
- Blomaffär
- Byxor till på tisdag
- Hallonsmaksättning till mitt vatten
- Systemet
- AMS

Det borde jag klara på en timme,flat.

Let´s do this!

Ciao

Put up your Roc signs y´all!


Jag har inte varit något av fan av Jay-Z...förräns på senare dagar. Har sett intervjuer med honom och lyssnat på senaste skivan and I admit, he is good. Men framförallt verkar han vara så..mysig. Jag börjar förstå Beyonce=)
Ikväll är det Skavlan och Jay-Z ska vara med där, most interesting I must say. Tyvärr ska den där Ankan vara med också...
Fredag är här, har massa ärenden att uträtta men har precis kokat mig lite kaffe och absolut inte hunnit gå igenom alla mina bloggar så det får vänta tills efter lunch. Just nu njuter jag av att vara arbetslös. Annars har jag känt samma stress som när man vet att man borde plugga till tentan men inte gör det, det ligger och gnager hela tiden men jag har lärt mig släppa det och faktiskt bara njuta av att vara just ledig. Vem vet, nästnästa måndag kanske jag jobbar igen?

Ciao

Torsdag

Jag tog en härlig sovmorgon idag, lovelish. Sen har jag bara legat framför TVn med datorn i knät, letat jobb och läst bloggar. Damn vad många bloggar jag läser/kikar in på med jämna mellanrum. Det är asroligt med alla dessa bloggar och så länge jag inte har ett jobb så tänker jag läsa alla dessa utan minsta dåliga samvete. Förhoppningsvis dröjer det inte länge tills jag har betydligt viktigare saker att göra under dagarna...=)



Kände för att slänga in en bild på B, har tyvärr spelat sönder hennes skiva. Den hackar och har sig....men den har ju också spelats 12345678901234567890 gånger... Vacker så det förslår.
Ibland när jag träffar nya människor brukar jag försöka få fram vem som är deras motivationskälla/inspirationskälla, för det säger faktiskt en del om personen...så min fråga till er:

Vem motiverar er/inspirerar er och varför? Hade varit kul att höra eller om ni som har bloggar vill skriva inlägg om vem och varför=) Jag skickar vidare denna till:

Annelie
Emelie
Micela
Pernilla
Anette
och alla ni andra som läser SÅKLART!

Ciao

Caprese


Jag är ingen tomatfantast men mums vad gott detta hade varit just nu! DELISH! Jag har haft en superbt bra onsdag, och jag höll köp-stoppet, det blev inget klickande (BRA SANNA!), måste måste spara! Imorgon tänker jag ge mig själv en sovmorgon, innan simning och nagelfix. Det går bra just nu, riktigt j¤¤la bra om jag får säga så!
Mest av allt längtar jag till lördagkväll, ser fram emot en helkväll med två vackra ladies, on the dancefloor, hangin in the bar, lookin ALL FAB!
Life is good, iaf just nu, right here, right now=)

Ciao

Ok, I confess...

... jag är super dålig på matte.
... jag lyssnar ibland på riktig töntmusik såsom Linda Bentzing .
... jag smågillar att gå i skolan och kan blänga lite avis på de som gör det nu.
... jag har svårt att skilja på höger och vänster. När jag körde upp fick körläraren peka med hela armen.
... jag är lite kär i Booba.
... jag kan inte förstå vem som skulle vilja ha Mona Sahlin som statsminister.
... jag skulle antagligen offra en hel del för lösgodis, och då menar jag en hel del.
... jag har en "thing" för mörka killar.
... jag älskar killar i kostym. Jag såg min drömman på Strasbourg flygplats för tre veckor sedan. PERFEKTION!
... jag försöker skriva en bok.
... jag kommer aldrig åka till Ullared.
... jag tittar extremt mycket på kändisbilder.
... jag tycker att quotes från Vänner, SATC och andra filmer och serier passar in i de flesta situationer.

Dessa filmer ska jag se i höst:

1. Flickan som lekte med elden- på Söndag!
2. Coco - livet före Chanel- jag hoppas de pratar franska allihopa?
3. New Moon-Efter att ha sett den första med Sofia och faktiskt gillat den så får man ju tvunget se fortsättningen!
4. Inglourious Basterds- ASBRA var den!
5. The ugly truth.
6. The september issue -jamen den verkar la lite trevlig?

Idag har varit en GRYMT bra dag! Tre goda ting har radat upp sig, och jag har njutit av varenda eviga sekund idag. Ikväll blir det spinning och planerande inför nästa vecka!

Ciao

Happy!

Onsdagmorgon har börjat på allra bästa möjliga sätt! Det kommer bli en strålande dag! I just know it! Solen försöker bryta igenom molnen, kaffekokaren är på, CVna ligger på vänt att bli skickade, musiken strålar ur högtalarna i hela huset, ska hem och slå momo i kortspel om någon timme och sedan som vanligt långpromenad. Efter den ska jag ge mig på ett spinningpass också, har inte varit på spinning på fem veckor men kände att idag var det dags igen=)



Helgen är bara 2 dagar bort, och för första gången på länge är helgen fullspäckad med utgång,jobb,momos b-day och bio, DELISH! Jag tror att jag ska ta ett uppehåll i mitt jag-får-inte-handla-stadium och klicka hem...TVÅ saker idag, ja, det har jag förtjänat got damn it!

Ciao

Rain

Såg att det skulle regna idag. Det gjorde mig faktiskt lite glad för jag gillar ju när man ska sitta inne och knattra på datorn och se regnet ösa ner därute. Men sen kom jag på att jag ska springa ärenden i H-town och då gillade jag inte regnet lika möe längre...
Sanna har slutat dricka kaffe med milch! Yes u höööörd me, no more milk! Ja, jag har suketter i men de kommer nog så småningom fade away dem med. Det är la så att om man gör något utanför normen som inte tillåter ens gamla vanor, ja då får man ska skapa sig nya vanor och normer, bra va=)

Snart ska jag dra mig in till Halmstad för en tårtbit till Jensan, en kaffe och lite tjattrande om diverse stuff, sen blir det snabbt av hemåt för mer jobbsök. Varje dag säger vår kära finansminister att vi går mörka tider till mötes på arbetsmarknaden...kanske lika bra att sticka till G och ta det jobb som man faktiskt kan få???



Time to get movin,

Ciao

Jewelry en masse!

Upp hoppade jag, trött som fasen efter en natt av att inte ha kunnat sova. Men nu är det ändå måndag! 8 plagg är upplagda på Tradera, alla andra kläder är lagda i påsar att shippas till klädinsamling. Jag kom på att jag skulle gå igenom mina smycken...

..och hittade hur mycke som helst som jag aldrig använder. Så det får det bli bättring på, oktoberlöfte det! Man kan la inte sälja smycken på Tradera, eller det kanske man kan? Hmmm...
Om en timme ska jag iväg och simma i Laholm, har inte simmat på en månad nu så det ska bli lovelish!


Ciao

New week!

Mina fingrar lyder mig inte längre. Jag satte shoppingstopp för mig själv fram tills den 1oktober då jag ska shoppa stövlar och skor inför hösten. Men ikke. Mina fingrar klickade hem en supersöt tischa på nätet för bara tio minuter sedan. Men nu säger jag det igen, köpstopp för Sanna Nilsson, damn it!

Jag har iaf anmält mig till nybörjartyska som startar nästa tisdag! YAY! Nu blir det ännu ett språk på CVt, och jag kommer kunna kommunicera med delar av släkten, DELISH! Letar febrilt efter en distanskurs också att fylla ut tiden med i höst. Så att jag kan "ta med mig kursen" vart jag än flyttar senare så att säga=)

Ny vecka, 10 dagar kvar och imorn ska jag simma och basta i Laholms simhall, Sweetness!

Ciao

Jenny´s B-DAY!

Den 7 oktober har jag haft min blogg i 4 år. Maj god vad tiden går ändå. Ibland tar man sig tid att läsa igenom alla gamla inlägg, kul att se sin egen utveckling, sina ups and downs, jag vet knappt ibland själv vad jag menar med vissa inlägg haha.


Idag fyller min lilla kusselin år, CONGRATZ TO U my darrlin, förhoppningsvis kommer min lilla gift fram imorgon, samt fika på tisdag får bli firningen, eller vad det heter SAMT partayt på lördag! CONGRATZ DARRLIN!

Ciao

Inspiration krävs

Det finns en tjej vars blogg jag läser varje dag. Jag tycker hon är grym på vad hon gör, vad hon achieved och jag inspireras enormt av henne. Jag är på jakt efter ett projekt att sysselsätta mig med, även när jag jobbar. Jag har ett projekt som ligger och vilar just nu och har idag för bara en stund sedan bestämt mig för att återuppta det, det får bära eller brista men det ska bli färdigt! Så imorgon ska jag ta tag i det, je vous promets. Kanske blir det pannkaka av det, kanske inte, den som lever får se!

Eftersom det inte blev någon danslektion i Ä-holm så har mamma nu hittat nya lektioner i Hbg med bara MJ-musik,ser jag fram emot. Ska även ta någon kurs på Medborgaskolan med start i oktober, nu jäklar får jag aktivera mig, man blir lätt förslöad som arbetslös...och jag gillar inte att vara en förslöad person, jag hatar det med en passion.

Så nu ska jag leta upp nya projekt att bita tänderna i, tack för inspirationen! Även om denna person inte läser min blogg så säger jag TACK!=)

Lördags loveliness

Jag har sovit underbart gott! Fick SMS vid ett att vännen i NYC hade införskaffat Nioxin(värsta bästa schampoot) till moi, och vaknade av mig själv, utvilad och pigg vid halv nio. Nu är det jobb som gäller tills två då jag och mina päron ska ut och vandra på Skåneleden, that´s a first! Men bra och trevlig sysselsättning innan det blir SPA-kväll för lilla mig. Huset för mig själv och jag ska städa,röja och feja.

Det är kanske inte ultimat att bo hos sina föräldrar men just nu funkar det överraskande bra, vi kommer överens och hjälps åt. När jag väl flyttar kommer det bli underbart men jag kommer faktiskt också sakna ha min parenteser så nära, go figure att man skulle säga något sådant haha.

Nu är det till 99% bestämt! Mamma och jag åker till Rom den 23 oktober!! Mamma vill ju att jag ska ha en italienare och även att jag ska släppa Paris-kärleken och bli mer förälskad i Rom så nu bär det av! Jag ser fram emot gooooood italiensk mat, fina pojkar att spana på, och härlig shopping, samt sightseeing, att lägga ännu en stad på listan! ¤Längtar!¤

Lite Lördagsgodis för en annan som inte får äta redigt godis:



MUMS!=)

Enjoy ur weekend y´all!


Cleanin out my closet

Lovely Friday! Har varit så duktig och arbetat, gått på gym OCH tagit en timmes powerwalk, smakat ett nytt äppelvatten, använt en ny klänning som hängde i garderoben(som jag beställde nyligen men som aldrig åkt på) OCH nu tittar jag på Skavlan, ett favoritprogram varje fredag, nästa fredag ska JAY-Z vara med, total awesomeness! Jag gillar verkligen fredagar, klart bästa dagen på hela veckan!



Imorgon är det arbete igen, sen ska jag göra som alla modebloggare tjatar om( fattar inte ibland VARFÖR jag läser vissa av den, så jäkla tråkiga) och göra en garderobrensning. Jag vill gärna sälja kläderna jag inte längre vill ha men kaaaaanske jag helt enkelt bara ska ge bort dem och göra en god gärning?....kanske inte alla hehe, men en garderobrensning ska jag ägna lördagen åt, ska faktiskt bli lite roligt=)

Ikväll är det dirty dancing(YAY!) UPDATE: Den är ju för jäkla bra alltså, love love love it!

(Vad vi svenskar ska lära oss från en av gästerna på Skavlan, all that matters i spot number one, everything else is irrelevant, being number two or three is no good....=) som typ LAGEREFFINBÄCK gärna tycker...Mupp)

Oh well, det blir inte mer roligare i detta inlägg, nu back to Skavlan!

Ciao

A new me

Sitter här och klappar mig på axeln lite. Jag har många gånger sagt att 2009 inte har varit ett vidare bra år men now when I come to think of it, så har jag gjort en hel del saker som faktiskt förändrat mitt liv:

- Sökt jobb, fått jobb, sagt nej till jobb och fått jobba med något jag vill jobba mer med!

- Satt mig själv i situationer jag inte känt mig hemma och klarat av dem, galant!

- Tagit tag i en långdragen kamp och närmar mig målet, dit jag velat komma länge länge.

- Gett mig in i dejtinggamet och insett att de killar jag tidigare träffat inte alls representerat hela manliga befolkningen, det finns otroligt varma,snälla,roliga och härliga killar, så även för moi.


- Glömt bort ett ex, och uteslutit flera människor som inte ger mig något i livet mer än huvudbry och osäkerhet.

- Satt mig själv först, like if I were a boy....=)



Jag har verkligen förändrats detta året, det kände jag allra mest av nu när jag var tillbaka i Paris. Jag sökte inte samma saker där, letade inte efter samma sorts highs and lows. Staden var densamma, jag älskar den lika mycket men på ett nytt sätt. Jag vet att jag är arbetslös, och att jag bor hemma, men en dag kommer jag se tillbaka på denna stund, detta år och inse att det var nog detta året jag förändrades mest och gjorde mest för att göra livet bättre. Det trodde jag inte att jag skulle tänka bara 2 veckor sedan. Paris changed me. Again.

Ciao

Torsdag

Eftersom jag har blivit lite av en handla-kläder-freak på sistone så blir jag så himla lessen när jag de saker jag vill beställa inte finns längre. Slut. Står det helt sonika. Hur kan de släppa en katalog och sen två dagar senare ha sluss på sakerna, märkligt. Där är speciellt två saker jag vill ha. Dock kan man ju tänka att eftersom det kommer från HM så kommer typ hela Sverige bära dessa plagg så det kanske är BRA att jag ej fick tag i dem... dock skulle plaggen sitta superbt mycket bättre på mig än alla andra, mohahahaha, neeeej jag skoja ju bara=)

Tröttheten har gått över lite och motivationen är åter på topp, har hittat sju jobb jag ska söka i eftermiddag men näst på tur står födelsedagspresentshopping åt mormor med mormor. Får se om jag hinner med både gym och promenad i eftermiddag, hade varit FAB.



Var annars shoppar man när man kommer utomlands, jodå på allas vårt älskade H&M=)

Ciao

Trött

Nej, tröttheten och nereheten (new word y´all) har inte släppt, det kan vara at jag behöver sova sova sova eller att jag drack kaffe i helgen men inte gjort det sen jag kom hem...äsch jag vet inte vad det är men jag kommer övervinna tröttheten, I just know it! Om en halvtimme blir det promenad som vanligt sen ska jag kolla nya Gossip Girl och nya crash.

Nu börjar alla serier igen, lovelish, ser vi fram emot. Nu ska jag powernapa 15 min innan jag beger mig, en dag till avklarad, 14 dagar återstår. I can and I will do this shit til the very end.

Ciao

Depression semidelux

Jag vet inte varför men jag är alltid lite down down när jag återvänder till reality från en rolig tripp. Hela dagen igår gick jag och mumlade och tyckte allting var pecka. Idag kände jag inte heller för att vakna upp och göra något. Men idag ska jag jobba några timmar, sen måste jag fortsätta söka jobb och sen hit the gym. Så dagen har ju iaf ett litet purpose, right? Det kan absolut vara det att jag inte har någon riktig sysselsättning som gör att man blir lite semi-deprimerad och att man glömt bort det lite nu när jag var away...

Men det kommer bli bättre, I have faith! Som Katrin Zytomierska sa, ha alltid en resa inbokad, så har du alltid något att se  fram emot. Jag har ju två resor som ska göras i oktober, ska bara boka biljetter också, så ikväll är det jag som ska snacka med mor hur vi ska göra med Rom-resan och sen när jag vet det, bokar jag Glasgow-resan. Så har man något att se fram emot jue. Man får ju passa på medan man är arbetslös och ledig, sen när man får jobb blir det ju till att.....eh ja jobba antar jag haha.

Nu måste jag snigla mig bort till jobbet,

Ciao mes petits!

Back


Kens nya låt är ju så fantastiskt svängig, me likey a lot!
Finalment så är jag hemma i B-town igen. Unpacked, sprungit ärenden och tillbaka där jag var innan men med en fantastiskt rolig weekend i Paris, nygamla och nya bekantskaper såväl som med personer som med områden i staden! Jag är så glad att jag åkte, nu har jag nya planer för kommande höst och oj vad roligt jag haft! Franskan var lite ringrostig i början men efter en kväll eller två så började den så sakta komma fram igen=)
Denna veckan blir det massa jobbsök och jobb på TB, två veckor kvar av september och mitt projekt, sen får vi se vad oktober för med sig!

Ciao

Saturday

YES! YES! YES! E; du har ratt!! Jag ska gora det!!.. or at least try to go through with it=)

Dagen har varit underbar!! Lite shopping mer blir det pa mandag, modet i host ar FAB!!! Kaffe, promenad i gamla hooden. Ikvall blir det ett kart aterbesok pa OZ, vite fait, sen drar vi vidare, men idag blir det dansarskorna=)

E, DU SAKNAS HAR!!!

Ciao

Paris.mon amour

Okay, my bad Erik, I was deadwrong haha=)

Okej sahar ar det, jag har det sa forbaskat najs harnere med gamla och nyfunna vanner att jag hade skrattkramp hela fredagen pga torsdagskvallen, ingen rost idag av for mycket diskuterande och inge somn fredagnatt, just like the old days.. DOCK denna gang ar det roliga intressanta konversationer med coola personer... inte som forr mohahaha. Jag alskar denna stad, dess folk, surret och spraket. Det har varit tva underbara dagar hittills och kommer vara tva underbara dagar till I just know it - nu star shopping, upptackandet av ett nytt omrade, kaffe och later tonite KARAOKE pa schemat!!! Far se om nyktra Sanna vagar upp pa scen haha.

Je vous laisse, men den stora fragan just nu ar : varfor vagar man bara inte? Vad ar det som kan vara sa farligt med att vaga?

Ciao

This is...


...where u will find me during the next couple of days.....jag gömmer mig och låtsas vara allt annat än svensk. Usel, verkligen genomusel insats av Sverige mot Malta. De sög riktigt hårt. Så från och med imorgon är jag helfransyska, no more svenska for me, I tell u. Bedrövligt. Oh well, lämnar dysterheten här.
Om 7 timmar börjar äventyret, om jag tjatat hål i era huvuden nu om Paris så har stunden kommit för att jag ska sluta, nu drar jag!!!!

Ciao

MJ-Movie


DEN HÄR SKA JAG SE, NO DOUBT ATT JAG KOMMER VARA FIRST IN LINE FOR THIS!


Zlatan, Barcelona

Fast denna mannen är ju riktigt rolig.
ZLATAN

Jag älskar fan Zlatan, han representerar ju allt som inte är svenskt(kaxighet,skit i jantelag,världsstjärnestatus) och därför är han så underbart härlig, vi behöver fler som han! Hoppas han får trycka dit en ikväll också=)

Nu har jag planerat in fler resor. Dessa resmål ska jag besöka innan sommaren 2010:
- Paris ( UNDERBARASTE STADA)
- Glasgow (Emelie,skottar,partay)
- Rom ( Italienare, historia, shopping)
- Barcelona (San Siro, Zlatan, staden)
- Madrid (Manu, Partay, shopping
)

Ja det är bara lite av vad städerna har att erbjuda men det är mitt mål innan nästa sommar, fler städer ska jag pränta ner på min lista över ställen jag sett. Imorgon ska jag återupptäcka min älsklingsstad.

Ciao

Sloooooooooooooow

Förtydligande: Not the guy this weekend that acted like a RETARD. En annan "vän". Helt galet dumt sätt att reagera på skulle jag vilja säga. Men den vännen är raderad, vite fait. Vaknade och insåg att jag rusat förbi mitt andra delmål på vägen mot mållinjen. SNAP, säger jag och skickar mig själv till Paris som pris, mohahaha=)

Var på bio och såg Inglourious Basterds igår med F. Galet knasig, grotesk, rolig och bra film- REKOMMENDERAS!

Väskan är packad, det är nu euro som ligger i plånkan, radion är inställd på ADO( ca sera le francais toute la journée) ärenden ska uträttas, jobb ska sökas, frisören ska besökas, promenad ska promeneras. Fotboll ska ses!

Kan dagen gå SNABBBBBBBBBT!?!?!?!?!?!?


Ciao

Knäppgök ?

Såååå jag hade en "träff" halvt om halvt inbokad i slutet av veckan...vi hade sagt att vi skulle höras efter helgen och bestämma om och när vi skulle ses...Så bokade jag ner mig till Paris. Personen i fråga frågade då idag om vi skulle ses på fredag och jag sa att jag inte kunde för att jag skulle åka bort. Personen i fråga blev då skitarg och tyckte det var en jävla stil att sticka iväg på en resa när vi hade bestämt träff en timme.....

Hade det varit tvärtom hade jag ryckt på axlarna och sagt okej, no problem, enjoy ur trip vi ses när du kommer hem, men inte denna knäppgök, nej denne person tyckte jag skulle avboka min resa till Paris så att vi kunde träffas en timme på fredagen. Mitt svar på det: ÄR DU HELT DUM I HUVUDET?????
Tänk om det hade varit en arbetsintervju jag skulle på där nere? Eller ett annat viktigt möte? Nu ÄR det bara livets glada dagar jag ska leva därnere men WHAT IF? Nej sådana människor kan man inte ha som vänner, jag var ju på väg att meddela att vi fick ställa in, men att man blir så arg, nej jag fattar det inte.....BORDE JAG DET?

MORRRRRRRRR

Så var man nere på jorden igen...
"Du måste vara mer aktiv, Sanna, om du ska hitta ett jobb, ring, tjata, kämpa!!!"
Jamen jag vet ju inte ens VAD JAG VILL GÖRA!!! Just nu vill jag faktiskt inte annat än det jag gör, tyvärr that´s the way it is. Det får nog bli att jag flyr Sverige i november ändå, sticka huvudet i sanden och glömma bort att ens utbildning blir gammal, att massa andra nyutexade tar de jobb som var menade för mig och glömmer världen..

Nej då så illa är det inte, men jag har under sommarjobbet insett att jag nog faktiskt inte är så informatörsintresserad eller är jag det??...jag söker alla möjliga jobb. Och jag har lovat mig själv, efter semestern i Paris så blir det massa jobbsök, hela dagarna när jag inte tränar, je vous jure.

Eller så börjar jag plugga igen. Either one.

Utbrottet är över, samvetet är lättat, nu fokuserar vi på gladare tider, DVS OM TVÅ DAGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciao

Paris baby!!


Jag är som ett barn som ska åka till denna godisaffär!! Räknar timmarna tills planet avgår på torsdag...det hade varit snajsigt om vi melllanlandade i denna gotteaffär(finns i Gbg, kanske det är För gott?) och plockade på oss, meeeeeen jag ska till P.A.R.I.S -Perfect-Amazing-Riveting-Incredible-Sensational- P.A.R.I.S. Jag kan se framför mig när jag ta de första stegen på Charles de Gaulle,tar RER in till staden och bara njuter för varje steg.
Det är 2 år, och en månad sedan jag var där, here we go again!

Ciao

Paris in two days!

Ibland går allt bara så bra!! Paris är bara 2 dagar bort, jag har fått mer tider på TB, finns med på alla jobbsajter du kan tänka dig, hade en supermysig dejt i helgen och mitt andra stora projekt går så bra som bara den. Det är väl endast mitt gymcommitment som går sådär....och att jag spenderar mer pengar än jag borde...men hey what är inte life about but livin it, right=)

Nu ska jag packa lite, gymmet får vänta tills imorgon!

Ciao

PARIS!

JA!
JA!
JA!
JA!
JA!
JA!
JA!
JA!
JAG ÅKER TILL PARIS PÅ TORSDAG!!!!!!!!
JA!
JA!
JA!
JA!
JA!
JA!
JA!
FINNS INGEN SOM ÄR GLADARE ÄN MIG JUST NU!!!

PARIS PARIS PARIS PARIS PARIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks!


He did it again!

Tankar..


- Jag önskar nästan jag var 20 igen så att jag fick plugga på nytt, resa på nytt, bli bekymmerslöstkär på nytt och inte känna av att jag är 26 " och måste ta tag i mitt liv"-känslorna.

- Måste det regna idag? Eller kan det inte var uppehåll runt 4-6 och sen när matchen börjar ikväll kan det regna igen as much as it wants..

- jag tänker all too much, varför inte bara göra vad jag känner för och hoppas på det bästa?

- funderar på att flytta och börja plugga lite granna till...

- önskar allra mest att få sätta mig på ett plan till södra France och bara lapa sol, äta vattenmelon och spana på fransmän

- Kikade på Paows, Dessies och Amandavardets bloggar och blir rädd för vilket samhälle mina barn kommer växa upp i...

- Har hittat min garderobsinspiration(en person då alltså) inför hösten, längtar till nästa lön!

- Ska på date idag igen....=) I took the american way with me home...

Will.I.love

Såg ett avsnitt av Fresh Prince i Bel Air och inser ju medan jag tittar att det är ju en Will Smith jag vill träffa. Jag älskar goofballs som kan driva med allt och alla speciellt med sig själv. Sen att han är så sjukt snygg som Will är, totally OK!

Så nu har jag fixat tre av Wills filmer som jag inte sett och ska ha Will-mania ikväll:
- Ali
- The legend of Bagger Vance
- The pursuit of happyness


Jag har sett den tredje men det var klockan två på natta, så vill gärna se den i "vaket" tillstånd...

World´s best mom.



Häromdagen satt jag och läste VR och såg en väska i tidningen som jag tyckte var perfekt som ny höstväska. Jag visade den för mamma, som igårkväll kom hem med väskan!! Har jag världens bästa mamma eller vad??

Bloggfantast

Jag läser massa bloggar. Och jag tycker det är skitkul! Innan var det massa kändisar som upptog min tid men nu är det mer vanliga dödliga som lyckats knåpa ihop en blogg. Vissa av dem har 10 000 läsare, andra 5. Spelar ingen roll, jag är en av läsarna. Jag vet inte varför jag fastnade i bloggträsket för sen när det kommer till att twittra, nej det gillar jag inte alls och bryr mig inte ett dugg om...However, en sak jag tycker är lite weird med bloggare är detta:
Varför måste man lägga ut en bild på sig själv i ett inlägg när det inte behövs en bild på en själv?

Vissa inlägg är ju totalt meningslösa egentligen typ" Nu ska jag se på film, puss" och så är där en stor bild på dem själva med mjukbyxor på. Eh JAHA? De använder inte självutlösare utan står med kameran i handen och sen snett bakom kameran ser man personen med plutmun. Nej, när de kommer för många sådana bilder, då lämnar jag bloggen. Dagens out fit, dagens pose, dagens träningstips(like it a lot,A=), information om deras dag vare sig de befinner sig i Glasgow, Skopje eller Göteborg då vill jag hänga med!

Kan det kanske vara mitt genuina och nyfikna intresse för andra människors liv?

Nu ska jag alltså njuta av min favoritmorgonsyssla, bloggar, earl grey te, och lite frukost.

Ciao

Det är dags.


Denna bilden från SATC2-inspelningen avgjorde det för mig. Jag ska skaffa ett par Converse ASAP.

Busy bee...eller lite iaf.

Shit vad effektiv man kan vara när man är på det humöret!
Jag har:
- Städat ur kyl och kylskåp och dammsugat nedervåningen.
- Gjort ett kollage av de kläder och out fits jag ska inhandla.
- Beställt kläder från H&M

Ja okej det var la inte så mycket, men köket tog ganska lång tid att få rent=)
Fick även tips från en fransk vän att ADO är en bättre radiostation och han har rätt, jag överger Sky Rock nu.

Nu blir det lite lunch, sen ska jag peppa mig inför Padel och bowling med ex-kollegorna ikväll, skoj!

IMORGON ska jag på ALLVAR söka jobb, så det så!

Ciao

Wednesday glory!

Kom på imorse att jag inte lyssnat på Sky Rock på länge. Det gjorde jag ju intensivt när jag sökte jobb i våras så då är det ju en självklarhet att göra det nu med. Nummer ett på deras lista? Michael Jackson- Thriller. Going back to the 80-is I guess.., med all rätt!

Har sedan kl halv nio suttit och letat inspiration inför hösten, klädmässigt alltså, har en helt galet full mapp på datorn med out-fits som jag ska ut och plocka ihop i höst...hoppas jag får en inkomst snart så att inte alla mina sparpengar går åt hehe. Men lugn M, jag har inte glömt dina bas-garderob-måsten, de ska fixas först!=)

Sen in other news, vad hände med K-fed??


Now, hade han fortfarande varit någon av "värde" så hade ju private chefs, dietister och PTs kastat sig över honom, men nu är han bara Mr Ex-Spears så då får han se ut som oss andra vanliga dödliga men ÄNDÅ bli filmad och smygfotad...life is a bitch for some...

Ciao


Un cadeau pour moi-meme!


Den här får jag av mig själv imorgon för att jag uppnått mitt första mål, klapp på axeln till dig Sanna=)




RSS 2.0