Making Traderamoney!

Det här med Tradera är ju riktigt roligt! En klänning är såld och har en förfrågan på den andra. Min kära mamma tyckte det var lika spännande och rotar nu igenom garderoben för att se om vi kan sälja något av hennes med- SWEET!

Nu blir det skogspromenad, släktträff och filmkväll- myslördag!

Ciao

Ny design.................igen!

När jag har tråkigt ändrar jag min blogg. Denna gång får det bli lila-inspirerat...
Min dator är sönder. När jag rör skärmen flimrar allt så det blir att lämna in den igen. Tragiskt att man ska behöva lämna in den TRE ggr innan man SJÄLV kommer på vad felet är.
Jag har spenderat fredagskvällen med att rensa hela datorn på skit, typ massa dokument man aldrig kommer använda igen. Samtidigt har jag fyllt den med nya avsnitt av Lost och alla de andra serierna jag följer. Jag skrev ju för ett tag sen om de avsnitt jag har att se. Hur många har jag sett? Inte.ett.enda. Jag har allså nu över 25 avsnitt av serier att se...Men jag tar mig aldrig tiden då jag vill söka jobb, träna eller hänga med folk under dagen plus att jag får dåligt samvete om jag slappar... Ja, det är inte lätt.

Samtidigt som det är lätt stressande att inte ha något jobb och inte kan planera framtiden försöker jag njuta av fritiden, njuter av att kunna träna morgon och kväll, att kunna träffa kompisar när som helst, att kunna sova en extra timme varje morgon och göra alla sorters behandlingar. Eftersom jag sover dåligt vet jag ju att stressen finns där undermedvetet....Mest irriterande är att jag inte kan boka några resor eller konserter då jag inte vet vart jag kommer befinna mig om en, två eller tre månader. Men men, jag är inte den enda med bekymmer, och som en vis person nyligen skrev i sin blogg- det finns ALLTID dem som har det värre.

Ciao

Intervjubreak i Sthlm!

Så var ännu en arbetslös vecka över för moi. Dejligt. En intervju till avklarad på den palestinska ambassaden i sthlm. Det var sjukt nervöst med tre medelåldersmän runt om mig. De ställde massa frågor och jag svarade så gott jag kan. Arbetsuppgifterna verkade mycket roliga däremot är jag lite tveksam till den arbetsmiljö och de personer jag skulle arbeta med i så fall. I min situation kanske man inte kan säga nej till ett arbete men samtidigt måste man kunna känna att man ser fram emot att arbeta med dessa personer. De tryckte hårt på att hierarkin var väldigt påtaglig på arbetsplatsen. Men jag har inte fått jobbet så än så länge behöver jag inte tänka i dem banorna.

I Stockholm träffa jag S och M- ljuvligt att hänga med dem! Jag såg även Maud Olofsson(satt i en byggnad och arbetade) och Ebba von Sydow(satt bredvid mig på kaféet) under min tid där, så jag var nöjd med vistelsen, ett litet break i jobbsökandet.

Livet är bra konstigt, man skapar sig så många minnen och jag gick faktiskt och skrattade på min promenix åt allt som hänt under åren sen jag "flytta hemifrån". Lovely. Även om det finns mörka moln ibland så lyser solen oftast och jag vill inte ändra en endaste sak. Man måste la komma ihåg att livet är kort, att göra det bästa av det man har och försöka se framåt och inte vara för hård mot sig själv i alla lägen, man är bara människa .

Klyschigt men ibland känns det som det måste sägas=)

Ciao

Ps- Fler behandlingar kommer i nästa vecka! Hehe

=(

ÅÅÅÅÅÅÅåååååååååååååååååååååå vad jag blir ledsen i ögat. Datorn mådde bra fem minuter sen flimrade den igen. Det måste vara något i huset eller runt om som gör att datorn gör såhär. Den fungerar perfekt där jag lämnar in den. Får ta tag i det på fredag, men det gör en så lessen.
Det är ju därför min blogg ser helt CP ut i firefox då jag har Explorer här hemma hos familjen. Men stå ut- det är ju innehållet som är viktigast eller vad säger ni alla web designers hehe=)

Jahaja dags att snart sussa, ska upp kvart över fem imorgon, hujeda mig.

Ciao


Numero deux!

Så var det dags för intervju numero dos. Även detta jobb som receptionist och sekreterare åt överhuvudet på "företaget". Hela intervjun kommer vara på engelska vilket egentligen ju passar mig som handen i handsken då jag äääääälskar att prata allt annat än svenska. Ska bli skoj, än är jag inte nervös men när jag väl är där lär jag la skaka lite i benen=)

Nu ska jag gå och mata ankorna och sen ta min vardagliga promenad och möta mor. Min dator ska komma hem idag igen. Den var inlämnad förra vecka och fick komma hem i fredags frisk och uppvilad...trodde jag. Den var lika sönder då som när den blev inlämnad...Muppar, bäst att den är lagad nu!

Ciao

Tradera

Så har man gett sig in i Tradera-djungeln! Jag har ju inget jobb om det nu undgått någon och har beslutat mig för att sälja lite saker och kläder. Så mina första objekt ligger nu uppe på Tradera. Ska bli spännande och se hur det går. Om jag får sålt någon av dem så har jag fler saker att lägga upp men kör en "prov-gång" med dessa.

Lycka Till till mig!!

Ciao

Grönt te

- För länge sedan användes grönt te som ett läkemedel, men numera dricks det mest för att det är en god dryck. Det är sannolikt att grönt te kan bidra till att förebygga många sjukdomar som är vanliga i västvärlden.

- En regelbunden konsumtion av grönt te, minst en till två koppar per dag, visade på en minskad risk för tidig död när man tittade på alla orsaker. Effekten var som störst när man endast tittade på hjärt-kärlsjukdomar, kvinnor och hög tekonsumtion.

-Grönt te kan förlänga livet

-I Japan är grönt te vanligt som måltidsdryck och det har visat sig vara bra för matsmältningen.

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig som arbetslös. Jag har även bokat tid för intervju hos manpower så att jag får en personlig kontakt där. Jag ska ringa mitt drömjobb om en knapp timme(NERVÖS) och därefter söka massa jobb. Man kan ju inte säga att jag inte försöker!
Idag har jag köpt grönt te. Jag ska dricka det en vecka för enligt källor så ska ju grönt te vara bara för ovannämnda saker, plus hy och hår och naglar. Ska dricka det i två veckor nu och se om jag se någon skillnad!

Ciao


Lockigt hår- bara för unga flickor?



För ett tag sedan skickade jag en fråga till Veckorevyns sminkredaktör för att förhöra mig om en sak. Jag sa att jag inte befann mig i Sverige så jag kunde inte läsa svaret i tidningen och hon mailade snällt tillbaka svaret.
Igår när jag kom hem hade mamma köpt veckorevyn till mig och när jag låg och läste den i natt hittade jag min fråga! Dock har hon skrivit dit ålder....ptja JAG ska inte klaga men hur kan hon fått för sig att jag var 20? Var frågan så omogen? Jag vill ju bara ha lite mer lockar?
Men nu har jag iaf tagit reda på detta med, en del av mina behandlingar jag gör för er läsare.  Sooo try it!

Tack S för en sjukt mysig frukoststund, hoppas det blir snart igen!

Ciao

Myshelg!

Detta blir till en bättre helg än jag kunnat vänta mig. Snart blir det promenix med L från Gbg sen ikväll blir det Benjamin Button med kusselinen. Imorgon väntar brunch med en gammal men dock mycket kär vän- ser jag fram emot!! På måndag ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen, här ska det mjölkas pengar om det går mohahaha, nejdå, jag är inget fan av att få hjälp men eftersom jag faktiskt ÄR arbetslös får man väl se vad som kan göras för en. Ska jag resa lite nu under våren får kanske ni andra som jobbar betala för det=) U know Im kidding y´all!

På tal om inget. Jag har ju sagt att jag läser Blondinbellas blogg....men efter att ha sett henne på Let´s Dance igår....hur kan man bli och vara så jobbig? Det var så jag vred mig i soffan av pinsamhet, lilla söta du, håll dig till bloggandet, det är betydligt mer uthärdligt(ett ord??) att LÄSA vad du vill säga än faktiskt höra det. Lawd...

Nu fick jag ett redigt sug efter att dansa till Single Ladies igen... vet ni om att jag lyssnat på den mer än 400ggr på mitt Itunes och säkert 100 på skivan?
YES Im a retard;)

Ciao


Bloggtips!

I nuvarande läge läser jag följande bloggar:


1 & Jesus han kickar heroin

Ms kära blogg är en del av vardagen.
2 AnnKa

Anna har inte uppdaterat sen augusti så kommer det inget inlägg inom fem dagar får jag lov att ta bort den från listan=)
3 Blondinbella

Jag vet att folk irriterar sig på denna varelse and so be it, men jag läser den. Deal with it.
4 Cristopher Benitah ::

Web Designer i San Fran
5 Dannylicious

Min gamla klasskamrat från Örebro-tiden
6 Fly Away With Me

Min vän och piloten i San Diego (uppdaterar också tyvärr dåligt-bättring krävs!=)
7 garance doré

Här övar jag på min franska, fina bilder på moderiktiga snyggingar  

8 Johanna

Liiiite dålig uppdatering men jag har stora förhoppningar om att tjejen i fråga kommer på något nytt spännande ämne att blogga om!
9 lindalejhejsvej

Min bästa vän i gymnasiet och hennes liv i Spanien.
10 Little miss E goes Scottish

En blogg om en tjej som inte räds att roa folk med sina galna bravader, driver hårt med sig själv. Just nu arbetar hon i Skottland och berättar vitt och brett om skottarnas galenheter!
11 MarajaB

Mycke dålig uppdatering men Båstadtjejen kanske kommer igen?
12 Mikaela

Finns inte längre, allså dags att plocka bort.
13 mitt liv i en konservburk

Min kära Fs blogg om livet i Örebro!
14 Mitt liv som modell- Tyra Sjöstedt

En modells liv i Norrköping och på catwalken. Var bra innan men börjar bli sjukt trist och intetsägande. Plockas bort inom de närmaste dagarna.
15 Mr. Rockass Goes to San Diego

Roligaste bloggen från San Diego. Vet ej om Mr R kommer att fortsätta blogga i Svedala??
16 Nennes road to success

Ingen uppdatering sen oktober, kan man hoppas på mer?

17 Pernilla

Min partner in crime in Canada bloggar nu från Umeå!
18 spanbloggen

Även tveksam till denna bloggen då det enda hon gör är botoxar och restylanar. Får man frågan om ens boobs är äkta och svarar med No Comment, ja då är dem fasiken i mig inte äkta enligt moi.
19 Vardagsäventyr

A som skriver om familjelivet i storstan.
20 Veronica

V skriver om livet i NYC
21 Martin
Skriver om livet i Örebro
22 Hannah Arnhög
Reporter på veckorevyn som bor i NYC just nu och gör praktik på GIANT.

Ibland glottar jag in hos Alex Schulman,USA-bloggen.Oksana, Gynning och Ebba. men de är inte så roliga att man måste läsa varje dag. Sådär, lite bloggtips för dem som har tråkiga stunder att slå ihjäl. Har ni några bloggtips so GIVE THEM TO ME!!

Ciao


Stal en lista=)

Vill...verkligen ha ett av jobben jag sökt idag
Önskar...att det blir mer snö!
Har...väldans bra föräldrar
Kan...se mig bo utomlands inom två månader
Ska...läsa färdigt boken jag håller på med och börja med hennes BFFs bok=)
Hoppas...att jag snart kan boka biljett till Glasgow
Hade...kanske varit tvungen att läsa ansökan med förstoringsglas..
Måste..fortsätta tänka positivt angående allt
Borde...dammsuga och våttorka golven åt mamma
Drömmer...om en lägenhet
Känner...mig glad för dagen
Ser...fram emot bio, kusinen och lösgodis imorn!

Kaffesump & Red Ken

Med nyinköpta "Red Ken Rescue Force"  i håret och kaffesump i plastpåsar om fötterna söker jag jobb för fulla muggar och har hittat några godbitar att söka. Jag har använt hårinpackningen en gång innan och jag tycker den är superbt bra för mitt hår. Färgat,blonderat och tunt hår behöver all "rescue" det kan få och har faktiskt gjort mitt hår mycket bättre det senaste halvåret. Min frisör rekommenderade också Red Ken -leave in treatment (blå flaska). här i Svedala är den fruktansvärt dyr, över 400 kr men jag inhandla den i USA där den gick på 12 dollar- 100kr. 
Kaffesumpen...ptja den känns som lera på fötterna och när den kallnar är den lite grusig i konsistensen. Fötterna känns inte mjukare men jag smörjer in med Scholls kräm för spruckna hälar och väntar en timme. Fötterna är mjukare och ser "hela" ut. NAJS! Try it!

Har nu varit aktiv jobbsökande i två veckor och skönhetsbehandlingsförsökskanin (jäkla långt ord) i två dagar. Det kommer ju inte finnas någon med bättre hy, bättre fötter, naglar , ja rubbet när jag väl får ett jobb. SWEET. 

Ifall ni hört om någon behandling som ni vill ska provas men inte har tid med i ert hårt arbetande vardag, holla at ur girl!

Ciao 

Fötterna i havregryn.

Så nu när jag är arbetslös(in between jobs för att låta lite mer optimistisk) så får jag ju roa mig med diverse behandlingar. Häromdagen läste jag om att havregrynsgröt skulle göra under för fossingarna. Så Sanna kokade havregrynsgröt enligt sedvanlig maner och hällde sedan upp i två plastpåsar. Lite kallt vatten för att göra det mindre hett och sen på en stol i vardagsrummet med papper bredvid mig. Efter en minut sprack ena påsen och det rann ut på golvet. Sanna hoppar in till toan med påsar runt fötterna och hämtar handduk för att rädda värsta sörjan och fortsätter sedan i lugn och ro behandling framför MTV.
När grynen kallnat och (tror hon) fossingarna mjuknat och blivit i tiptop "condition" hoppar Sanna in till toan igen för att skölja av. På med fotsalva. Done. Var fötterna bättre imorse? Nej inte ett dugg. Hur mycket tid spenderade jag på att koka och fixa med påsar och städa upp efter sörjan på golvet? För mycket tid för att det ska vara värt att göra igen. Nästa gång får det bli kaffesump. Då slår jag ju två flugor i en smäll!

Dags för helg igen. Bio med J och fika med en gammal vän. Imorgon ska jag ringa JKPG-jobbet och söka massa jobb för att kompensera den lediga dagen jag tog idag. Återkommer om fossingarna i kaffesump!

Ciao 

Sanna- land

Så vad har hänt i Sanna- land då? En intervju avklarad och en andra på gång. Denna gång i Jönköping. Ja ni hör ju hur begeistrad jag är över vart den är...men jag får la ge det en chans, right? Annars har det varit mycket promenader, dans, häng med kompisar och familj och jobbsök såklart. Vi har också prelly bokat både Skottland hos E och Madrid med Kanada-crewen, delicious! Jag kan ju dock ej boka för jag vet ju ej var sjuttsingen jag kommer vara....

Imorgon blir det heldag med stjärnan från H-town och vår mormor/farmor, naglar ska fixas och en malmöit kommer hem till helgen- deluxigt.

Såg ni idrottsgalan? Robert Gustavsson som Per Gessle- Det roligaste jag sett på länge.
Såg ni Viktoria Silvstedt- My perfect life? Det tragiska jag sett på länge, här går hon runt och har svårt att prata svenska men sen när hon får och kan prata engelska, låter hon värre en ngn jag känner. Plus hela programmet var bara dåligt och tråkigt.


Over and out

Location Båstad - vecka 2

Så var helgen över. Iom intervjun imorgon så är jag nervös men det får gå som det går, det är ju inte på liv och död som min kära mamma säger! Jag kom och tänka på tre figurer jag träffat under 2008. Tre av de roligaste filurerna jag någonsin stött på, ja jäklar vad jag uppskattar roliga människor, bara att tänka på dem får mig att nästa brista ut i skratt. Loves it!

Var faktiskt på innebandy-match idag, med Henke Larsson på plan. Ja faktiskt så har han svidat om och grabbat tag i klubban för att starta en ny karriär. Han fick dock ej spela så mycket utan satt mest och värmde bänken åt sina medspelare men det är la inte fy skam för HBG-spelarna och säga att Henke Larsson värmer bänken åt MOI=)

Dags för ny vecka, nya jobb att söka, fika med en gammal vän i H-town och ett kärt återseende med kusselinen, sweet!

Ciao

Hyfsat nöjd ändå=)

Efter en knapp vecka hemma i Sverige och efter fem dagars jobbsök har jag nu en telefonintervju och en halv bestämt intervju. Inte så illa pinkat tycker jag. Jag menar, jag väntar mig ju minst två månader utan jobb innan jag hittar något. Idag har vi även satt en Canada-reunion i rullning. Mit t & J:s förslag var Paris men det möttes av ikke så positiva hejrop så det blir nog någon annan stad. Mig spelar det ingen roll, en kväll med min kanadianer kan hända var helst och det kommer bli galet. Ser jag fram emot. En tripp till Skottland och en till London är ju redan också prelli bokat så våren ska la inte bli såååå svår att genomlida.

Sen är det ju det där med pengar...Men har man nu inte rört sina besparingar alls under sitt 25-åriga liv så är det kanske dags nu! Nu ska jag joggilogga en runda.

Trevlig helg!!

Ciao

Svenne i Sverige=)

Det är inte lätt att gå djupt in i den amerikanska kulturen för att sen kastas in i den svenska igen. Gick till frisören och fick hosta upp 1500 bagis (sjukt dyrt jämfört med US & A), dock blev det ju bra här och inte platina blont som hon i PB trodde jag ville bli. Så det var värt det.
Häromdagen var vi på Ica när jag råkade gå in i en tants vagn(kanske inte bara mitt fel då hon kom farande runt hörnet) och snabbt haspla jag ur mig " Sorry" och rättade mig snabbt till " ursäkta mig" och väntade mig i vanlig ordning att få ett " don´t worry about it" eller "no worries". Istället fick jag en sur blick och ett hmpf och sen gick hon vidare. So very uncool. So very unamerican. So very otrevligt.
Mamma har satt mig att supernoga sortera soporna- sånt håller ju inte 300 miljoner amerikanare på med, men det är superviktigt att vi 9 miljoner svenskar gör det strikt!

Det är grått, grått, grått, mulet,mulet,mulet men imorse när jag satte mig med alla blogginlägg, min nya starbucksmugg och kollade på den grå himlen så saknade jag inte solen. Det var bara skönt att det var dåligt väder och mysigt att vara inomhus.

Imorn blir det mer jobbsök!

Ciao

Busy bee...eller?

Jag tycker ändå jag har kommit in ganska bra i den svenska dygnsrytmen, i säng klockan halv elva och upp vid åtta. De senaste veckorna har jag haft vad man kalla för "ett liv". Massa att göra och definitivt inte tid att kolla alla serier jag följer. Men nu efter att ha lagt upp schemat för jobbsökning på förmiddagarna så har jag eftermiddagarna att slå ihjäl. Nu har jag följande avsnitt att se:

- 1 Californication
- 2 Crash
- 2 Gossip Girl
- 2 Desperate House Wives
- 2 Dirty.Sexy.Money
- 3 Grey´s anatomy
- 1 Heroes
- 2 My own worst enemy
- 3 Private practice


18 avsnitt sammanlagt=) Maj god. Då ska jag hinna med promenaden till motorvägen för att möta mamma, städa huset och besöka mormor, frissan och andra roliga personer. Livet är hårt, indeed=)

Ciao

Om jag mår bra?

Ja förutom den psykiskt och fysiskt ansträngande jet-lagen så mår jag alldeles förträffligt! Även om "jag-har-inget-jobb" tankarna hänger över en så kan man se de där tankarna som positiva också, jag har inget jobb och kan därför söka vad jag vill och flytta nästan vart jag vill. Så jag kan bara för tillfället njuta av att bli omhändertagen av mina superba föräldrar som köper skvallertidningar(trots att de ej gillar att jag läser dem=), fixar goda middagar och finns där hela tiden. Man skulle kunna tro att man var 14 och inte snart 26(YIKES!)

Idag regnar det mysigt utanför fönstret och jag ska fixa med min praktikrapport, söka jobb och spela musik på högsta nivå. Äta pickles till frulle och dricka stora mängder kaffe. Blogguppehållet, nej jag tycker ju det är så roligt att skriva=)

Lata!

Fransmän, film kan dem=)

Jag måste bara rekommendera två filmer jag såg på flyget från Chicago till Munchen.

"Bienvenue chez les Ch´tis"
och "Saint Jaques..La Mecque"

2 franska filmer, superbt roliga. Jag älskar den franska humorn, där de driver med sig själva och andra fransmän, Loves it! Bäst av dem två är den första, jag skrattade mig igenom de första två timmarna av flygresan, till mina medresenärers irritation, but who cares=)

Se dem!

CIao

Bloggfri kanske?

Eftersom jag ska leva i Båstad den närmaste tiden, utan jobb och sysselsättning så kan ni ju bara tänka er hur tråkig bloggen kommer bli=) Så jag har bestämt mig för att inte skriva så mycket nu. Hur kul är det att läsa " Jag gick upp, åt en macka och kollade sen på tv". Det är ju okej med sådana inlägg när man blandar med mer äventyrliga inlägg men annars..not so much.

Nu har jag iaf tre timmar tills jag ska på långpromenad så det är bara att söka jobb så det stänker om det. No excuses.
Vi hörs om ett tag!

Ciao

Back home in B-town

Jag kan ju inte säga att jag kommer flyga genom Tyskland de närmaste gångerna. Förseningar,förseningar och ja förseningar. men hem kom jag. Välbehållen. Föräldrar och mormor stod på plats för att hämta upp och sen blev det fika i lund hos brodern. Jag lyckades sova sju timmar innan jag vaknade trött men kunde inte sova mer. Så det var bara att hoppa upp och försöka komma rätt svensk tid.

Idag blir det till att gå igenom det berg av saker jag har liggande här hemma, presenterna från festen i Juni och packa upp. Har tyvärr inte köpt med något till min mormor så har lite dålig samvete för det....får bjuda på en fastlagsbulle eller ngt! Haha

Har precis suttit o kolla igenom bilder från 2002 USA. Det känns så avlägset och jag har inte samma känslor för de personer jag ser på bilderna. Det känns så avlägset, so unfamiliar. Strange. Men jag förstår ju att 7 år gör en jäkla skillnad. Dags för en stor kopp kaffe och lite redig svensk frulle. Mums.

Ciao

All good things must come to an end!

Sådärja. Konsulattiden är officiellt över. Trevlig lunch med åtta andra personer. Skojsam eftermiddag. Hejdå till alla som jag inte träffar mer innan jag åker hem. Ikväll blir det lite partaj, imorgon blir det sovmorgon, mina favoritprogram på morgonen (Saved by the bell, Fresh Prince in Bel Air) sen en lång promenad på stranden följt av manikyr och pedikyr.

Jag har packat ihop mig rätt väl, har bara några småsaker jag vill köpa med mig hem, och en hemrese out fit är jag på jakt efter. Man vill ju vara fin på flighten men ändå bekvämt sunkig hehe. Nåväl, one more nights uteliv i San Diego och en mer dag i den eviga solens San Diego. Sen är det dags för nya äventyr. Längtar redan!

Ciao

Nåja

Okay, så jag var kanske lite hård i mitt förra inlägg, man kan inte komma överens med alla, vi har alla olika personligheter och våra klaffar inte. Jag har officiellt avsagt mig allt ansvar för konsulatet från klockan tolv idag. U har tagit över hemsidan och allta mina dokument så jag kan inte göra mer för henne eller den andra.

Igår var jag för sista gånge på PB Bar and Grill. Grannpojkarna,A,S och de nya praktikanterna joinade och de åts några goda tacos. Sen tog jag och A och S en lång promenad på stranden för att snacka. Mysigt.

Idag efter jobbet ska jag och U åka och shoppa lite i Fashion Valley, ska inhandla det sista innan jag beger mig över atlanten igen, vem vet när man kommer hit och kan gå på VS igen=) Jag fick packa om och slänga lite saker igår för att få mer plats för nya saker, dock kan jag fortfarande inte få igen mina väskor, retarded.

Sista dagen på jobbet imorgon ever, sista gången som konsulär assistent. Får jag säga det själv så har jag gjort relativt bra ifrån mig och jag känner mig starkare och bättre som person. Life is good.

Ciao

Oops...

...kanske är ett bra ord för vad som hände igårkväll. Det började lugnt och städat med förfest @ my place. Folkmängden ökade i takt med att timmen blev senare.Vid tolv drog vi till Bar West. Därefter sade lilla Sanna av någon jäkla anledning- AFTER PARTY MY PLACE!!
Så jag och tio andra personer tågade in till mig. Vi kom knappt in på vår lägenhetsområde förrän en kärring stod utanför och klagade och efter två minuter kom managern och skrek att nu måste vi vara tysta. Annars blir det varning. Tydligen tyckte hon inte att jag lydde henne så idag satt det en not på dörren att jag fått en varning och att det var min final note och att jag nu åkte ut om jag gjorde något mer.....Det kan inte påverka W och U då de är nya som flyttar in och inte har med mig som bodde här innan att göra.Så är det bara jag som får en varning så kan jag bara säga såhär:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, får de två varningen, not so good kanske, men en varning kan ju inte finnas kvar på lägenheten utan måste ju följa med den som fick den. Så In her face- fem dagar and IM GONE and u´ll never see my pretty face here again..ever.

Imorgon är det Konsulat, sista grejerna att fixa och sen Monday Margaritas.

5 days and counting.

Ciao

7 days to go.

Imorgon anländer praktikant nummer två. Spännande. Idag har jag varit den effektivaste av dem alla. Hoppade upp vid nio för att betala hyra, gå till gymmet och sen vidare till DMV för att sälja bilen. Sen blev att skaffa bankkonto åt U och sen shopping på smink och skoaffär. Mina väskor går INTE att stänga och än har jag ej packat färdigt eller handlat färdigt. Fasiken. Det blir att packa om och försöka sålla bort något...en kam kanske? Kan man ju köpa hemma hehe.

På fredag är min allra sista dag i San D och som den galna planeringsbruttan jag är, så är dagen redan utstakad. Det blir en lång promenad på stranden, sen en mani-pedi smtidigt som jag sköljer ner min sista(for now) Starbucks-kaffe. Sen ska jag ta bilen upp till La Jolla för att kolla på sälarna(som jag ännu inte har tagit mig tid att se).

My favourite San Diegan alla gånger.
Jag har from idag lämnat ifrån mig min telefon, så jag finns bara på min svenska telefon. FYI=)

Ciao

1/1-09

Happy New Year y´all! Det har varit en BRA första dag på året. Inleddes med en skön promenad på stranden med U. Därefter blev det frukost och sen kom jag och U på hur mycket vi båda gillade Beyonce!! Så hela lägenheten skrålar av Beyonce, hehe. Loves it! Sen bar det av till target för lite shopping och sen hem för vegetariska burgare och sallad. U är vegetarian så jag har redan blivit influerad att prova, mumsigt.

Imorgon är det mer shopping som gäller, vill ju få med mig några godbitar hem från detta GUDomliga land....

Anyway...nu ska jag sjunga med i den superba musiken som skrålar...

"Cuz If U liked it, u shoulda put a ring on it ohohohohohohooho"


Ciao

RSS 2.0