Kändisspaning på hög nivå!

27718-115Idag när E och jag var ute på shoppingrunda tog vi en sväng inom BHV(shoppingcenter). Vem tog inte rulltrappan före oss om självaste mr(eller ska jag säga miss) Jay Alexander från "Americas next top model". Han skulle köpa tvättmaskin visade det sig efter lite förföljande av den milda graden. Det är alltid coolt att se kändisar! Speciellt om man e JAG!

Ciao

Orka lixom

Jag har kommit påatt det är inte fel på killarna jag träffar. Det är mig det är fel på. Jag säger inte nej tillräckligt mycket, jag visar inte tillräckligt klart att jag inte är intresserad utan kan ge dem ett leende trots att jag inte alls vill prata med dem. Jag är för snäll och för mesig helt enkelt, ett mähä som min kära E brukar säga! När jag nu begav mig ut på ärenden idag fick jag veta att en kille satt utanför min lgh och väntade. Vi behövde prata tyckte han medan jag INTE alls vill se han!!! Sånt skrämmer mig då man inte vet vad människan tar sig till. Alla vill vi ha ngn att skratta med, och tycka om men bara en av dem alla jag träffat har jag verkligen älskat och inte ens han var vidare snäll. Jag har fått nog så det står mig upp i halsen, faktiskt. Men det är väl bara att erkänna det är fransmännen som är konstiga och underliga medan de svenska är mesiga och gömmer sig och amerikanerna är otrogna och lögnare. Engelsmännen verkar också vara lite obssesive. Jag dömer utifrån de jag dejtat så jag kan ej tala för alla men min fråga är ifall det VERKLIGEN FINNS EN ENDA NORMAL KILLE MENAD FÖR MOI?????

Till något annat. Såg bio(simpsons) igår och den var faktiskt lite smårolig. Sen begav jag och F oss vidare till en inflyttningsfest för S. Där träffa vi hennes pojkvän och hans polare. Men då hans polare trodde att jag var F.s flickvän fick de enligt franska regler inte prata med mig. Tydligen pratar inte franska killar med kompisars flickvänner MIFFFFFFON!
Men det var trevligt och jag måste säga till sommarens fördel att jag har upplevt så himla många olika saker att jag önskar sommaren kunde fortsätta tre månader till. Men nu bär det hem om 10 dagar. Men först kommer Eme och GUD va skönt d ska bli att få tjattra igen en massa. J är ju borta och S lämna oss för mer än en vecka sedan....Trist är bara förordet.

Ciao

Confuckingfused!

Jag vet inte vad jag gör för fel. Drar till mig de mest ointelligenta, knäppa och mest absurda killar. Antingen ringer de tusen gånger eller så hör de inte av sig alls, EFTER att ha förklarat sin kärlek till en. Eller så skrker de att älskar er i samma andetag som de kallar en hora. Efter att ha haft ett obefintligt kärleksliv i Öret har ju nu fått massa trassel på halsen and I dont like it at all. Nu vill jag ej ha mer. Så därför ska jag nu på dejt med en ny kille imorgon hahahaahahahahaha. Det lilla jag vet om honom verkar båda gott men vem vet. Turligt nog så kan jag ju alltid gå ifrån honom om han visar tendenser redan i ett tidigt stadium:)
Man är aldrig nöjd tyvärr. 
Vad som annat hänt: J åker te Montpellier imorgon, ska träffa J som bjudit in henne att joina honom och hans familj, blir säkert mycket roligt och spännande! Vi har varit ute och festat(som vanligt), promenerat, shoppat, druckit starbuckskaffe och spanat in parisarna. Mindre än två veckor kvar så nu får vi passa på att göra allt!
På lördag kommer E, min egna lilla E och då ska vi minsann göra stan än mer osäker, 2 days and counting!!!


Ciao
 


Tänk vad några(50) kilo kan göra...

image11427718-111

"Its just so beautiful, everything is just so beautiful about this!"

27718-110 Vi har ett ganska roligt gäng grannar. Tjejen mittemot sitter vid sitt fönster(vis sitt skrivbord tror vi) och pluggar HELA dagarna. Läser en mega tjock bok och glr inget annat förutom att laga mat och sova. Det var inte förrän efter tre veckor som vi såg henne ta sig utanför lägenheten och sen inte komma hem förrän dagen efter HMMM äventyr kanske? Sen har vi den snygga killen som bor ovanför oss som knackade på vår dörr den dagen vi alla hade bestämt oss för att sunka ner oss ordentligt och hade ansiktsmask, hårinpackning och glasögon och sunkkläder. Han frågade med sitt fina leende om vi sett hans katt, den hade nog sprungit bort. Vi har ej sett honom sen dess och vi har ALDRIG sett en katt.... Paret som bor snett bredvid är nog relativt normala för att vara fransmän. Sen har vi den mest konstiga av det konstiga. Varje morgon hör man hur ngt tungt ramlar ner för trappan. DUNK DUNK DUNK låter det och det är VARJE morgon det händer, även ibland två ggr på eftermiddagen. Efter någon vecka fick vi äntligen veta vad det var som pågick. Det bor en tant två våningar upp som har antingen knallrött eller rosa läppstift långt utanför läpparna, svart kajal från ögonen och ner till halva näsan. De mest konstiga kläderna och...två dramaten som hon VARJE dag släpper ner för trapporna för att hon förmodligen INTE orkar bära ner dem. Sen står hon utanför för ytterdörren med sina väskor och går tre steg med den ena och sen tre steg med nästa. Det längsta hon kommer är posten en km bort. Där vänder hon och kör samma prosedur hem. Då ska hon in genom dörren och upp med väskorna. Och GUD NÅDE dig om du vill hjälpa henne vilket vi flertalet gånger har erbjudit oss. Att hålla upp dörren, att bära upp väskorna MEN NEJ, hon blir nästan arg när man säger något. Så nu har vi slutat erbjudit oss och varje gång man träffar henne går man förbi och då skrattar hon sitt gälla skratt och mumlar för sig själv(vilket hon dock gör HELA TIDEN). Vi har funderat på att ringa någon men samtidigt, hon kanske är fullt normal, jag menar vem är inte det, som slänger ner sina fullpackade dramaten för trapporna VARJE DAG????
Sen har vi pizzabagaren mittöver gatan. Trevlig beurrekille som frenetiskt vinkar vajre gång vi öppnar ytterdörren och som vågat prata med oss några ggr. Sen bartender i baren under oss, som kastar sig ur baren varje gång vi släntrar ut. Nu har jag även lyckats bli polare med köttbutikens föreståndare en bit bort, bara genom att gå förbi några ggr, han vinkar ivrigt. Och sen får vi inte glömma grönsaksoch frukt mannen borta vid sushirestauranten. Bonjour madamoiselle, comment ca va??? Venez me moir plus souvent s´il vous plait!!! Blir man överfallen så har man ju iaf homies lite varstans. Dock kan jag ej gå till sushishopen. Jag och asiater går inte precis ihop efter min incident i London) for those of u who know) otrevliga och snikna är vad de är!!! trots att jag gärna äter där så blir det inte dit man springer i nödfall:)
Nu ska vi bege oss ut på en promenad och se vart vi hamnar, en café creme står iaf på programmet!
Ciao 

La rondo!

27718-109Så var det dags att prova något nytt. Rollerblades runt Paris. I TRE timmar! Puh. Kaxig som man var trodde man ju att man lätt skulle klara av det!. Men efter en timme av hög hög fart började kroppen göra sig påmind om att man minsann inte tränat på ett tag. Orken tröt och svetten rann. Kusinen jobbade på riktigt bra och det var inte förrän jag hamnade sist i ledet som Polisbilen sist i ledet sa att nu var det dags för mig att sluta hahahaa, nu i efterhand var det roligt då var det inte det. Men ledet stannade längre fram och jag smet in igen. Tack vare våra fransmän kunde vi klara nästan hela rundan. Men efter att jag sträckt en muskel klev jag och Y av och hyrde cyklar istället och rumlade runt ett tag innan vi hittade hem. Där väntade J och J, muttrande, då de ej fått upp fönstret som jag och mitt sällskap lyckades ed förra lördagen ahahaha. Sen blev det öl och mat fram tills halv fyra. Mycket trevlig fredagkväll. Men bäst var när vi stannade i Bastille och jag upptäckte ett mycket sött sms från pojken jag träffat tidigare under kvällen. Jag önskar att det inte var två veckor kvar utan mer tid!!!!!!!! fan jag vill bo här för alltid!!!!


CIao

Bowling/Hasard:)

image108Since a few of my friends here in France have complained that I am writing in swedish , I will try to write in english instead. Yesterday was a really hot day and J and I layed down in the beautiful parc Luxembourg and got ourselves a little more tanned. After a few hours, the heat was killing me and I returned home. When J returned we cooked and watched Dangerous Minds. Since the film has its sad moments we ended up crying our hearts out and felt like the world was caving in and all we wanted to do was lay there in bed just looking out the window, moruning the death of our dear Emilio. But Bowling was on the schedule and we were off to Montparnasse!
Four guys and another girl joined us and the war began. Who was gonna win and who was gonna loose? It became pretty obviuos after a while that we had one guy among us that couldn´t stand to loose.:) That made me want to win EVEN MORE and SO I DID! TWICE! Hahahaha, i had a lot of luck but also not to forget about the skills that I possess!;) Im sure all the others will be training every night now until next time we´re going to the Bowling alley!

Now to some other stuff...
Världen är bra liten. I december 2005 började jag snacka med en fransman från Paris på msn vilket vi gjorde under en månad typ. Det dog och inte förrän i år när han såg att det stod Paris på msn kontakta han mig och sa att vi borde ses. Sure thang tänkte jag men glömde snabbt bort det. Idag satt jag, J och en vän S och snackade efter att ha varit på bio i Les Halles. Vi såg 2 days a Paris, en mycket sevärd film! När vi sitter där kommer det plötslgt ett gäng killar som börjar (som vanligt) snacka med oss. Plötsligt säger en av dem, Sanna e d du??? Då var det HAN från internet!! Och bra mycket snyggare var han nu! Nu hoppas jag på att han hör av sig innan vi ska åka hem! Indeed very cute! Ikväll blir det Rollerblades runt Paris. Det anordnas varje fredag för frivilliga att sko på sig bladsen och åka runt hela Paris, en TRE timmar lång runda! Med start kl tio! Så snart är vi off! PUH säger jag bara! Mesta träningen jag gjort på år och dar. Mer om det imorn!

Ciao mes amigos!


S galenskaper

27718-107Efter att beklagat sig över pengalösheten hittade S oväntat en fem euro lapp intråcklad i plånboken. Normalt hade man tänkt åååå då har jag till biljetten hem, eller å va bra, pengar är alltid bra! Men S första tanke var CIGARETTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Glädjen var total när vi sedan fiskade fram ett cigarettpaket hos araben på hörnet. Till saken hör att S slutar röka idag så därför var hon extra mån om att få dra i sig extra mycket eau de rök under tisdagskvällen!

Ciao

Last night with our schönen bönen!

27718-106Så har fågeln lämnat boet, skulle man kunna säga. En kaffe på Rue Mouffetard fick avsluta äventyret med vår allas S. Det har varit galna veckor ihop! Efter kaffet släntrande vi hemåt men kom inte i säng eftersom S upptäckte den nya Harry Potterboken på nätet! Den gick att laddas ner och läsas. Hade inte jag och J vid tre sagt att nu får vi nog sova hade S förmodligen suttit framför boken än. Så tre släckte vi lamporna och alla förföll i tankar/halvdrömmar. Vi skulle ju upp halv sex för att följa S te tåget så det blev ej mycket sovande. Jag låg där och tänkte alla möjliga tankar när helt plötsligt någon tar i haspen på fönstret och öppnar långsamt....I rädslan/sömnen/förvirringen skrek jag högt HALLÅÅÅÅÅÅÅ. J tittade också upp och sa ett sömndrucket hallåå? Men personen fortsatte dra upp haspen och fönstret öppnades sig mer och mer... Jag blev galet panikslagen och rädd!! Inbrott, svenska flickor hittats döda i lgh, polijcen har inga spår...
Så jag skrek än en gång HALÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ och var på väg att tända ljusen, då ser jag hur den suddia gestalten(inga linser:) tar ut ngt från örat och säger ja??
Det var S som hade varit lite varm och ville lufta rummet lite men eftersom hon hade öronproppar hörde hon inte att jag skrek till henne och reagerade därför inte. Mycket hör ju till att jag inte hade linser och någonstans i mina tankar helt glömt bort att det nog var Sofia som öppnade fönstret! Jag fick mig ett gott skratt efteråt när jag insåg hur det hela hängde ihop men shita moja vad rädd jag var!!!
Idag har vi spatserat runt i affärer, lapat sol och druckit Starbuckskaffe. ikväll blir de drink någonstans!

Ciao

Jamen, det finns ju femtio miljoner länder i Afrika ungefär.....

image104image10527718-103
Det är helt otroligt vad tiden går fort. Mer än halva sommaren har gått och det känns som det var igår vi kom till Paris. Men idag är sista dagen som en grupp, imorn flyger vår kära S hem och jag och J blir ensamma. Nåja ensamma är vi la inte, alla de nya bekantskaper vi har gjort finns ju kvar som kan roa oss! Hemresan är bokad för oss med, den 6 augusti bär det hem till jobb och förpliktelser. Mycket ska fixas och ordnas innan det bär av te Öret igen. Men det är i the future. Nu är det tre underbara veckor kvar här och vet ni vad SOLEN ÄR HÄR! J kom hemsläntrande vid tio snåret och några timmar senare låg vi i parken och stekte oss. Äntligen är det varmt och meloner, jordgubbar och alla sorters bär står på schemat! Imorn blir det nattklubb med svenska homies(litteraly), jag ska köpa nya skor och handväska och gå på bio och på torsdag är det bowling med nördarna som vi snällt kalla dem för det är ju ändå så gullit nördiga. Jag har haft ett evigt skodilemma här. Har jag gått i högklackat har det slutat med att vi gått i fem timmar och fötter=döda. Tar jag lågskor bestämmer de sig ändå för att trilskar och jag får slutligen blåsor och skavsår ÖVERALLT. Så efter att ha gått i S skor hela senaste veckan så är det dags för att par nya got damn it. Ska imorn se den passande filmen Deux jours a Paris, två dagar i Paris, J säger att den ska vara bra, hon såg den utan mig, snyft hahaha Luuuuuuuuuuuungt.
Nu ska jag städa lyan lite i takt till Eves tambourine och Beyonces Get me bodied (remixen) De får en att studsa for shizzle!
11 dagar till E kommer- jihaaaa!

Ciao

Sushi it is!

27718-102När man går hand i hand med någon på Paris gator efter att ha sett himlen lysas upp av fyrverkerier och folk strömmar åt alla olika håll, då spelar det inte så jättestor roll att pojken inte är ens drömkille. För oftast drömmer jag om killar som jag aldrig träffar. Den som höll min hand igår är underbar på alla sätt och vis. Rolig, snäll och tar hand om mig som en prinsessa. Ändå är han inte the one for me.
Vi sov till tre på lördags"morgonen" och sedan blev jag inbjuden på en afton med A så jag tog mig till 20arr för att där sitta på en takbalkong och blicka ut över vackra Paris. Dricka drink och njuta! Folk vällde in i omgångar och trerumslägenheten var snart fylld av vuxna och barn i alla åldrar och maten skickades runt och avnjöts. Därefter tog vi oss tll Trocadero för att titta på fyverkerierna eftersom det var nationaldagen. Sen marcherade vi runt på Parisgator halva natten och avslutade framför filmen Paris je t´aime, mycket passande efter kvällen jag spenderat med A.

Ciao

Now is the dopp nära...

image10127718-100
Fredagskvällen spenderades som tidigare nämnt på La Perle med dåligt med pojkutbud och vi tog oss vidare till en annan bar där vi drack och hade drunkna universitets och framtidsdiskussioner. Sen var det dags för crepes. Och promenad hem. Och för att liva upp den lite ebstämde sig S för att utföra massa olika poser. Galet rolig hempromenad som avslutades i "poolen" aka vå lilla fontän utanför lgh! Jenny som är en självutnämnd badkruka tog tid på sig att komma i. Inte så konstigt så passerade en del folk flickorna men en av dem, en kille, stannade och ville titta och vi sa att nej det är bättre du går. Det gjorde han men fem minuter senare var han tillbaks med SIN KAMERA! Han trodde vi skulle göra sexbilder och ville få sin del av kakan! Sicken jäkla idiot! men men vi flydde in hem.
Levandet har inte varit bra här nere, för mycket mat, för mycket giftpinnar och mycket dricka har gjort att jag nu ser på hösten som en enda lång tid utan något som helst sådant. Jag ska sluta med diverse saker som giftpinnar och dyl. Visst har jag sagt det innan men denna gången är jag alvarligt, u wait and see!
Det har varit en spännande månad med J och S och vi har haft så mycket roligt, så många underbara kommentarer och saker vi har gjort! Tre veckor kvar och jag och J har one mission and one mission only! Vilket är att....hahahaha like I would tell u guys...nää det tänker jag ej göra,I will keep to it myself. Ifall vi klarar av det så kan jag berätta:)
Idag är det Frankrikes nationaldag. När flickorna behagar vakna ska vi nog ta oss till Champs-Elysee och se om det är något på gång där, sen kanske vattenmelon i en park. Vädret har varit bättre idag dock en regnskur. Nu ska jag städa litta, så jag får undan lite och sen kanske de vaknar, fontänbadarna!

Ciao

Du vill ha min slickepinne, jag vill ha din vindruva:)

image9927718-98
Ännu en vecka gjord, om man inte räknar med helgen. Tisdag var poker och sushi, onsdag var på queen, igår på bio och idag blir det La perle och bara gudarna vet vart det bär av sen. Men idag har vi varit på Cité de la seance och besökt hela museumet, jag och S. vi tog några timmar och var redigt kulturella. På vägen hem blev det lite fotande. Väl hemgången så kända S trycket att det var dags att städa. As u can see, S in action!
Tyvärr tyvärr måste S åka hem nästa vecka och jag och J får fortsätta Parislivet ensamma iaf fram tills Browni joinar oss! Nu är det tre veckor kvar av sejouren här i Paris och vi ska kick it up a notch och roa oss ÄN MER, ifall det går.

Ciao

Sysslolösa- Je ne pense pas!

image94image95image9627718-93
Det är väl allmänt känt att vi har gett upp jobbjakten. Det är ju så wunderbar att bara leva gott i Paris. Det blir en tidigare hemfärd och jobb hemma i Svedala istället. Folk frågar om det verkligen finns saker att göra...Hallå vi är i Paris. Med nya vänner så finns det alltid saker att göra, som att spela volleyboll i Cité Universitaire parken, ta drinkar på diverse pubar, gå på nattklubbar, museum och marknader. Sova länge och shoppa lite på rean. Så dont worry, sysslolösa är vi då rakt inte. Det enda som saknas är det återkommande klagomålet- vädret- det kunde varit bättre. Men men hur många gånger jag än skriver det så kan jag inte ändra på det.
Igårkväll stod Queen på schemat men det är bara att erkänna, its not my kind of place. Vissa musikbitar höjde stället men resten av musiken och stämningen, no merci, c pas pour la petite Sanna.
Nu ska jag pallra på mig lite kläder och ge mig ut på en långpromenad.

Ciao

För första gången ska jag äntligen få sova ut.....VA första gången, vi är ju aldrig upp före två...ojdå...

Jag är sugen på Polly!!!!......-vem är det???
Så var ännu en veckodag/galet äventyr avklarat. Dagen började vid fem då vi tog oss till Champs för att möta upp Jenny och hennes hårtarbetande vän från Disney. Därifrån gick vi och mötte upp S vänner från Sthlm och drack och åt för dyraste priserna ever. Vi kom tio i sju och happy hour var inte förräns sju så det vara bara snällt att betala fullt pris..vi har ett ord för sådan servitriser men vi nämner det ej här. Sen fortsatte det till happy hour på Lizard Lounge och sen vidare till La Perle. Redan i ingången så fick jag syn på världens mest franskaste fransman och MY GOD vad snygg han var! Skäggig, mörka brunnar till ögon, lite halvlockigt hår och skinnjacka. Så inte min stil men who says u cant change? Mumsade i mig honom med blicken hela kvällen tills han och hans vän decided to leave SNYFT. Men men snabbt därefter joinades vi har tre andra pojkar som kanske inte gods gift to women men trevliga anyways. Efter ett toabesök kom mina roomies tillbaka med öldimmiga och upphetsade ögon! De hade hittat världens snyggaste killar och vi måste gå NUUUUU!
Sagt och gjort, ut på gatan och jag fick träffa dessa killar. Snygga var dem men inte så mycket mer och ganska barnsliga men som de galna flickor vi är så packade vi in oss i deras bil. en tvåsitsig liten skit bil. S o J i baksätet och jag och en av pojkarna därfram. Vi skulle till andra sidan stan. Not nice at all. Men oop we went. Vi hade kommit nästan hela vägen när en bil stannade bakom oss vid ett rödljus. Det var två snygga killar så J och S började frenetiskt flirta och slänga pussmunnar. Då tog den ena killen upp blåljuset på taket och tecknade att PULL OVER....Nu var det kokta steket fläskt tänkte vi. Men killarna sa snabbt att de bara hade kört en meter eller två och skulle lämna av oss runt nästa krök och poliserna nickade godkännande. Kanske var pussminnarna som gjorde tricket...:)
Väl hemma hos pojkarna upptäckte vi att de var nog de mest omogna päron vi någonsin kunnat hitta så utan någon som helst remorse lämnade vi lägenheten en kvart efter vi kommit fram och kastade oss på nattbussen och famlade oss hem i parisiska natten. Där blev det ravioli och baguette.
Ibland undrar man varför man gör vissa saker men samtidigt, hade man inte gjort det hade man inte haft minnen att skratta åt.
La perle har verkligen växt i mina ögon och har blivit lite av ett framtida hak för oss tror jag. Jag menar, de spelade ju trots allt Brittan:)
Idag är det pokerkväll igen(börjar bli lite trist) och imorn ska vi till Queen!
Later mes amigos

Ciao

Where is the polijce??

image9227718-91
Söndageftermiddag. SOlen har tittat ut lite grann men annars är vädret samma jäkla besvikelse. Paris charm har lagt sig lite i och med att det inte är varmt. Men vi gör det bästa av situationen. Fredagkväll och det var dags för jobb. Jag kom dit och möttes av  fyra personer i personalen som ointresserat tittade på mig och jag fick sitta med dem och äta. Sen kom kvinnan som antsällt mig och i en kvart fick jag snällt stå och titta utan att få något förklarat eller visat för mig. Efter en timme var det då dags för mig att ta hand om en beställning. Jag skulle öppna två flaskor vin. De som känner mig VET att det är inte min starka sida men jag sa att jag sku försöka!
FÖRSÖKA, du vet väl hur man öppnar en vinflaska??? Vad kan du för ngt då? Kan du ens ta en tallrik?? Om inte så kan du lika bra gå HEM!!!!!!!!!!!!!!!! Klart jag skulle klara vinet, även tallrikarna men när ngn skriker på mig efter mindre än en timme, then Im gone. Så jag sa bara ok då går jag hem! Så slutade det jobbet, jävla fransyskor.
Så istället bar det av till små mysiga pubar vid Hotel de Ville med S , J och vår nyfunna vän S. Mycket trevligt och kvällen slutade på Qucik där kusinen konstaterade att både MCdonalds och Quick var a rip off. Hur kan man göra cheeseburgaren i en mindre storlek? För då måste man köpa TVÅ cheese och frites men det är nästan FÖR mycket medan en cheese och frites är FÖR LITE. Dagens I-landsproblem for shizzle!
Lördagen spenderades lite i affärer och sen var det meningen att senegalesisk resto stod på schemat. Men på grund av missförstånd mellan senegalesen och svenskan så kom vi inte till reston förrän halv elva och då var det SMOCKFULLT så vi fick snällt fortsätta till Pizza Hut. Efter att promenerat i tv och en halvtimme var svenskorna trötta och valde att gå hem och titta på nerladdade 300, som jag givetvis somnade ifrån. Idag blir det Volleyboll med två av killarna från pokergänget och ikväll sushi och film. Sen börjar ännu en vecka med inplanerade träffar och jobbsökande. Life is gooood. Även om vädret suger och även omjag inte har hittat den där flirten jag letar efter. Jag får alltid fel killar på kroken. Den ena är för feg och inte alls min typ, den andra rolig men för slow för att vara min sommarfling. Ska leta vidare nu. Dags att klä sig!

Ciao

U take from the rich and give to the middle class!

image89image9027718-88
Jobb?? Neeeeeej varför ska vi jobba, onödigt Im telling u:) Det är bättre att ha roligt och slösa pengar! Vår gästs sista kväll spenderades på resto med god mat och vin. Igårkväll var det dags för pokerkväll med boysen vi nyligen träffat och ost, chips och dricka stod på schemat. Och så klart poker. När 16 öl avverkats bestämde sig S för att köpa mer och kom hem med ett konstigt uttryck i ansiktet....Jag köpte lite dyr öl...mumlade hon fram och sen kom det fram att det hade funnits billig öl men S hade fått hjärnsläpp och köpt den dyraste. Hahaha Men men 15 öl till avverkades och alla var glada i hågen utom J som satsade för mycket och fick sitta och spela med mig och S. Den ena av dessa pojkar har jag tjingat, en annan har BÅDE S och J tjingat och ni ser vad som hände efter att pojkarna gått- catfight på hög nivå! Vem som vinner återstår att se...Jag håller mig på min kant och observerar...hihihi
Trots alla vår äventyr och nattliga filmeskapader så får det bli dags att ta tag i sig själv. Ikväll ska jag porvjobba på en resturang inte långt ifrån där vi bor. Både ikväll och imorn och det bästa med jobbet är att det är bara när de behöver mig, så det blir inte sååååååååå mycket jobb. Nu när jag jag vet att jag ska jobba i aug när jag kommer hem och sen hela hösten så varför inte njuta lite av att inte jobba....??
Nåväl, imorn efter jobb blir det utgång, ska bli spännande, måste träffa lite nya människor, har hängt lite väl mycket med de vi träffat nu...
Angående mina överskrifter på bloggarna, det är allt som vi lyckats kläcka ut oss under dessa veckorna. "Cocktail Bordel","Det är tur att man har några flaws iaf" "U take from the rich and give to the middle class(under pokern), "and then u take a boaut",  Det är bara några av de smarta oneliners som ploppar ur våra munnar. Life is gooood. Nu ska jag för femtiotionde gången sätta mig i fönstret med min kaffekopp och look at the freakin rain!!!!!!!! SLUTA REGNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciao

Poker, vin, taxifilm och enrique!

27718-87
Det blev en lite konstig hemmakväll. Det började med vin,glass och taxi ett och fortsatte med taxi 2 och mer vin. Sen upptäckte vi den underbara grejen att det har kommit en TAXI 4!!!!!!!!!!!!!!! JIhaaaaaa Här skulle nedladdas men under tiden var vi tvungna att roa oss bäst själva. Så poker it was. Men bara en stund för sedan blev det roligare med olika poser framför kameran, dansa runt lite i rummet och röka:) S och jag har fått dille på Enrique Iglesias nya, eller nya och nya, för oss e den ftf ny! Så den gick på repeat. Det var sådär mysigt avslappnat som det bara kan vara när man bara myser och gör olika saker. Vid två var taxi 4 redo att ses och fram tills halvfyra hoppade sängen av våra skratt MY GOD vad den är rolig! Favoritfilmer YES INDEED!
Ikväll blir det återigen lite poker men denna gång med fler personer involverade. Vi blir en fem killar till med andra ord hahaha, Imorn och på lördagkväll blir det jobb på en resto, får se hur det går, förhoppningsvis går det bra!
Nu ska jag äta färdigt min croissant och mitt kaffe.


Ciao

Cocktail Bordel!

27718-86Fancy ladies huh?
Its been a few days since I wrote. Måndag var det arbete som gäller för två av flickorna Tisdagen blev det middag ute på mysig resto med vår gäst och en pojke som joina oss! Riktigt trevlig kväll. Onsdagen har spenderats på Pere Lachaise, därefter var det arbetsintervju(jobb i helgen) och nu förbereder vi för en pokerafton för att träna oss inför pojkarna som kommer imorn och spelar. Jag har träffat en pojke, han e gudomligt snäll och galet rolig(kvotet cocktail bordel yes its him) men do I fancy him? Dont know, men det är värt att undersöka.
Nu ska vi till Ed. Nej det är ingen snygg rik pojke som bor bredvid utan vår kära mataffär!

Ciao

Que-est ce que c´est ce truc la???

27718-85
Även om det var mycket klagomål förra sommaren över hur hett det var så kan vi inte klaga nog på det kalla/regniga väder vi har här nere. Ingen redig värme har infunnit sig och vi börjar så smått undra om det verkligen kommer bli varmt iår??? Söndagen spenderades på ett gigantiskt museum, in och ut genom ubåtar och tittade på fiskar men vi bestämde oss för att komma tillbaka igen och ta resten då det var ganska dyrt. Sen blev det lunch och marknad ute på porte de clignancourt. Kvällen spenderades med pokerspel i sängen och jag gick faktiskt vinnande ur spelet! Vi förbereder oss inför kortspel i luxembourgparken med fem andra killar och denna gång ska jag bluffa så i det! Har sökt två jobb idag och får förhoppningsvis veta innan veckan i slut hur dte går. J jobbar och S har varit första dagen på sitt. Tyvärr har jag dragit på mig en fruktansvärd förkylning och huvudet snurrar och näsan rinner, så härlig känner jag mig. Not. Trots det blir det vin på trappan vid Sacre Coeur och Mont Matre ikväll.
Imorn är det sista kvällen för vår gäst och då blir det antagligen en middag på någon mysig fransk resto.
Imorn har vi varit här i tre veckor och vi tycker nog det är dags att hitta vår sommarflings nu. Det finns ett underbart stort utbud men det lilla extra som saknas har ej infunnit sig. Kanske står han på botten av trappan ikväll och blickar upp i samma ögonblick jag snubblar på min ena fot och faller i hans armar...eller vad tros??

Nåväl, rean pågår för fullt här i stan och ser kontot okej ut ikväll kanske det blir en liten klänning...Beyonce klänning kanske??

Ciao

Welcome to Paris...Hilton town!

27718-84
S kompis anlände och än en gång var det utgång som stod på schemat. Det började med galna dansaer från personerna på bilden och fortsatte sedan med vinspel och metro till baren för kvällen. Där blev det mycket dricka, dans och spananade. Men kvällen var inte så lyckad som de förra har varit. Kul men inte uberskoj. Det enda som var underbart var de två ambulansförare som körde förbi i sin ambulans och sa några ord, GOT DAMN vad vissa männsikor får lyckade utseenden. Ska nog haffa mig en av dem nästa gång man ser dem, låssas ramla eller ngt, allt för att åka ambulans!!!

På vägen hem hittade två av medlemmarna en fontän som verkade utsökt att ta sommarens första dopp i så så blev det. Dock vakna S upp och trodde att man antagligen kissat i den fontänen och att hon nu hade kisshår:) Not very nice. Idag har det varit promenad och Gay parad, ikväll blir det en drink och lugn kväll. Imorn ska jag söka jobb på allvar, så här kan det inte vara att jag går runt och inte jobbar, S & J börjar ju jobba på måndag.
Men som sagt livet är trots vissa delar av vår vistelse, fortfarande lika underbar!

RSS 2.0