Beautysleep.....?

Varför kan man aldrig få sova?:)
Detta var ju den sista natten för denna veckan i min sköna säng, för ikväll blir det en massa skumpande i lastbilen. Sen blir det PARTY PARTY i Paris.....
Så vid halv ett väcktes man av ett sex and the city-samtal från kussen( vilket jag INTE ogillar, alltid lika trevligt). En halvtimme klingade till i telefonen igen då den nyblivna fransyskan fick ett vredesutbrott över pojken in question( Im a kick some ass when I get there-thats for sure!)
När klockan blivit runt ett och jag kände hur fåren jag räknade försvann i en dimma...Pang, så ringde det igen. Den här gången var det en redig fransman som så gulligt ville väcka en för att tja småsnacka litta....
Mon Dieu säger jag bara!
Så runt tre fick jag äntligen börja jobba på min beautysleep men väcktes brutalt av telefonen igen vid halv sju, av ett omtänksamt sms från min kära mor som påminde om passet....(Det hade jag packat ner redan förra veckan, men det kan ju bli lätt att man glömmer då vi bara flyger på vägen hem)
Då var det ju ingen ide att somna så upp hoppa jag och nu sitter jag här stirrandes på klockan i hopp om att den ska gå fortare!
Men trots den ganska sömnlösa natten så e jag på topphumör!!
Ses om en vecka!!!

Ciao Belli!

Kommentarer
Postat av: Fredds

Nu har du äntligen längtat klart:) Hoppas ni far en härlig resa, passa pa att njut redigt mkt! Kram kram

2006-04-11 @ 12:39:43
Postat av: micela

hoppas paris blir lovley :)

2006-04-13 @ 09:22:23
URL: http://micela.blogg.se
Postat av: Linda

jag vill också!

2006-04-13 @ 09:24:05
URL: http://nennes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0