I´m from Venus-Where the hell are u from??

Det här med musiksmak är ju alltid ett dilemma. Vilka klubbar kan besökas, vilken förfests musik, vilken gonatt visa ska spelas?
Har genom tiderna lyckats träffa på människor som delat min passion för hip hop, rnb. Helt enkelt musik man svänger de lurviga till. Så när jag nu drogs iväg av nyfunna vänner till Satin i Örebro var det med mixed feelings jag entrade de stora portarna. Det var utlovat Dub Sweden, alternativt musik band. Jag fick snällt se mig uppslukas av alla popsnören som sprang hitom o ditom och jag konstaterade lugnt i mitt stilla sinne att denna alternativa/pop/synt musik är till för de stackare som egentligen inte kan dansa. Att stå o titta på dessa på dansgolvet är som att stå och prata med någon med ticks...väldigt obehagligt. Men förbandet spelade två helt ok låtar men efter bandets första låt gav jag och ålänningen upp och vandrade hem i natten.
Alla har rätt till sin musik smak och jag fördömer ingen men jag tänker nog hålla mig borta från Satin ett bra tag. Det kan ju bara bli lite problem då alla vill gå ut tillsammans men inte kan komma överens om vart man ska gå. Men idag bet jag i det sura äpplet, glömde bort mina-jag-ska-dansa-i-kväll-tankar och ställde in mig på en ny upplevelse.
Och det är en upplevelse jag sent ska glömma. Det är ju inte varje dag man besöker planeten Pluto!!

Kommentarer
Postat av: jossan

så du menar att ja inte kan dansa?!! =P

2006-04-02 @ 23:31:32
Postat av: emelie

hahahahaha men lokalen e ju mysig iaf...

2006-04-03 @ 12:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0