Jag har fannar i pinnan!

Tom, tom, tom känner jag mig. Så känner jag alltid efter att kommit hem från Paris och våra homies down there. Efter fem dagar av intensivt festande, skrattande och stojande så ekar lägenheten tom och allt som känns tvunget att göras känns om möjligt ännu värre.
Men man får leva för de minnen som skapats, för de otroliga skratten och de mysiga stunder jag fick med min fransman och mina två cheries- det finne inga bättre än ni! Paris wouldnt be the same with out u guys!
Tror inte det är någon ide jag skriver om vad som hände, vad som gjordes och vad som skedde. Bara vi, de tre musketörerna skulle förstå glädjen, ilskan, vad curiot, calmente och snoop nage dans l´eau betyder. Vad cigaretten i glaset skapade för tumult och vad rums uppdelning gör för ens psyke.
Hur det känns att ha bodyguards vart man än går, hur en flaska kan kosta såååååååååå mycket men ändå vara billig.
Hur tröttheten ger livet en helt ny mening och hur man dansar på de rosa molnen. Bland det bästa var det nya Starbucks som öppnats på två min avstånd, kunde det blivit bättre??
No no way.
When am I gonna be this happy again??
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så very true! Du, emelie, jag och paris= de 3 musketörernas galna upptåg! Känner sig aldrig så hel, så nöjd som när vi är tillsammans på paris uteställen with the boys! Kaffet, lukten, franskan, alla roliga dock mycket störda (:)) kommentarer, zouken...och givetvis den pinsamma rumsuppdelningen som t o m kan ske då man redan lagt sig och sover! Vill inget hellre än att bo i paris tills jag tröttnar (om det ens kan hända)och givetvis då med toi och em pem- it wouldn't be the same with out you! nej nu- prend te calmente!! au revoir paris mais be prepared cause before you know we'll be back! bless!

2006-04-18 @ 14:35:49
Postat av: micela

du kommer att få så roligt igen. trust me. :) ps. kul att du blir glad av det jag skrev ds. :) kolla, där blev du glad, kanske inte samma glad, men glad har så många olika definitoner. PUSS!

2006-04-18 @ 17:41:37
URL: http://micela.blogg.se
Postat av: Anonym

Våra små vakttorn hahahahaha

2006-04-18 @ 19:15:04
Postat av: Jenny

just det, glömt att skriva mitt namn...tihi

2006-04-18 @ 19:15:37
Postat av: emelie

bad ass va kul vi hade.... ni far komma ner sa fort de bara gar.. typ juni kanske? slutet? sa aker jag hem till svedala efter...jaja far la se om det gar kram

2006-04-18 @ 22:08:17
Postat av: jossan

snart bor även vi på sydligare breddgrader.. så kan även vi dansa me pojkarna.. även om inte ja kommer göra d så finns ju ändå möjligheten! och äntligen är du hemma så nån kommenterar! tur att ja har dig!

2006-04-18 @ 23:10:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0